Poznasi de iulie-august 2004 (157)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Salutare ....pe mine m-a inghitzit ebay-ul rau de tot,noroc cu barbati-miu care m-a trezit la relitate cu vre-o 2 vorbe usturatoare....de maine sunt cu voi

Monica, saru'mana, nu vreau nimica, ca atunci cand sosesti tu noi suntem pe picior de plecare(marea evadare).Oricum facem tot posibilul sa ne vedem.

Marcela, wauuu ce de stie micutza Lia.A mea nici pe romaneste nu le zice dar pe englezeste...

Mitzura, noi dormim dupa-amiaza de la 12 la 14...seara de la 21 la 8...cu mici decalaje.

Dana, sanatate lui Ricardo...of, of.

Mie mi-a luat sotul niste bezele cica de ziua indragastitilor ..si acum stau lesinata pe tastatura de rau de bezele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fetelor noi suntem rau betonati la burtica si nu stiu de la ce oare...am dat cu pere, cu struguri, pere borcanel, compot de struguri, de pere, teddy de pere, suc de porto, de ananas, nu mai stiu ce sa fac pur si simplu, se chinuie Danut pt cateva bobite f tare si-s atata de taaari, pot sa sparg geamuri cu ele.
Supozitorul nu-l mai tine, cum i-l bag cum il partzaie afar in 3 secunde, se screme si gata, i l-am pus azi de 2 ori degeaba. I-am facut supa, am pus cartof, conopida, varza de bruxelles, tot degeaba.

Ideea e ca nu prea putem renunta la lactate chiar atatea zile, la noi iaurtul, cascavalul, branza dulce, untul, smantana sunt cam de baza la mic dejun si cina, altceva nu mananca. I-am dat si cereale integrale cheerios cu miere, in lapte de vaca crezand ca o sa aiba efect, dar in afara de gaze n-au avut alt efect.

Ce nu i-am dat inca e miere si kiwi...oare de care miere sa-i cumpar? e buna asta din supermarket sau e destul de maricel sa-i cumpar din piata de la tarani care cica e zaharisita de naturela ce e ea? ce ma sfatuiti?

I-am gasit intr-o farmacie la 70 km de TM si Lass baby e din ceva fructe si buruieni pt constipatie cica, dar n-am reusit sa-l conving sa bea decat o data-n zi si cica trebe de 3 ori sa ia cate o 3 ml, fug dupa el si-l fortez sa deschida gurita, se zbate, e ca la nebuni, si de 3 ori e nasol ca mi-e asa cumva sa-l tot constrang, se ascunde cand ma vede ca umblu la cutie :((

hai ca v-am batut la cap destul dar nu mai stiu ce sa fac, ce ar fi bine sa-i gatesc sa-l ajute, eu nu gatesc cu faina pt el, nici cu prajeli, ii pun si ulei in mancare, si sare un pic, nu-nteleg, mananca exact de manca si acum cateva luni, in vara cand facea si de 5 ori pe zi kk de ma luasem de griji ca nu-ntelegeam de unde iese atata, parca mai mult decat manca facea, acum e invers, offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

cereale, fructe crude si legume fierte are zilnic in meniu, astea nu-s fibre destule ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

M-au alungat din dormitor, cica tusesc de o ora in somn si i-am trezit... cred ca dorm aici la computer in noaptea asta, ca vad numai la orizontala fac urat
Marina si Carmen multumesc mult pt mailuri
Sa va zic ce am patit, am luat-o pe Eva de max 2 ori in pat la noi pe motiv de febra mare si gata... deja nu mai vrea la ea!!! Ufff sunt de groaza puii astia... cred ca trebuie sa o chemam pe bunica pe la noi poate o mai educa o data Sigur ca nici eu nu cedez, mai nou trebuie sa o tin brate pana adoarme, vreo 15 min, apoi o pun la ea. Fac orice numai sa nu se instaleze iar la noi in pat!!!!
Sanatate si celorlati puiuti bolnaviori, fug sa vad daca au adormit si pot sa ma strecor si eu binisor in patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici
lio, incearca cu miere, io am in casa de pe la nasii nostri da` zau daca stiu de care e.... supozitorul cu glicerina nu functioneaza?
corina, cum fu noaptea asta?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Lia da-i orice miere vrei. dupa parerea mea e ff buna aia din piata (mai ales daca ai pe cineva de la care iei in mod curent). sau "roua florilor" din magazine. incearca sa ii dai lass baby in suc, fara sa te vada. sau lactuloza mai e o varianta.
Cori saracutza de tine! sper ca ai reusit sa te odihnesti cat de cat!
Felicia hihihi te-ai dat jos de pe e-bay? maaaare boala asta!
pup ca fug la treaba. o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Io`s rupta de oboseala, abia am dormit din cauza gandurilor ...
Io lucrez la dep. logistica a unei firme de transport, cum ziceam de prin `97 ... mai pe romaneste io organizez descarcarile si incarcarile in Romania, tin legatura cu sediul, clientii, vama ... io urmaresc km efectuati si alte hartogareli ... Cica firma asta mare este una foarte mare ce ne va oferi un viitor sigur ... ufff, nu-mi plac mie schimbarile ...

Carmenp - of, si voi ati frecat covoru ?
Lia - orice miere, noi avem poliflora din magazin plafar.
Pako - :-))) grea boala cu cumparaturile !

