Bebelusi de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Am zis eu ca ma duc sa bulgaresc copilu', dar n-am stiut ca o voi si face. Am rasturnat saniuta cu capul copilului pe post de tarus in zapada. Culmea e ca n-a plans, s-a enervat un pic si atat, fiind in haine d-alea impermeabile, nu s-a udat. Caciulita lui i-am schimbat-o cu a mea si toul a fost f. bine.

Chat dupa 21,15. Cum e aia:"Chat cu fete fierbinti"?!?!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fetelor va salut asa timid ca sa stiti ca sunt prin preajma, dar deocamdata pas la scris, nu de alta dar nu sunt o companie placuta si prefer sa va citesc si sa uit de ale mele, in masura in care se poate. Voi sunteti un balsam pentru sufletul meu si ca atare "va folosesc" zilnic.
Va multumesc ca v-ati gandit la noi, Cornelia, NewMami, Florentina si speciali lui Stefan si Maria, Patrick si Maya si tuturor bb, sa fiti sanatosi!
Monicica haios tare Robi cu frizura.
Gusta nu cred ca e nimic anormal la Mara, asa cum spunea si Laura sa fie ceva hormonal, nu-ti fa ganduri , ma gandesc la voi!
Simona (mami de Elian) toata admiratia pentru voi! Trebuie sa iau lectii!
Olga putere si sanatate! Bine ca Tony e sanatos, in final asta conteaza.

Va pup si va doresc mult bine si sanatate!

Eli + Bianca 13 iunie 2005 Andreas 17 august 1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare si de la noi pe ziua de azi. Am venit de afara si sunt cam inghetata pentru ca desi e un soare orbitor este destul de frig. Oricum sunt multumita de ziua de azi, am fost de dimineata in Cora si mi-am mai potolit pofta de cumparaciuni, apoi afara, iar acum sunt cam chiaun aca m-a cam luat de cap aerul rece. Pe de alta parte sunt super incantata ca socrosenia pleaca maine de dimineta, frate-meu si-a amanat venirea, asa ca intrevad sanse macar pentru ziua de duminica sa fie linistita.
Ana a invatat sa danseze. Desi nu se ridica singura in picioare, cand o pun tremura din toate incheieturile ca piftia. Initial am crezut ca nu se tine bine, dar constat ca de incantare face asa. De asemenea stie sa faca bravo, dar nu stie sa tina palmele deschise. Pana la 8 luni insa ma consolez ca va sti perfect sa faca. Inca mai lucram la Pa, ca nu s-a prins ce-i cu miscarea asta.
Of, iar i-am dat apa la moara socroseniei, iar poveste de fi-su cand era mic. Si daca n-am auzit povestile astea de 100 de ori.
Elisor - bine ai revenit. Hai afara din depresie si veseleste-te cu noi!
Gusta - si eu cred ca e ceva hormonal, nu te speria inainte sa o vada un doctor.
Hai pupici ca ma duc sa fac fructele pentru bebelus. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ioana daca era doar depresie era bine ca nu ma tinea zile in sir, dar din pacate sunt lucruri mai grave cu Bianca decat ma asteptam si tot din pacate nu sunt in stare sa vi le impartasesc ca iar o iau de la capat cu plansul si nu-mi doresc decat sa-mi gasesc puteri psihice sa ma adun ca are nevoie de mine.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Elisor nu pot sa cred ca ochisorii aia frumosi albastri pot sa aiba ceva.Incearca sa iti revii ca Bianca are nevoie de tine.

Fetelor stiam si eu ca la fetite pot aparea asemenea ganglioni dar imediat dupa nastere nu la 8 luni.Pana luni numai este mult.

Cristina ai dreptate Mara nu seamana deloc cu mine seamana numai cu taicasu.Asta e eu numai am fost purtator nu am contribuit cu nimic.

Loreen cred ca la ciucalata ta a atentat fiicamea.

Vorbeati de gelozie pe computer .Asa face si Mara cum ma vede la calculator cum maraie ca acuma.Am plecat mai intru pana diseara.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

elisor
sunt varza.
de 6 saptamini tin regim acu am balotat o ciocolata intreaga, cum e ceva cu Bianca???? si nu te putem ajuta??? daca e bolnava cautam un doctor, ceva, pe aici. un spital, analize. nu vezi cite suntem, ne aliniem pe sectoare imediat!!!!! adica tu suferi acolo ca un ciine si noi batem cimpii pe aici???

acum serios, gindeste-te bine, poate te ajutam cu ceva.

loreeeeeeeeen tu stii ceva???
new mami voi mai vorbiti cu elisor, chiar nu putem sa o ajutam???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

gusta, fetita prietenei mele a facut la 9-10 luni, de la pulpe de pui cumparate din magazin, cica sunt crescute cu ..habar nu am cu ce da cica si hormoni.
trebuie sa te duci la doctor, daca este asa cum zici s-ar putea sa fie la fel cu ce a avut aia mica.

Mergi la inceput

Chiar asa, Elisor, nu ne lasa in ceata, macar te ajutam cu incurajari, daca nu cu altceva. Hai, capul sus, nu poate fi atat de rau
Asa, am pus plodul la culcare ca nu prea isi facuse somnul de frumusete cat a fost afara, acum pot butona in voie, cu povestile soacrei in urechi.
De fapt, stati asa ca trebuie sa descarc niste poze si apoi v-o arat pa Ana cum a adormit, aproape concureaza cu Andrei al lui Gabitza la contosionism. Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Hai ca apar si eu in peisaj. Am fost joi cu David la control la doctorita care ne-a trimis la recuperare sa-l studieze sa vada ce progrese a mai facut. M-a intrebat daca merge in 4 labe si i-am spus ca nu, ca doar se taraste. L-a pus si i-a pe burta si a vazut cum se taraste si mi-a zis ca nu merge in 4 labe pt. ca nu se poate sprijini bine in mana si sa-l pun mult pe jos sa exerseze. Eu nu l-am pus pana acum ca a fost bolnav si imi era frica sa nu raceasca iar. Asa ca azi m-am apucat de smotru, am inchis toate usile sa nu fie curent si l-am pus pe jos in sufragerie si ce credeti? A inceput baiatul meu sa mearga in 4 labe. Bine ca merge ce merge si o mai ia si taras grabis dar exersand eu sper ca o sa mearga mult si bine. Deci azi sunt o mamica fericita. Mi-a mai spus dr. ca o sa ramana cu mici defecte la manuta, ca o sa trebuiasca sa faca gimnastica mereu si cand se face mare... oricum eu sunt super multumita de cum a evoluat pana acum, ca dr. cand l-a vazut prima oara s-a ingrozit nu prea ii dadea sanse mari de recuperare, dar baiatul mamii e un voinic si un luptator si o sa se faca bine bine (incerc sa fiu otimista ca altfel inebunesc).
Elisor te rog sa fii optimista ca totul o sa fie bine. Nu stiu ce sa-ti mai spun ca nu stiu ce are Bianca dar sunt sigura ca se va rezolva.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Monicica - Mortale poze. Uite aici si ariciul meu.
Si uitati aici cum doarme Ana.
Sa nu uit cartofii soacra-mii. Sa va spun si reteta ca e super simpla. Cartofii (mai mari) se fierb in coaja. Se face o pasta din branza (topita, telemea, mozzarela, ce aveti prin casa cu samnatana si ou). Dupa ce se racesc cartofii curatati se scobesc si in gaura se pune maclavaisul. Se orneaza cu feliute de cabanos. Iese o bunatate, garantat. Iar eu din cartoful scobit am facut apoi gogosele, reteta voastra, care de data asta mi-au iesit. Si uite asa ai 2 feluri de mancare cu cartofi.
Ah, ce bine ma simt ca am dat si eu o reteta, chiar daca nu-i a mea.
Bai, frate, ma doare spatele de simt ca mor. Oare de la impinsul carutului? Nu stiu ce-o fi, dar nici in scaun nu pot sta.
Am uitat sa va zic ca soacra-mea ainceput sa impleteasca (androix, ca mi-am amintit, ai terminat fularul? sau ai trecut la activitati intelectuale, cursuri si alte alea) de ieri o vestuta pentru Ana si ma intreaba din 5 in 5 minute cum sa o faca, de parca eu m-as pricepe la asa ceva. M-a pus sa numar ochiurile sa stie cate sa puna in fata si nici atata lucru n-am stiut.
Hai ca va pupacesc, vad ca e cam moarta activitatea pe aici, m-as duce sa ma culc un pic, poate-mi trece spatele, oare sunt prea nesimtita?

Mergi la inceput