Bebelusi de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI PENTRU CRISTIAN-TUDOR, SERGIU-MIHAI, FREYA, TIMEEA, ADINA!

Gusta, cred ca se va rezolva fara probleme. Stai linistita.

Mstroie, bravo pentru marele erou David. Sunteti tari!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Lucas si mie tot asa imi spune dr. lui David. Nu stiu ce sa mai cred!
Mai lecturam capitolele trecute, ca n-am mai avut timp sa ma uit pe dc si vreau sa iti urez La Multi Ani ADINA!
Simona m-a impresionat mult ce ai trait la nastere...

Si eu stiu ca prin posta vin toate indemnizatiile, ca nu au avut loc licitatiile cu bancile.
Eu am constatat sapt trecuta ca laptele praf s-a scumpit, ma refer la Milumil.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara,

cam tarzior am aparut si eu.
Elisor, nu te speria, suntem alaturi de tinesi nu exista sa nu se rezolve problema.
Gusta, cred ca nu sunt mari motive de ingrijorare.
Mari, bravo lui David! A luat-o ianintea Teodorei oricum.
Cornelia, felicitari pentru mersul in 4 labe
Andutzy, bafta cu Dragoselu;, e bine stai linistita.
Gabitza, o sa pape Stefan. Si a mea a avut zile cand a baut aproape numai lapte, fara papa solida dar si-a revenit. LA noi a durat cam o saptamana.

Noi am fost azi la noi acasa sa mai strangem din rahaturile alea de prin casa, sa golim bilbioteca de carti si ale alea ca intr-o saptamana se apuca oamenii de lucru. MAi dar ce mizeri in baie si bucatarie! Se duce socru' des ca deh, trebuie sa mi treac cineva si pe acolo sa nu zica lumea ca e casa parasita. Dar am gasit vase murdare in chiuveta, aragazul plin de grasime si toate vasele din dulapuri descoperite si aiurite mare parte din ele.
Ca al meu zicea ca exagerez cand am plecat inainte s nasc si m-am apucat sa spal si sa pun totul in ordine iar in bucatarie am acoperit toate vasele cu servete curate si am pus inpungi tacamurile si alte maruntisuri. I-am zis ca daca incepe santierul se face mare mizerie dar acum e balamuc fara sa fi inceput nimic. Am zis ca stam 3-4 luni la mama si face fata un an pana plecam.
M-am enervat nitel dar m-ma linistit ca nu vreau sa ajung la balamuc pt orice. Am spalat doar vasele si inca doua cesti din dulap - mi-am cumparat pe drum si buretel si detergent de vase ca alea ramase acasa cine stie prin ce au trecut - ca sa fac doua capuccino.

Ne-am mai chinuit si sa desfacem un sifonier vechi, am imbatranit numai pana a dat jos trei usi. Si in final ne-am carat, am dat o tura pe la Cora si am venit acasa.
Teodora era la masa, a fost cuminte toata ziua si a mancat bine la toate mesele. Bine ca e invatata cu mama oricum dar a fost si ea linistita.
Am luat si eu salau sa ii dau moacei, pana acum nu i-am dat peste, sa vedem ce mutre face.

Ricotta am luat si eu azi de la Cora ca vreau sa fac lasagna cu spanac si sa bag si neshte d-asta.
Hai ca am scris mult si fara rost dar mi-era asa dor de voi!

Vreti si poza cu matusa Tamara?

