Bebelusi de mai-iunie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
mikka spune:
Am uitat, id-ul meu de yahoo este karkotika. Mi-am creat folderul, astept invitati.
&Ioana
andreeaatan spune:
D-aia ca nu le vad sensul. Port verigheta si niste cercei. Cerceii numai asa, ca sa se vada ca sunt de sex feminin.
Cand am nascut, vin la mine ca sa ma duc sa-mi aleg o bijuterie... eu: nu vreu bijuterii, ca nu-mi folosesc la nimic. De atunci, isi bat joc de mine de fiecare data cu bijuteriile, cand vine vorba si in perversitatea lor vine vorba des. Cele mai multe bijuterii am purtat la nunta, din care 3/4 erau imprumutate, ca nu fac colectie.
Soacra-mea in schimb a investit o avere in zdranganele si probabil ca asta o deranjeaza la atitudinea mea, ca neg sensul existentei ei. Cred ca are vreun kg de zdranganele de aur, ca argintul nu era de nasul ei, mey. Aha, si mai ii neg un sens al existentei: colectia de cristaluri. Asa sunt de urate, cu spume. Mari si badaranoase si am inteles ca costau pe vremuri si 1000 lei o porcarie din-aia.
Ei-sa-mi aleg de acolo sa-mi decorez casa. Mi s-a facut rau instant, total si am zis ca nu-mi trebuie ca nu-mi plac. Alta eticheta de nebuna mi s-a pus.
Loreen, chiar curva nu mi-a spus, dar nu a fost departe. Cu 2 saptamani inainte de nunta, a spus ceva de fata cu toata lumea, dar cica asta era adresata parintilor mei. Socrella ii zice maica-mi, pe care a pufnit-o plansul: "Eu incerc sa-i despart de cand s-au intalnit si ii tot spun baiatului meu ca nu-mi place de ea ca e grasa si fara finete, si baiatul nu ma asculta. Acuma nu mai am ce face!".
Eu cand am nascut am cerut cadou un laptop, pe care l-am primit. Si care este cel mai misto cadou pe care l-am primit vreodata. Nu neaparat ca e cel mai scump, dar chiar foloseste la ceva.
Alte cadouri super: aerostepper-ul, Turbo Braun-ul. Cadouri de avut in vedere a fi cumparate: sac de box si manusi si cred ca urmeaza curand-set de gantere cu valiza lor.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Androix spune:
Hello Gagics!
GAbitza, bine ca mi-ai zis, multumesc mult. Eu am ditamai carnatu' de pretini si daca vreau available tre sa ma fac la toti de-odata.
Ioana, cu impartasitul are dreptate socrella ta. Du copilul ca e bine sa-i impartasim cat mai des. Si nu conteaza daca mananca, si eu il duc pe Filip mancat, asta e sunt mici si nu se pune inca. Si poti s-o pupi fara probleme pe Ana. Nu mai stiu pe unde am citit dar iti zic sigur ca nu faci nici un rau.
Andreea, ce se tot minuneaza atata? Zi-le ca esti tu insati o bijuterie si nu mai ai nevoie 
Mikka, eu raspund prima: nu te-a dus la
si acum e la fotbal! 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
mikka spune:
Hai ca pina am postat eu, au mai aparut ceva mesaje. Loreen, n-am de gand sa dau coltu' prea curand de la poliartirita, da' ma enerveaza ca nu ma pot misca prea usor, nu ma pot lasa pe vine, nu mai pot scoate verigheta ![]()
, nu mai pot face nici un sport... Am auzit ca cica ar fi bun cartilajul de rechin. Incerc si de-ala.
Ioana, bebeul poate sa manince linistit inainte de impartasanie! Socra-miu a impartasit-o pe a mea pe la 7 seara, si e un preot tare bun, de-ala cum erau pe vremuri, care nu accepta abateri. Deci... las-o in pace pe madam!
&Ioana
loreen spune:
Andreeaatan
... mie mi-a soacra cand am nascut-o pe Bianca portbebeul lu' barbate-miu ...vechi de 30 de ani ca trecuse si pe la cumnati...am catapultat cand l-am vazut si i-am zic lu' socrela ca unui copil handicapat ca Bianca nu i se asorteaza...Vezi fata la ea...dar isi merita soarta din plin si inca mai poate duce...
Am o mare problema mi-a iesit o scarba de herpes la gura si eu cum mai pup copilu 

...
Superstitii...cu oglinda ca nu au voie sa se uite pana fac 20 de ani ca vorbesc tarziu...ca trebuie pupati imediat dupa nastere sa faca gropite...ca nu ai voie sa intrii cu rushii in camera la ei ca se umplu de bube...si restul le-am resetat din memorie ca-mi ocupau hardul degeaba...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
quote:
Originally posted by mikka
Androix,! Nu m-a dus, da' nu e la fotbal... chiar mai rau.
Mikka&Ioana
Hmmmm, la bere cu baietii? La biserica? LA SERVICIU...
PESEU: Loreen, pune ness pe herpes si trece intr-o zi.
Andreea mamica lui
Filip StefanPozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
loreen spune:
Aoleu Mikka ...la servici sau la...?!![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreeaatan spune:
Ioi, dar sacul cu hainute vechi ramase de la barbatu-meu si de la frate-so. Rupte, murdare, vechi, cu molii....
Am facut atunci o criza de nervi si inca isi mai bat joc de mine pe subiectul asta cand vad hainute noi pe Thomas: ca "maica-ta numai in haine noi vrea sa te imbrace, care-s scumpe". Si multe altele.
Androix-super raspunsul, o sa-l folosesc. Cred ca fac infarct amandoi pe loc.
Superstitii- cu oglida ca nu-i voie stiam si eu... si am aplicat, ce sa va mai povestesc. Sa nu-l las sa umble in patru labe, ca apoi merge tarziu. El inca nu merge in patru labe, dar umbla in patut, nu stiu daca mai e valabila amenintarea.
Cand tuseste sa-i tin mainile in sus, ca la "sus mainile ca trag".
Maica-mea, saraca: sa nu pui painea cu fundu-n sus. Cutitul cu lama in sus. Gunoiul sa nu il duci dupa caderea intunericului, ca-ti duci norocul din casa.
Cam atat.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
ioanailincam spune:
Ba, asta doarme de 2 ore
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

! Nu m-a dus, da' nu e la fotbal... chiar mai rau.