Histeroscopie
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Tabitha spune:
Elise: bravo, fato, totul a fost ok. Dupa tonusul tau pot spune ca operatia a reusit de minune. Te rugam pe tine sa ne confirmi asta.
aventura spune:
Bravo Elise!!
Scrie-ne si ce au gasit acolo, daca te-au rezolvat!!A venit primavara!!!!!!
Elise spune:
operatia a durat putin: a fost indepartat septul (ca sarcina sa aiba loc sa se dezvolte) si s-a vizualizat restul: canal cervical normal, endometru de aspect normal, etc.
Orificiile tubare sint vizibile si as fi putut sa fac reimplantare tubo uterina bilaterala.
Dar cum barbatu-meu are azoo... degeaba as face reimplantare, daca n-am de gind sa ma duc prin vecini, tot FIVul e singura sansa.
Astept citeva zile sa ma pun pe picioare si sa ne facem calculele, si ne apucam de restul analizelor :
-- ziua 2-4: FSH, LH, PRL, Estradiol
- Hemoleucograma, glicemia, ureea, creatinina, coagulograma
- Hepatita B, Hepatta C, HIV, VDRL
- grup sangvin, RH
- culturi col - Chlamidia, Mycoplasma, Ureaplasma,
- Papanicolau
- cariotip.
Elise
madaluta spune:
Elise:cu ce dr ai facut histero?ti-a spus cumva k peste o luna tb sa o mai repeti pt a vedea dc ti-a rezecat intreg septul sau dc nu s-a format vreo sinechie uterina?te intreb pt k eu am facut la Polizu cu dr Esanu si asa m-a sfatuit.Dupa cat timp ti-a dat voie sa?
multa bafta in continuare si sa auzim de
Andrusha spune:
Elise, sanatate si sa te refaci cat mai rapid dupa interventia asta, ca sa poti sa te apuci de treaba si sa faci un bebe mic, dragalash si zburdalnic ca si tine!
Si mai usor cu tigarile doamna!.
Zi frumoasa!
A
Elise spune:
Madaluta,
nu mi-a dat interdictii la deloc.
Dar deocamdata mai curge putin singe, cind se va opri o sa vad daca putem - teoretic, cum nu ma doare nimic, nu vad de ce n-am putea.
Apropo:
O tipa din salon o tinea una si buna "sa vezi ca o sa ramai gravida din prima luna dupa histeroscopie!"
Am ris, i-am explicat ca n-am trompe si n-am nici spermatozoizi - decvi n-am cum.
Ea cica ba da, ca toate fetele pe care le cunoaste au ramas dupa histero....
Acum...ce sa facem, credem si in minuni... nu era chip sa o conving, asa ca i-am spus ca o sa-i dau de stire daca ii confirm teoria...
Elise
madaluta spune:
red]Elise[/red]:sa dea D-zeu sa aiba dreptate coleaga ta de camera....eu amsi nu stiam dc am facut bine sau rau, k am uitat sa intreb.Parca mi-ai dat ceva sperante , chiar dc nu am prestat mult.Dc stiam asta cred k zi si noapte nu ma mai opream...
madaluta spune:
am fost la control la o luna dupa ce mi s-a rezecat septul uterin prin histeroscopie si mi-a spus k evolutia este foarte buna , dar k nu mi s-a epitelizat cicatricea. Mi-a prescris tratament cu Tricomicon si spalaturi cu ceai de galbenele+k nu am voie sa incerc sa raman pana nu se epitelizeaza.Ceea ce nu inteleg eu, este ce legatura are tricomiconul cu epitelizarea...Poate ma ajutati si pe mine...