In rest ... Giulia are niste crize de plans cand nici ea nici noi nu stim ce vrea si zbiara ca din gura de sarpe ... mai sunt si altii in faza asta ???

Revin mai incolo, doar sa termin oleaca treburile :-)

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Lia, tocmai citeam mesajul tau - si Stefan e in aceeasi situatie cu Danutz si pe mine ma dispera in acelasi mod! I-am dat si eu si pere (nu prea se omoara dupa ele) si caise (numai compot de prune nu am incercat...) si tot degeaba - face o data la 2 zile sa zic si atunci foarte tare, cu chinuri... O sa incerc si cu miere sa vad daca iese ceva... Si apropos de mesajul cu programul lui Stefan, e un singur fisier, in format word; orice altceva se ataseaza vin de la server si nu au legatura cu mesajul!
Dana, pup pe Ric sa-i treaca repede!
Nu mai stiu cine se plingea ca piticul plinge cind vine bunica - si la mine face la fel Stefan, alearga dupa mine prin casa, se agata de pantalonii mei sa-l iau in brate. In mod sigur stie ca atunci cind apare bunica inseamna ca mama dispare...Eu il linistesc, ne mai imbratisam si ne mai pupam si dupa asta ii distrag atentia cu ceva, ne luam la revedere si plec spre servici. Seara insa nu va zic ce bucurie pe el cind vin acasa!
Programul de somn al lui Stefan e asa: se scoala pe la 7:30-8, mai doarme putin dimineata dupa ce maninca - asa, vreo jumatate de ora, apoi se culca la prinz de pe la 2:30 la 4:30-5, iar seara adoarme undeva intre 10:30 si 11:30. Stiu, adoarme tirziu seara, dar asta e!
Dar nu asta e problema mea - ce ma supara pe mine de ceva vreme este faptul ca mesele de la prinz au ajuns sa dureze vreo ora pentru ca Stefan sta pur si simplu cu mincarea in gura...Nu stiu ce sa mai fac sa-l conving sa manince ca lumea, mai ales ca pina acum vreo luna el minca la prinz ambele feluri in maxim 20 minute si minca cu mare placere! Acum degeaba ii dau si vitamine si Tonotil ca nu au nici un efect asupra poftei lui de mincare si mai ales chefului de a minca!

Hai ca m-am lungit cu ditamai romanul - dar nu pot sa inchei pina nu o laud putin pe Lia pui pentru progresele lingvistice!

Si nu in ultimul rind sa va urez la toate Happy Valentine's Day! (ce daca nu e sarbatoare romaneasca, tot putem sa ne bucuram de putin dragoste, nu?)

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna dimineata!

Lia, suntem in aceeasi oala. De doua zile face caca foarte greu, dupa cate o criza de plans. E adevarat ca alaltaieri a papat mai altfel decat de obicei, dar ieri i-am reglat regimul (adica legume, pere, iaurt) si tot degeaba. I-am pus si lactoza Humana in lapte, dar fara efect. daca continua treaba ii dau si Lactuloza. Si eu ma intreb exact ca si tine: de ce constipatie, cand mananca destule fibre. Poate nu bea destule lichide....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Pentru Lia si toate celelalte care aveti probleme cu constipatia la bebei:

1. faceti un piure de fructe din 1 mar, 1 kiwi, 1portocala si o para si dati la bebici dim. daca accepta pe stomacul gol e ok (piure inseamna tot dat pe razatoarea de sticla si portocala stoarsa daca e prea apos comlpetati cu cereale fara lapte);

2. folositi iaurtele (pentru cei carora le place) cu muslii si prune, cu muslii si portocala, muslii si strugure;

3. Aveti grija sa bea ff multe lichide peste 1l pe zi si daca se poate cam 300ml. suc de portocale, mandarine;

4. Mierea are efect daca se ia pe stomacul gol 2-3 lingurite ;

5. dati-le cate 200ml. suc de rosii (din comert la cutii de carton);

6. daca mananca dati-le seara o masa de mamaliga cu branzica si smantina sau iaurtel;
Daca imi mai amintesc ceva va mai spun.

Cu somnul noi dormim cam 2-3 ore la pranz cu intervale diferite de la zi la zi de obicei dupa ora 13 si pana in ora 18; iar seara la 22-23 dupa ce il legan pe picioare ca pana mai acum 3 sapt. adormea sugand la san si nu a fost chip sa-l dezvat si sa-l intarc decat schimband sanul cu leganatul pe picioare; dupa ce adoarme il mut la el in patut care e in camera noastra (ca stam in garsoniera dar sper sa ne mutam incurand).

Ieri ca tot a nins mai consistent ne-am bucurat si noi de zapada si dupa ce am pus mana pe ea si ne-au inghetat manutele am cerut insistent manusile.Azi daca nu se topeste mai pe seara nevom plimba cu saniuta. Am terminat antibiotivcul dar tot ne curge nasul si tusim de mama foculuiasa ca maine iar la dr.Cu burtica ne-am revenit si acum an intrat in normal cu mancatul.

Noi acum de cand cu intarcatul am incercat cu laptic de vaca dim. asa ca azi am revenit la lapticul surioarei (cel de la Dorna pe care il primeste la gradi. iar ea mananca lapte cumparat) cu cereale Cincin (nu stiu exact daca se scrie asa) de la Nestle.

Voi ati trecut pe cereale de copii mai mari si ce folositi?

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput