Poznasi de iulie-august 2004 (157)
Raspunsuri - Pagina 8
Dorsilia spune:
buna dragelor
multam mult de mailuri,am primit, numai ca al doilea atasament nu-l pot descifra, mesajul e numai patratele ... nu stiu de ce.
raspund sporadic si eu cui mi-aduc aminte, imi cer scuze daca nu fac fata la tot, deh, sunt solicitata pe mai multe fronturi aici
Mitzura- Adela, si Danut doarme la amiaza de la 3 pana pe la 5-6, seara adoarme la 11-12, pana dimineata la 10, fara pauze de lapte. Si eu il pazesc seara pana binevoieste sa puna funducul jos si caputul pe perina, insa ma uit intre timp la tv, ca el mestereste prin pat ceva cu ursuletul de dormit, ii vorbeste, il pupa, mai ma pupa si pe mine, si tot asa, pana ma decid sa iau problema in mana, zic ferm, "gata...somn, ca e tarziu" si asa se pune sub paturici, se mai joaca un pic si asa cu degetelele si adoarme, eu il mangai prin par.
Monicule....cica nu e bine sa va furisati de acasa, tre sa va luati la revedere de la botosica, s-o pupati, ziceti ca mereti unde mereti si ca veniti repeeedeee, sa fie cuminte si gata, plecati cu zambetu pe fata
Marcela ma bucur sa aud ca Lia face asa progrese, pana la urma in balanta trag mai tare oare progresele astea decat racelile iminente in momentul cand intra in colectivitate? doar stiai ca asta e riscul, insa se imunizeaza ea pana la urma
stati sa mai merg sa citesc ca mai era ceva ce vroiam sa zic
Dorsilia spune:
ah, am citit de dimineata de Stefan si am vazut ca a spart buzita iar....ce sa spun ? sa-i treaca repede dragutului, se pare ca asta e perioada lor de busituri, si eu stau toata ziua cu inima mica, Danut ia viteza si il vad acusi-acusi pe burta si inca pe gresie in hol, doar v-am zis ca a facut o intindere de toata "frumusetea", doo zile a schiopatat si a umblat calcand pe calcai numai cu un piciorus. Si-mi arata intruna sa pup sa treaca, isi scotea si ciorapelul sa-l pup pe piele direct, asa ca-mi imaginez cat te doare cand vezi pe pui cum sufera. In gurita stiu ca se vindeca usor ranile, insa poate ar fi bine sa-l dai cu ceva sau sa pui comprese sa nu mai fie tumefiat, sa poata papa.
Dana-speel sa ne zici cum este Ric, sanatate. Pt tuse seaca Stodal, ceai de ceapa cu lamaie si miere, astea-s naturele
Carmenp- cine sta cu Ilinca daca lucrezi ?
speel spune:
Salut.Sa nu faceti ca mine si sa lasati copilul tusind ca o sa treaca.Ca uite ca nu-i intotdeauna asa.Ricardo e copt de infectie in nas,git,urechi,de aici si febra asta de 38 tot timpul.Asa ca luam antibiotic.Si poate ca nu e numai vina mea,dar traiesc printre oameni care nu sar imediat ce are copilul febra.Va mai amintiti ca ma plingeam acum 2 saptamini ca are 40 si nu stiu de la ce.A cedat dupa doua zile si am zis ca-i gata,tata-sau si asa ma blagosloveste ca prea-i suflu in fund si ca n-are nimic copilul.Nu m-a mai i-.au de alta data dupa el si fac asa cum stiu eu ca trebuie.
Despre tuse seaca si nu numai:o ceapa marisoara se taie un capacel din ea nu la partea cu mustati.Se scobeste cu o lingurita inauntru unde se pune miere.Se acopera cu capacelul si se lasa de pe o zi pe alta.Siropul acela din ceapa e grozav pentru tuse.Se dau 2 lingurite de trei ori pe zi.
szivarvany spune:
Buna seara !
Mitzura - Giulia doarme de la 23 la 8, cu mici variatinuni ... la amiaza de la 14-16 ... in zilele bune.
Vrabiuta - super tot ce ne zici de Lia !
DanaSpeel - pupam pe Ric sa treaca toate !
Bunny - welcome, bine ca sunteti bine !
Corianai - sanatate multa si voua !
Lia - cum mai esti ?Pune odata pozele alea :-)
Carmenp - pana ala urma la care pediatru ai fost ? Io m-as duce tot la ala pe care-l stiu de multa vreme ... da` i-as duce o cafeluta buuuna ![]()
Despre noi ... Giulia are crize de vaicareli alela ... rage si-mi vine sa-i musc nasucul sa aiba motiv :-)
Eu sunt in mare impas ... firma la care lucrez de aproape 10 ani va fi absorbita de un mare consortiu ... trebuie sa ma intorc cu acte in regula ... eram obisnuita cu ce era inainte si acum mi-e un pic teama. Voi avea mult mai multa responsabilitate si munca ... nici nu stiu de ce va plictisesc pe voi. Cer scuze.
Gata, o seara linistita tuturor si astept si schimbul 3 la semnat condicaaa !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
roxanaz spune:
sara buna
Mani puuup!
Daria eu zic ca e buna faza cu fuziunea....trebi mai multe dar si bani mai multi probabil....si alt mediu! eu iti tin pumnii si te sustin, stiu ca nu e usor dar merita!
Cori succes cu sucul de ridiche!
Mitzu eu zic sa ii explici clar lu socrela ca asta e programul de urmat...si ca altfel i-l trimiti ei sa stea pana la 12 noaptea, nu?![]()
Dana-ema multa sanatate lui Ric! sa se faca repejor bine!
pup u all!
carmenp spune:
dario, si io cred ca-i treaba buna fuziunea asta.... inca n-am fost la dr, probabil la ala vechi voi merge... este la cabinet particular, ii platesc consultatia.
madam speel, imi pare tare rau, sanatate lui ric
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roller025 spune:
Buna seara! mey, ce de copilasi bolnavi! Multa sanatate pentru Eva a Corinei, Ricu Danei, Lia pui si Stefan! Sa va faceti repede bine!
Cristalule, esti tare haioasa cu fugitul de acasa! Nu-l vre3i 2 zile pe Vicu? Dimineatza cand vine bona de cele mai multe ori imi face pa-pa de parca m-ar da afara si gata, la joaca!
Mitzule, Vicu adoarme, de obicei intre 12.30 - 14 si doarme intre o ora si trei, depinde de oboseala. Din spusele bonei in ultimul timp refuza sa doarma la pranz in casa. Asa ca il imbraca si pleaca cu el si cupilu doarme in carucior. Se pare ca nu-l deranjeaza foarte tare. Oricum el e neam de lapon, ca tac'su.
Carmen, du-te mama linistita la servici. o sa rezolvi macar o problema: mancarea Ilincai. Din momentul in care de masa de pranz a lui Vicu se ocupa altcineva, cupilu mananca bine 5 zile din 7 si rezonabil in celelalte 2. Si cheful de a veni acasa devine altul ![]()
Daria, io zic asa: o firma mai mare inseamna mai multe oportunitati. Inseamna si mai mult de munca, o alta atmosfera, nu intotdeauna relaxata, inseamna si unele restrictii. Dar, pe de alta parte inseamna si potential mai mult de dezvoltare pentru toti. Acu depinde de ceea ce iti doresti. Daca nu sunt indiscreta, in ce domeniu?
Marcela, felicitari pentru englezisme. Noi tot cu chinezisme ne delectam.
Despre desenele bonei: a fost, ca profesie desenator tehnic si are talent. Io nu pot face ce face ea nici intr-o mie de ani. Desenele sunt copiate dupa diverse reviste, dar la genul: arunca un ochi pe poza din revista si apuca sa le faca... Mi-a povestit ca la fetita la care a stat inainte a desenat pe un perete intreg o scena din Hansel si Gretel, care era povestea preferata a fetitei...
Cam atat in seara asta. Ma duc sa mai lucrez ceva pentru job!![]()
O seara linistita tuturor!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
carmenp spune:
lool, sa fim si noi in rind cu lumea am umplut o cada cu lucruri vomate si iaca ashea se explica lipsa poftei de mincare din ultimele 3 zile... sper sa nu faca febra in seara asta... doamna care urmeaza sa stea cu ilinca m-a anuntat din capul locului ca e posibil ca la inceputul lui mai sa plece in italia, lucru care ma da nitel peste cap, da` om videa...
gata, brei
, plec la munci, incepind cu 1 martie, de martisor...
Carmen,Ilinca&Ionut
carmenp spune:
alioo, pe unde sunteti, sting becu`
? schimbu` 3?!
Carmen,Ilinca&Ionut

&andreea