Poznasi de iulie-august 2004 (157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi uffff saracu Stefan. daca se mai intampla nu uita de comprese cu apa rece pe buza, se dezumfla mai repede! pupici!
Cristal Papa are laptopu in moarte clinica...si zicea ca la computer ii e greu sa stea pe scaunu ala de bar. asa ca pan se repara laptopu'...mai greu pe aci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna fetelor,eu am somat pentru ca am avut musafiri de vaza si desi am mai citit cite ceva,dé scris n-am avut cum.Bucuria lui Mario ca a fost calare pe calculator non stop.Si acum scriu in mare graba,trebuie sa ma duc la doctor cu Ricu pentru ca nu-imai trece tusea de doua saptamini si am terminat deja doua sticlute cu sirop.Si mai are si temperatura de 37.5 in permanenta tot de vreo doua saptamani.mai intru diseara dau chiar si mai devreme daca ma lasa puiul.pina atunci pupici de la noi si o saptamina super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ziua buna,
Noi inca luptam cu raceala, Eva tuseste ca un magarus si habar nu am daca ar trebui sa-i dau ceva sau sa o las in pace... poate aveti sugestii.
Gabi imi pare tare rau de Stefanut, pupam sa nu-l mai doara
Fetele ziceati ceva de un program, parca de la Gabi, io tot nu m-am dumirit prea bine, dar parca vazusem ca invata mutulicii sa vorbeasca. Revin cu rugamintea sa mi-l trimiteti si mie.
O saptamana buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lia, Kim si Philip - nu stiu daca v-au trimis fetele programul - oricum vi l-am pus si eu pe mail.
Eu bintui pe aici - peste juma' de ora intru intr-o sedinta...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele cu copii cu tuse ... io i-am dat mandrei ceaiul din coji de ceapa indulcit cu miere
Sanatate tuturor !
Leeloo - pupam buza !
O saptamana super faina, fara probleme sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ce m-am nervat c-am apasat f5 si s-a dus drequ mesaju` si numa` sa nu ma pui sa fac de doua ori aceasi treaba ca si mor...so
andrea, am auzit de dr siminiceanu, nu mai stiu de unde...
eu acum is intr-o mare dilema, tre sa merg cu ilinca la un control pediatric ca n-am fost de multa vreme si cu dr.pediatru la care merg de vreo 5 ani, dr bun, sa zic, desi is multe pareri pro si contra, am avut mici discutii si-n ultima vreme da buleala datorita nr mare de pacienti care-l are. intrebarea mea e sa merg tot la asta ca, deh, puterea obisnuintei e mare, sau sa mergh la un altul, bun? ma gindesc ca asta-mi stie copiii de cind s-au nascut si intr-un fel e in avantajul lor, al copiilor. shi sa fac?!
gabi, imi pare rau de incident, sa stii ca eu le-am trimis programul liei si simonei, ca ele strigau pe aici, pe fetele celelalte nu le-am auzit... sanatate lui stefanut!
roxana, zici ca e bine si la servici? si cine-mi mai tine mie treburile casei la punct? ce-o sa fie atunci la fundu` meu, nici nu vreau sa ma gindesc... cu ilinca o sa stea o tanti, inca nu avem un raspuns clar de la ea, faza e ca in ultima discutie i-am zis ca ilinca e cuminitica, singura problema a ei este mincarea. nu va zic ca, de a doua zi a inceput fata cu trainteli pe jos si tipete pe masura daca nu este lasata sa faca ce vrea. ca mie asa mi se intimpla, fac o afirmatie si imediat se dovedeste contrariul...
m`ac sa mai calc o camasa da`ntre timp mai apas si un F5...
editez ca mai scrisesem ceva in mesaju` cherit:
roxana, zici ca a lasat-o laptoapa pe papa de tot? si adica nu mai facem cheta de tastatura?
madam speel, sanatate lui ric, si eu as merge cu el la dr dupa doua saptamini de tuse...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am intrat o fuguta pe aici si vad iar probleme! leeloo cu cazaturile lui Stef, speel si corinai cu copii tusitori...Din urma nu am apucat sa citesc; sper sa nu fie si alte necazuri!
Noi suntem...binisor.Cu somnul...cand bine, cand rau, cu plictiseala mare, cu cocotat peste tot(chiar si pe tevile de la calorifer)...La TV nu sta decat la reclame, de carti nu mai are prea multa rabdare...Asteptam primavara sa stam toata ziulica afara!
La ce stam mereu bine?!La capitolul mancare! Asta nu a fost niciodata o problema!
amironeanu, La Multi Ani pt. Stefi!Sa stii ca si eu ma minunez cat de mult si repede au crescut copiii nostri!Ma uit uneori minute in sir la Codrut cand doarme si nu imi vine sa cred ca e asa maricel si...ca e al meu!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, la multi ani lui stefi, iaca avem copii mari... dr.siminiceanu lucreaza in cuza voda cumva?
corina, sanatate si evei!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen am vb cu ea, e mai bine laptopu, sufla inca :)
iar despre crize....daca le face din cand in cand asta nu inseamna ca nu e copil cuminte.....nu?
Cori acetilcisteina e ff buna pentru tusea seaca, la fel ca si suratele ei ambroxolul si carbocisteina. sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Carmen, dr. Siminiceanu este la Spitalul de copii, nu stiu exact ce sectie. Ea este sotia tipului cu Agentiile Terra, de aceea si cabinetul se cheama Terra Baby. Este chiar linga Billa, langa magazinul de mobila Acasa. Eu nu am fost la alt dr. de la Spitalul de copii, dar mi-a placut foarte mult de dr. Siminiceanu. Chiar vreau sa mai ma duc si eu la un control cu Stefi, dar sa vad cum reusesc sa ma programez.

Pentru tuse, miere cu lamaie sau macar ceai cu multa miere si lamaie. Sanatate multa la copii mucosi si cu tuse!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput