Bebelusi de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
patriciaRO spune:
THOMAS si CRISTIAN
Sa cresteti mari!
Nelia, pai ce crezi, eu fac dulciuri dar altcineva le mananca... Adica a sotul mai... Oricum bag multa sala... Si se cunoaste. In poza cu bucataria Alinei de care ziceai ca-ti place, cam asa sunt bucatariile daneze si sunt toate la fel. Adica blocul in care sta Alina. Nu vezi una altfel, decat daca este apartamentul proprietate personala si vrei tu musai sa-ti schimbi treaa. Ideea este ca bucataria este comuna cu sufrageria si de multe ori din cauza ca se gateste miros hainele... Avantaje si dezavantaje... Deh...
Iar apartamentul nostru arata asa: APARTAMENTUL DIN DK
Aici in poze eram insarcinata in 5 luni...
Beatrice, mami de
Alex pifos
corni spune:
Loreen,despre bubitzele alea dupa cum le-ai descris si Timeea face si mie doctoritza mi-a spus ca poate fi o alergie, cu peritol nu i-a trecut in schimb mi-a recomandat Fluocinolon-unguent si in 3 zile trec dar reapar dupa o perioada.Ei ii apar pe ceafa , piept,funduletz.
Elisor,si eu sunt alaturi de voi si cu toate ca iti respect dorintza de a nu vorbi deocamdata despre problema voastra cred ca ar fi bine sa te descarci , sa comunici cu noi,nu stii de unde poate veni o idee buna care poate sa o ajute pe Bianca,ii doresc tot binele din lume
mikka spune:
Mey, barbata-miu nu s-a dus chiar la femei, beeey! Da' in schimb s-a dus LA MUNTE, la ski! No, ca prietenul lui cel mai bun pleaca din Bucuresti la Satu Mare si nu se mai vad pt cativa ani poate. Deci au plecat numai ei, fara neveste / copii. Bine, ca nici nu aveam vreun gand sa merg, asa ca l-am lasat sa se simta si el flacau. Si imi mai si zice ca poate merg la un restaurant, sa manmince si ei o ciorba... sa se duca, asa cum m-a dus pe mine
. Da' am si eu o consolare: se duce la ski da' nu stie sa skieze ![]()
poate vine cu vreun ciolan in ghips, Doamne fereste, sa vezi ce baby sitter imi trag ![]()
. Da' macar a avut decenta sa-mi lase micul dejun preparat... In fine, sa-l vad cum apare acasa.
Loreen, cum sa nu se uite in oglinda pina la 20 de ani? Pai nu cumva ar trebui sa vorbeasca pina la varsta aia?? Hai ca asta-i faina...
Alta superstitie: nu se spala vinerea, n-am aflat inca de ce.
&Ioana
anky spune:
Moamaa..da ce ati mai scris.Eu nu am mai avut timp,au venit ai mei din Ro si am tot sarbatorit.Ma bucur insa sa aud ca mai vreti un al treilea bebelus dar eu ramin cu doi,e ok asa.
ChrisDun,frunzulitele de pe tort erau din martzipan,am mai facut unul pe astazi,mama ce mai imi place sa fac torturi.
THOMAS
,sa cresti mare si frumusel.
Simona,imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva din cauza unor oameni care nu isi dau deloc interesul pentru meseria pe care o practica.E foarte trist..
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
Margott spune:
O chestie super. Sper sa va placa:
Ce este dragostea
Un grup de psihologi a pus unor copii cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani urmatoarea intrebare: "Ce inseamna dragostea?" Raspunsurile primite au fost mai adanci decat ne-am putea imagina. Iata-le:
"Cand bunica mea a facut artrita, nu mai putea sa se aplece sa-si faca unghiile de la picioare. Asa ca bunicul i le face de atunci mereu, desi are si el artrita la maini. Aceasta este dragostea."
Rebecca in varsta de 8 ani
"Cand cineva te iubeste, felul in care iti rosteste numele este diferit. Chiar stii ca numele tau este in siguranta in gura lui."
Billy 4 ani
"Dragostea este ceea ce te face sa zambesti atunci cand esti obosit."
Terri 4 ani
"Este dragoste cand o fata se parfumeaza, un baiat se da cu after shave, ies impreuna in oras si se miros reciproc."
Karl 5 ani
"Este vorba de iubire atunci cand mananci in oras si ii dai cuiva cei mai multi dintre cartofii tai prajiti, fara sa ii ceri in schimb cartofii lui."
Chrissy 6 ani
"Este dragoste atunci cand mami ii face cafea lui tati si ia o inghititura inainte de a i-o da, pentru a fi sigura ca gustul este OK."
Danny 7 ani
"Dragoste este atunci cand te saruti tot timpul. Apoi, cand obosesti de atata sarutat tot vrei sa fii impreuna si sa stai de vorba. Asa sunt mami si tati. Sunt caraghiosi cand se saruta."
Emily 8 ani
"Dragostea este ceea ce este cu tine in camera de Craciun daca te opresti din deschis cadouri si asculti."
Bobby 7 ani
"Daca vrei sa inveti mai bine sa iubesti, trebuie sa incepi cu un prieten pe care il urasti"
Nikka 6 ani
(ne-ar trebui cateva milioane de
Nikkape aceasta planeta)
"Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, iar el se imbraca dupa aceea cu acea camasa in fiecare zi."
Noelle 7 ani
"Dragoste este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani, desi se cunosc atat de bine."
Tommy 6 ani
"In timpul recitalului meu la pian eram pe scena si imi era frica. M-am uitat la oamenii care ma priveau si l-am vazut pe tatal meu care imi facea cu mana si imi zambea. Era singurul care facea asta. Si nu mi-a mai fost frica."
Cindy 8 ani
"Mama ma iubeste mai mult decat oricine altcineva. Nimeni altcineva nu ma saruta seara inainte de culcare."
Clare 6 ani
"Este dragoste atunci cand mama ii da tatei cea mai buna bucata de pui."
Elaine 5 ani
"Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati transpirat si mirositor si tot ii spune ca este mai frumos decat Robert Redford."
Chris 7 ani
"Este dragoste atunci cand catelusul tau te linge cand ajungi acasa, desi l-ai lasat singur toata ziua."
Mary Ann 4 ani
"Stiu ca sora mea ma iubeste pentru ca imi da intotdeauna hainele ei vechi si trebuie sa se duca sa isi cumpere altele."
Lauren 4 ani
"Atunci cand iubesti pe cineva genele ti se ridica si coboara si mii de stelute ies din tine."
Karen 7 ani
"Nu trebuie sa spui te iubesc daca nu este adevarat. Dar daca este adevarat, trebuie s-o spui cat mai des. Oamenii uita."
Jessica Adriana 8 ani
http://community.webshots.com/user/arcultro
Danelutza spune:
Loreen, cupilu'meu sta lipit de oglinda ca marca de scrisoare si bodoganeste ca pin'la 20 de ani o sa ma innebuneasca, cit despre rushi, n-are nimic Isabella, cum adica sa nu intru in camera ei ce am probleme la bibilica ?!

Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
fran spune:
Buna !
Elisor- ideea forumului era sa fim impreuna si la bine si la greu. Nu sa ne ascundem cand se intampla ceva rau ca sa nu-i suparam si pe altii. Ca sa ne imparatasim si supararile, nu numai bucuriile. Daca putam ajuta cu ceva e tare bine, daca putem spune o vorba buna tot e ceva...Dar ce sa intampla cu copilasii pe care-i stim de cand sunt ei pe lume ne intereseaza pe toate.
Azi noapte pe la una juma' s-a intors Paul dintr-o delegatie. Iepu' -cum doarme iepureste- a auzit galagie si top si ea...astalaltul gramada in camera ei-ca nu o vazuse de 5 zile....bai nene si n-a mai vrut sa doarma pana la 4. I-am lasat impreuna si am tras un somn pe cinste...Tat'su disperat ca i-au ratacit bagajul la aeroport si avea jucariile pentru ea...Le-a recuperat azi...maimutoaie cantatoare.
Am gasit FRUCTOZA la sensiblu. Ati dat la bebei asa ceva ? Ma tot gandesc sa-i fac compot de mere, sa mai bea si altceva decat ceai si suc de portocala si parca fara sa-l indulcesc deloc ...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
Scuze greselile-butonam la 4 maini![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Margott spune:
Si inca un Kawabata asa, ca de sfirsit de weekend... Bucurati-va de el:
Kawabata Yasunari - Umbrela
Era o ploaie de primavara, care, desi de udat nu te uda, te patrundea cumva pina la piele. Cind a iesit in graba si a vazut umbrela baiatului, fata a exclamat: "Vai! Ploua!?". De fapt, trecind prin fata magazinului, baiatul deschisese umbrela mai mult ca sa se ascunda decit din cauza ploii. Fara sa zica o vorba a adapostit-o sub umbrela. Dar fata n-a incaput decit cu un umar. Udindu-se, i-a spus sa vina mai aproape desi el insusi nu putea sa se apropie mai mult. Fata a bagat toata mina sub umbrela si s-a gindit s-o tina ea de miner, dar parca mai degraba ar fi vrut sa fuga. Cei doi au intrat la fotograf. Tatal baiatului, care detinea o functie importanta, urma sa fie mutat cu serviciul undeva departe. Era fotografia de despartire.
"Va rog, asezati-va amindoi acolo!", le-a spus fotograful, indicindu-le o canapea, dar el nu a putut sa se aseze alaturi de ea. A trecut in spatele canapelei si, pentru ca ar fi vrut sa li se uneasca in vreun fel trupurile, a apucat spatarul canapelei si si-a lasat usor, ca din intimplare, un deget sa-i atinga haori-ul*. Prin degetul acela se transmitea vag temperatura corpurilor lor, dar el ii simtea intreaga caldura ca si cum ar fi imbratisat-o goala. Cind o sa fie singur si o sa se uite la fotografia asta o sa-si aminteasca intotdeauna de trupul ei.
"Ce ziceti de inca una? Asezati-va unul linga celalalt, va rog, ca s-o facem bust!" "Parul?", a intrebat-o incetisor. Ea l-a privit scurt, s-a imbujorat, apoi i-a stralucit in ochi o lumina si, ascultatoare ca un copil, a plecat cu kimonoul fosnind spre camera de machiaj.
Cind il vazuse trecind prin fata magazinului, iesise imediat si nu mai avusese timp nici macar sa-si aranjeze parul. De aceea il avea incilcit de parca si-ar fi scos o casca de baie si isi facuse permanent probleme din cauza asta. Dar ea era tipul de fata care, rusinindu-se sa se aranjeze in fata unui barbat, n-a putut nici macar sa schiteze vreun gest ca si-ar aseza parul. Atunci baiatul nu-i spusese nimic, ca sa n-o faca sa se rusineze. Cind a plecat sa se machieze, lumina de pe fata ei l-a facut si pe el sa se lumineze. Dupa acest moment de inseninare, cei doi s-au asezat cit se poate de firesc unul linga celalalt pe canapea. Cind erau pe punctul de a iesi de la fotograf, el si-a cautat umbrela. A aruncat o privire catre ea, care iesise mai inainte si care il astepta in fata, si a vazut ca umbrela lui era la ea. De-abia cind s-a simtit privita, fata si-a dat seama ca iesise cu umbrela lui.
S-a bucurat. Mai inainte de acest gest involuntar, ea nu paruse niciodata ca simte ca i-ar apartine lui. Baiatul nu i-a spus sa-i dea umbrela. Ea n-a putut sa i-o dea. Si totusi, plecind de la fotograf, spre deosebire de venire, amindoi s-au maturizat deodata si s-au intors spre casa cu sentimentul ca sint sot si sotie. Si toate astea, de la o umbrela...
(1932)
http://community.webshots.com/user/arcultro
sufletzica spune:
Uite ca mai bag si eu putzin capul pe aici.
Vroiam sa va spun cateva lucruri...Odata cu mirosul la pasarica Sarei.Am vorbit cu doctoritza si nu i-a placut deloc cand i-am spus de asta.Mi-a zis sa o spal cu ceai de galbenele amestecat cu bicarbonat si vreau sa va zic ca intr-o zi jumate i-a trecut orice miros.Loreen, chestia cu dintzii nu cred ca este adevarata.Doctorii astia cand nu stiu ce sa zica am impresia ca baga chestia asta cu dintzii.De zici ca bietzii dintzii provoaca tot felul de cataclisme in organismul lor.Cred ca este din cauza pampersilor cel putin la noi.Cand foloseam Libero nu am remarcat sa miroasa si de cand cu happy s-a intamplat.Cred ca in fct de cat de absorbantzi sunt pot duce la niste mici infectii la pasa si de aici mirosul urat.
Cu dintzosul mi-a zis ca se mai indreapta cand incepe sa creasca ca il mai impinge ea cu limba.Asa ca m-am mai linistit si cu asta.
Dar mai am o rugaminte mare la voi.Spuneti-mi si mie cum facetzi cerealele cu iaurt ca fi-mea nu mai mananca nimic fara iaurt iar masa de fructe a devenit un calvar.Si ce cereale le datzi voi.Eu i-am luat Bebelac pt inceput grau cu banane.Nu sunt nemaipomenite dar am zis sa o incerc intai s avad daca ii plac.Astea vad ca au zahar insa.Exista si fara?
Ieri i-am facut un sufleu de mere.O bunaciune.Ei, domnisoara mea nu l-a vrut decat amestecat cu iaurt.
Bine si asa ca de 2 zile nu mai vrea sa manance nici banana si nici mar si nici la cereale cu lapte nu s-a entuziasmat
Elisor, m-ai intristat cu problema ta.Nu stiu despre ce este vorba dar o sa ma rog pentru Bianca sa ii dea Dumnezeu sanatate.Si orice ar fi, sa stii ca El poate sa iti vindece copilul.In mana Lui sta totul.Sa iti dea Dumnezeu putere si credintza sa poti trece prin ce treci si cand te mai linistesti sa ne spui si noua sa te putem sprijini cum om putea fiecare.
Vreau si eu pe mess.Eu am nickname-ul adelasimionescu.Astept sa ma invitati si pe mine ca eu nu stiu cum sa va adun pe fiecare si nici nu apuc sa fac asta acum in sesiune.pleaseeee...
Nelia, succes la examenul de cetatzenie.Asa face si Sara:isi da drumul la manutze si se repede catre nu'sce lucru a vazut ea mai interesant.In patutz cade mereu dar vad ca nu plange.cand o pun pe jos trebuie sa stau dupa ea pt ca se poate lovi mai rau.De fapt a dat de cateva ori cu gingia de tablia de la patul mare si atunci a iesit cu plansete
Gusta, asa cum ti-au spus si fetele, eu zic sa ai rabdare si sa nu sperii.Nu cred ca este vorba despre ceva grav.Cum zicea si nelia si mie mi-a zis doctoritza ca la fetitze apar tot felul de simptome din-astea mai ciudate din cauza de hormoni.Sara nu a avut asa ceva dar mie mi-a spus prventiv ca sa nu ma sperii.Cred ca ma vazuse tare speriata la inceput si a zis sa ma puna in garda
pupam bebeii si mamicile
Sara, comoara lu'mama