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

matusa Tamara

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Hai ca-i tare matusa Tamara.
Simona ai dat link cu poze dar nu se vad, cred ca n-ai facut public albumul.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Margott si Isabella are 8 luni si o aproape o saptamina si nu se ridica singurica in funduletz, cind sta culcata incearca dar nu reuseste.
Eu cred ca acum ne facem probleme ca nu se ridica, ca nu stau in picioare, iar peste citva timp n-o sa mai intre niciuna pe dc, o sa alergam pe afara dupa prichindei.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Frate, mi-e rau de somn. M-am bagat pe la 6 in pat dar intr-un sfert de ora s-a trezit maimuta asa ca am ratat somnul. Asa ca numai vreo 2 vorbe sa va spun.
Mari - felicitari pentru progrese, chiar ca iti creste inima cand constati ca copilul are o sansa la viata normala, in ciuda diagnosticului initial.
La Cora erau Pampers cu 500 si ceva de mii, dar nu aveau 4+. Asa ca am trecut la Happy. SPer sa-i mearga bine cu ei.
Daniela - multumim, are Ana la par de ma enerveaza ca trebuie sa-i pun mereu clamita, iar ea da cu mana prin cap si o deranjeaza si o luam de la capat. Pe de alta parte, abia astept sa-i fac codite.
Margott - eu am constatat in seara asta ca s-a scumpit zaharul. Am crezut ca am si nu am luat din Cora si cand sa faca soacra-me tortul am constatat ca nu-i ajunge. Asa ca am insfacat 30.000 marunt ca atata aveam (stiam ca e 26.000 - 28.000) si am tulit-o la magazin. Cand colo, 35.000 kilul. Pai, frate, in ritmul asta nu mai merita sa faci prajituri acasa.
Cloreta - da, vrem, poza. Eu renunt la filmuletul meu cu barbatul fatal ca mi-e prea lene sa caut unde sa-l pun.
Fran - de mult ma tin sa-ti raspund de ce femeia nu sterge scaunul ANei. De fapt, nu stiu de ce nu-l sterge (mai bine zis nu-l spala ca un simplu sters e cam superficial pentru stratul de mancare de pe el), cert e ca eu am scos musamaua cu totul si am bagat-o in lighean + am spalat cu spirt bratele si locurile unde ajunge Ana cu mana. I-am zis eu ca am spalat-o si femeia mi-a zis ca il sterge si ea (de-aia e plin de mancare pe la toate incheieturile), dar nu a putut sa desfaca si chingile (ca Ana se scobeste in gingii cand nu vine destul de reped elingurita cu hamul de siguranta). Asa ca decat sa faca copilul vreo toxinfectie, prefer sa-l spal eu de la un capat la altul. Iar maine trebuie sa-i fac si piureul.
Gata, ma duc sa ma culc ca ma simt ca o balega. SI m-am si umflat si mi-e rau ca am mancat cojile de la merele de tort pana una-n alta, ca abia maine ii dam cep. Noapte buna si linistita va doresc!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!
Astazi am fost o plimbreata, am mers de doua ori in Plazza, o data de dimineata cand ne-am intalnit cu nasii Mayei care venisera de la BV sa aduca pe cineva la aeroport si au profitat de ocazie sa faca si niste cumparaturi in Buc, si a doua oara am fost cu prietena mea care a intrat in posesia unui credit card si o mancau degetelele sa cheltuie niste bani. Cu aceasta ocazie mi-am cumparat si eu o pereche de pantaloni de la Zara - dar de unde credeti? - de la copii! si i-am luat si Mayei tot de acolo un treningut rosu, flausat destul de grosut. Acum sunt tare bucuroasa ca am si eu o pereche de pantaloni care sa-mi stea pe fund (care fund, sa nu ma intrebati!) Am mai probat niste blugi trei sferturi si niste pantaloni de raiat portocalii dar imi erau mari asa ca nu am facut gauri foarte mari la buget!

Elisor iti multumesc ca mai ai putere sa te gandesti si la noi! Nu dispera pentru ca, dupa cum vezi, fiecare bebelus are cate o problema mai mica sau mai mare. E adevarat ca e foarte greu sa accepti ca copilul tau nu este perfect sanatos si chiar si pentru cea mai mica raceala noi mamele suferim inzecit mai mult insa asta nu inseamna ca trebuie sa te retragi intr-un colt si sa suferi singura! Eu am toata increderea ca Bianca este bine si ca foarte curand va fi si mai bine!

Loreen - multumesc pentru reteta! Azi nu am apucat sa imi procur materia prima insa maine trebuie neaparat sa fac cioco! Cum ti-a iesit tiramisu? Eu in loc de mascarpone pun margarina yogurta care este si mai ieftina si mi se pare la fel de buna! Cum este Ricotta chesse? Al meu sot imi spunea ca arata ca polietilena, ca are o consistenta "biloasa".

Va pup si fug sa mananc si eu ceva! Pana acum am bagat pe sub nas o cutie de biscuiti cu ciocolata Pepito.

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cloreta dupa ce am vazut-o pe matusha Tamara, m-am facut ca un copil cuminte-cuminte, asha ca am plecat la culcare, noapte buna, pe miine.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, pupici si de la noi. Sa va faceti bine, mai!

Noi ne-am intors de la prietena mea Alina si fu tare bine. A facut o friptura de porc cu cidru si maghiran si cu orez cu bobul lung si garnitura de mar gratinat. Moama, o bunatate!
Am ratat sa fac poze la mancare, ca am si uitat, in schimb le-am facut copilasilor aflati prin zona. Adica Andrew, un baietel jumate englez jumate roman care cand vedea blitzul se tot baga in camera... Iar Alex cand a vazut copii a ramas cam stana de piatra, era tare fermecat!

Uitati niste poze, selectiuni!

La ALINA

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput