Poznasi de iulie-august 2004 (157)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aia-i, ca face de fiecare data cind nu i se da voie sa faca ceva.... aha, deci nu-i cinta prohodu` inca laptoapei sa-nteleg... ramine valabila cheta..

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

Va scrie mama unui copil nervos! Nu stiu ce-a patit copilul meu dar se enerveaza intr-una, orice ar face. Abia ma mai inteleg cu el. Si cand e nervos, maraie si tranteste obiectele din mana.

Alta chestie nasoala e ca dimineata cand vine soacra-mea sa stea cu el, incepe sa planga si sa zica "nu, nu" si sa se ascunda in spatele meu. Nu stiu de ce face chestia asta ca ea are grija de el foarte bine. Singura chestie pe care pot sa i-o reprosez, este ca il tine intr-una, e tot cu mainile pe el, de teama sa nu cada. Asa ca copilul se simte probabil limitat si constrans . Si probabil ca realizeaza si faptul ca atunci cand vine buni, pleaca mami. Oricum soacra-mea isi cam face sange rau pe chestia asta...

Noi ieri dupa amaiza am petrecut tare agreabil la un Day care, care s-a deschis de curand in sibiu, foarte bine pus la punct, si care are avantajul ca e dotat si cu o cafenea pentru parinti, intr-o camera alaturata celor in care se joaca copiii. Asa ca poti sta linistit sa socializezi la o cafea si sa vezi si ce face copilu. Iar Tudor a fost superfericit, pentru ca intr-o camera era un labirint supraetajat, aa ca s-a putut catara in voie, fara teama ca o sa cada, si deci fara restrictii.

As vrea sa va rog ceva. daca puteti sa-mi spuneti cate ore dorm copiii vostri la amiaza, la cat se trezesc din somnul de amiaza si la ce ora se culca seara. Ca noi avem o problema cu programul. Se culca pe la 2, se scoala la 5-6 si adoarme foarte tarziu seara. Plus ca ii ia cam o ora sa adoarma seara, timp in care eu trebuie sa stau langa el. Cum plec, cum ma striga "maaaami!". Stiu ca e vina mea ca eu l-am invatat, asa ca acum trebuie sa-l dezvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

hello
dragelor, vad ca sunt multi copilasi cu probleme, si puiul mic e cam racit, ii curg mucisorii de se ineaca noaptea cu ei... azi dimineata la 4 jumatate s-a trezit si a cerut laptic, pe care l-a vomitat jumate dupa un sfert de ora.
sa va povestesc cum a fost azi dimineata... mergem la gradi, ajungem, dezbrac copilul de hainele groase, o las pe jos. ea imi face pa... si eu zic, da, mami pleaca la birou, sa fii cuminte sa asculti de diana, etc. iar copilul imi face pa-pa si pleaca... cred ca s-a plictisit cu mami si tati acasa in weekend si abia astepta sa o ducem odata la gradi.
aseara am testat cunostintele de engleza ale copilului si mi-a tradus urmatoarele: milk - lapla, water - apa, food - papa, portocala - aacu (acru ). deci succese si pe ramura lingvistica, cred ca o mosteneste pe mami.
astept cu mare interes venirea primaverii, poate scapam si noi de mucisori.
carmen - eu zic sa mergi la acelasi pediatru, si daca il vezi ca e repezit sa ai o mica discutie cu el, diplomata, in care sa ii spui ca vrei sa fie medicul vostru, ca ai incredere in el, tra la la... dar ca ai vrea sa il mai intrebi x si y lucruri, sa ii consulte mai amanuntit, etc. cat despre job, poate o sa fie chiar mai bine, mai iesi in lume, mai socializezi, te mai certi cu un sef, alta viata
olivia - eu tin regim impreuna cu sotul, deocamdata facem disociat si pe urma mai vedem. ce inseamna dieta drastica?
nu am avut timp de vizionat poze, dar sper ca zilele astea sa reusesc sa vad si eu pozicile atat de laudate.
o saptamana frumoasa tuturor

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adela imi pare rau de problemele cu plecatul de acasa....ma gandesc ca ii e dor de tine peste zi! de dormit.....daca se trezeste la 5-6 e clar ca adoarme tarziu. nu poate il culce soacra ta mai devreme, la 1 de exemplu? si sa il trezeasca la 3-3.30? asa adoarme multm ai usor seara. Patrick asa adoarme la pranz - la 12.30 - maxim 1....la 3.30 cel tarziu se trezeste. cred ca singura solutie deocamdata e sa incerce sa il culce din ce in ce mai devreme, sa se apropie de ora 1 de exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mitzule, mandra mea doarme la gradi de la 1 la 3 (cu mici variatiuni), seara se culca pe la 8 si se trezeste dimineata in jur de 6.30 cu o trezire sau doua pentru lapte.
programul si l-a facut singura, pana acum vreo doua saptamani se trezea din 3 in 3 ore pentru laptic, iar dimineata la 5.30 era fresh! nu stiu ce s-a intamplat, dar si-a schimbat singura ritmul. spre fericirea parintilor si mai ales a mamicii ei care are de recuperat un an si ceva de nesomn.
si lia pui adoarme tot cu mami langa ea seara, ii place sa se cuibareasca in bratele mele, imi da cate un pupic sau ma ia de gat... si eu ma topesc de dragul ei. asa ca nu am de gand sa renunt la placerea asta la gradi adoarme singurica dupa un bibe de laptic.
sfatul meu e sa nu te stresezi o sa ii treaca si asta.
pupici

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, vb de zilele bune de somn, culcat maxim 13.30-15.30 si seara 22-9. si eu cred ca ii este dor de tine, imi amintesc ca aveam si eu problema asta cu ionut. stai linistita, trece si asta
vrabiuto, multam de sfaturi si felicitari pentru progrese... engleza deja?? vai de mama noastra, noi nici in romaneste nu articulam niciunul...tare faza cu sefu`, iaca la asta nu m-am gindit

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mai, din pacate soacra-mea aude ce-i spun eu si face ca ea, adica iese afara pe la 11, se intoarce la 1, pana ii da sa manance si il schimba se face 2, 2jumate. I-am tot zis sa il culce mai repede, zice da dar face cum vrea ea. Azi de ex a adormit la 3 fara un sfert. Stiu de pe acum ca ma asteapta o seara lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

mitzule...eu o culc pe botosica dupa ce ajung acasa daca nu adoarme la plimbare (caz in care "tante" vine cu ea in casa si doarme cat apuca...)
Asta inseamna ca de obicei doarme intre 3.30 si 5.30...Iar seara adorme la zece...si e in picioare la 7...
Azi de exemplu a dormit afara....si acum e calare pe mine.

Noi ca sa plecam de acasa o pacalim. Nu am reusit niciodata sa plecam pu si simpluy. Ea se joaca cu tanti Ioana, ii mai punem desene...si noi ne furisam...pe rand!!!...:)
As aca nu plecam la servici, fugim de acasa...hahaha

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Multumim de sfaturi pt tuse. Am luat deocamdata ridiche (alba ca nu se exista neagra pe aici)si incerc sa-i dau zeama cu miere. Probabil ca nu o sa am succes, ca nu vrea sa inghita nimic. Cu medicamentele mai astept 2-3 zile.
Dati-mi si mie programul ala ca moooorrr de curiozitate!!!! Vaz ca trebe adresa de mail: verailiescu@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Buna....
Suntem bine, va citim in fiecare seara , ne incadram 'grila' copilasilor poznasi, mai usor cu vorbitul ca doar invatam 2 limbi in acelasi timp.
Cu dormitul - ca asta era ultima intrebare Alex ca si Pati se trezeste dimineata la 7.30-8 si -si ia din cartile care i le pun de seara la indemina si 'citeste' , sau cinta - ce sunete vin din camera lui nu va imaginati cu ce intonatie le citeste la cei trei prieteni cu care doarme -Teddy, Panda si Lion . Pe la 10 mergem afara/joaca sau cumparaturi ..la 12 prinzul...pina la ora 1 il las sa se mai joace si daca e sa faca si kk ( nu am inceput actiunea olita , aici pina la 2 ani nici nu streseaza copilul cu asta ) si la 1pm la culcare.
Doarme pina la 3.30-4 ( citeodata si pina la 5 daca il las ) si gata..iaurtelul si la joaca . Masa de seara la 6.30 ..joaca si ll 7.30 cind ii spun ca e 'splashy-splashy time' o zbugheste pe scari sus la baie si apoi la culcarica pina in ora 8pm. Si il mai vizitez pe la 12sa-l invelesc ( dormin tot in sacul de dormit ...dar peste noapte aici opresc caldura....deh suntem in Anglia ) si gata...il mai aud dimineata 'cotcodacind, cintind si cind se plictiseste oncepe 'mama' mama' de sar ca srsa din pat ( de bucurie )

Cam asta e programul nostru....acum o sa incercam sa mergem si doua dimineti la gradi aici....mergem la Clown Town unde poate sa se catare cit ii pofteste inima, ca acasa nu i-a scapat nici un scaun, masa...numai ca sunt cu ochii pe el ( cam asta ar fi si motivul ca nu mai intru pe DC ...plus ca stau la soacra-mea si avem un singur computer on line si am o soacra tare activa .
GAta m-am si scuzat....

Am apucat sa vad citeva din poze...PAti si Andreuta, Andreas...pina se trezeste alex ma delectez ca trebuie sa imi reinprospatez memoria !!!

Va pupam mult si Happy Valentine de la Alex pentru toate domnisoarele!!!!

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput