Histeroscopie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ingeras: deci te-ai inseminat again. Si ne dai verdictul cam in aceeasi perioada cu mine si Liana. Mama, sa vezi ce o sa ploua cu

Numai bine tuturor si pumnii stransi pentru Elise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

multumesc.

acu' zburd, MAINE e ziua cea maaareeeee..... si o sa revin joi.
sa va povestesc.

sau intrebati-l pe barbatu-meu, da' PM, ca altfel nu cre' ca se descurca prin hatzisurile forumului, sa gaseasca subectu'.

e shi el mic, de vreo 2 sapt. pe DC...
PMu' sare in oki.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Elise: multa bafta! nu e greu, nu simti nimic, dormi dusa. Cant te vei trezi te vei intreba dc ti-au facut ceva sau nu.Eu am avut aceeasi interventie pe 16 la polizu.Iti tin pumnii.curaj !!!!
sa intrebi dupa cat timp ai voie sa incerci sa ramai insarcinata k eu am simuitat sa intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Elise, stiu frica-i mare, dar tu trebuie sa fii mai puternica decat ea.Oricine, orice ar zice, cand se apropie mom. parca ai uitat tot.Ai incredere in medic(trebuie), si in D-zeu, fii tare, ca nu e asa complicat pe cat ti se pare.Noi ne gandim la tine, si iti tinem pumnii...si te asteptam joi sa ne spui ca am avut dreptate...a fostla ureche...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

revin joooooooooooi......cu vesti!!!

o sa va povestesc cum a fost : sint sigura ca imi fac prea multe probleme.

si la cauterizare de rana pe col mai aveam putin si fugeam in pijama (nu ca as fi avut prea mult de mers.... stau la 500 m de spital).

si nu am simtit nimic.

Si cauterizarea, si laparo au fost floare la ureche.
Si inainte de fiecare eram sigura ca gata, mi-a sunat ceasu'!

noroc ca nu sint transparenta... si nu se vede ce frica mi-e.... ca nu m-ar mai primi nici un doctor!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Elise fatoooo predau stafeta!!!!
esti mai betoana decat mine
sa fii cuminte sa nu faci ca la Hsg prostioare
auzisiiii??????/
daca te prind ca papi ceva te bat de nu'ti mai recunosti
multa bafta maine!!!!
te astept cu cele mai bune vesti!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Elise: la ora asta deja esti internata banuiesc. Ai grija de tine, lasa temerile deoparte si vei vedea ca totul va fi bine si vei intra in linie dreapta spre ICSI.

tuturor fetelor curajoase.

Mergi la inceput

Tabitha,

la ora aia eram internata, intr-adevar... mai exact, cred ca eram pe vesnica capra: deh, prima "distractie" de dimineata, la internare....

Ieri am dormitat toata ziua, iar azi la ora 2:30 am intrat in operatie.

La 3 am iesit, pe la 3 si 10 zburdam dupa un cappucino de la automat, pe la etajul 1....
Apoi am iesit la fumat... am baut in sfarsit cafeaua, dupa 2 zile jumate de abstinenta...

Apoi am revenit la reanimare si am inceput sa ma rog de toata lumea sa ma lase acasa (adica peste strada) ca ma simt bine, n-am nimic.

Au tinut musai sa ma duca cu "taxiul" la salon (adica cu carutul ala), dar dupa ce am ajuns in salon iar am inceput sa fac ture.
In final, au acceptat sa ma lase sa dorm acasa, cu conditia sa revin maine.

Pina vineri ar trebui sa stau mai mult in pat.
Evident, nu pot.

Nici nu=-mi vine sa cred ca m=-am operat azi.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Elise, ma bucur mult ca te simti bine! Ai vazut, pana la urma a fost bine! Fii cumintica, asculta ce spune dr. si sa vezi ca totul va fi bine! Inteleg ca operatia a reusit, au reusit sa-ti indeparteze septul, nu? Asteptam vesti de la tine, refacere rapida!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Elise
Ma bucur ca esti bine..sper ca septul..e rezolvat!!
I-mi place tonusul pe care-l afisezi!! Vreau sa ma molipsesc si io!!!

Dany

Mergi la inceput