Poznasi de iulie-august 2004 (157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ziua buna!
De citit v-am mai citit in ultimele zile, dar n-am apucat sa mai si scriu, ca mai aveam un pic si o luam razna. In primul rand (si cel mai putin suparator), am avut musafiri peste musafiri (finii nostri care au crezut ca-i ziua mea sambata si e de fapt peste o saptamana si m-au gasit cu oalele de bors si altele pe foc si cu prosopul in cap- dupa dus), parintii, cumnatii etc.
Ieri dimineata am constatat ca mi s-a defectat masina de spalat , partea de memorare a programelor (cum e mai nasol), asa ca am bagat spalat in mana o cada de rufe.Matei cred ca-i vinovatul, a invartit rotita respectiva in sens invers.
Azi dimineata s-a spart o conducta la subsol si nu avem apa calda si caldura... Mai spun???

In plus, copilului meu ii iese o masea si nu-l pot impaca cu nimic, maraie de cand s-a trezit . Iar noaptea trecuta nu cred ca am dormit 3 ore puse cap la cap.

Astept sa se trezeasca Grasu' si cred ca fug sa ma arunc in Bahlui...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Am revenit la lucru dupa 4 zile de hoinareala. La Viena a fost suuuuper, as mai fi stat macar 2-3 zile. Am umblat de ne-am rupt picioarele, am vizitat, am facut shopping. M-am imbolnavit cate toale faine de copii am vazut!!!
Radu a stat cu parintii mei si nu ne-a prea dus lipsa...A fost foooarte incantat de hainutele pe care i le-am adus, a stat f cuminte la probat si dupa aceea se ducea la oglinda si se mangaia.
Sanatate la copilasii bolnaviori.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Biluta, multumesc de remediile impotriva constipatiei insa nu prea cred ca le pot aplica la Stefan:
1. el nu maninca decit extrem de putin fructe proaspete - in schimb maninca cite un borcan de fructe pe zi si astea cica inmoaie scaunul
2. iaurt eu ii dau numai simplu, cu bifidus (cu musli nu am vazut decit de la danone si eu nu ii dau danone, oricum daca simte ceva prin el nu il maninca, nu vrea nici macar iaurt cu fructe!)
3.suc de portocale nu bea neam, iar apa 1l nici pe departe (cred ca 1l nu beau nici eu!) - poate 100-150ml zilnic, cel mult si nici nu pot sa-l fortez de mai mult
4. O sa incerc cu miere pe stomacul gol desi nu se omoara dupa chestii dulci
5. suc de rosii - sa vad, dar nu prea il vad bind asa ceva...
6. o sa-i mai fac mamaliga cu brinza, dar ultima lui masa e de lapte, iar cea anterioara de fructe.
Ma duc si eu sa maninc ca vorbind de mincare mi s-a facut si mie foame...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Din categoria: noi suntem : de 2 saptamani Giulia era constipata de la ceaiul cu miere. Abia aseara a facut normal si nu ca o caprita, de la 250 ml zeama de portocale, pentru care am alergat-o si am facut-o sa rada, ca altfel nu ii era sete La noi asta inca functioneaza. Si mai functioneaza pastele cu sosul de rosii

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

Si noi avem probleme vechi cu constipatia care s-au rezolvat cu ajutorul sucului de fructe. In fiecare zi, de obicei dimineata, pe la 10 ii facem Stefaniei suc dintr-o portocala, para, mar si kiwi. Inca il bea cu pofta si cu drag. Poate fi o varianta la pireul de fructe. Stefi bea si mult ceai cu miere si lamaie, cel putin 300-400 ml/zi si nu mananca branza de vaci (nu-i place). A, si foarte rar se intampla sa nu manance felul I la pranz (o ciorba sau o supa). Dr. spunea ca ei se constipa de la prea multe proteine (carne, lapte, branza), deci incercati citeva zile sa le eliminati din alimentatie.

De dormit, Stefi doarme la pranz intre 13 si 15, rar 16. Iar pe la 21-21:30 doarme pana dimineata la 8-8:30 Eu spun ca are un program de somn normal, nu ma plang.

Ina, sa va fie de bine plimbarea, asteptam poze cu Viena.
Roberta, ai incercat sa-i dai un pic de paracetamol/nurofen la culcare? Poate doarme mai bine. Iti tin pumnii sa vina cat mai repede apa calda si caldura!
Daria, si eu spun ca va fi mai bine daca vine o firma mai mare. Mie mi-ar placea tare mult sa lucrez la o firma mai mare, mai serioasa.
Carmen, sper ca ai Internet la servici ca sa mai poti intra pe la noi.
Mihaela, noi tot cereale de la Nestle mancam. Cherios si acum i-am luat si din acelea cu scortisoara Cini-minis parca.

Si Stefi are crize de nervi cand nu facem ce vrea ea. Sunt momente cand nu o bag in seama si ii trece sau incerc sa-i distrag atentia cu altceva. Si momente cand cedez (chiar daca stiu ca asa se invata sa planga pana obtine ce vrea). La noi problema cea mai mare este la mersul pe jos afara, cand nu vrea nu poti sa faci nimic, urla de ies vecinii la fereastra si pana la urma tot trebuie sa o iei in brate.

Oare ieri a fost ceva sarbatoare in America pentru ca Olivia nu a intrat?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Multumim, biluta, pentru sugestii. sa vad ce reusesc sa aplic din ele. La noi cred ca problema este data de prea multe proteine, combinat cu prea putine lichide. De cateva zile nu i-am mai dat sucul de fructe pentru ca il faceam degeaba. Revenim la el, poate il pacalesc sa-l bea.

Intrebare: sucul de mar constipa sau inmoaie scaunul, voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna!

Zice bine Biluta....suc de porto(macar 2-3 linguritze) pe stomacul gol sau fructele sa le dati pe stomacul gol.Noi ne rezolvam cu fructele...dim. isi bea lapticul si la aproape 2 ore dupa ii dau fructele.

Roberta, lasa-l pe Matei acasa cu tati si dute la un shopping sa-ti mai ridici moralul.
Ina,io te cred pe cuvant cand spui de hainutzele astora mici...sunt superbe.Si acum e si perioada cu reduceri.Eu am cumparat la greu.

Ma duc sa-mi bag nasul in placinta cu mere pe care tocmai am tras-o din cuptor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupacim pe toata lumea ...

fetele, asa bucuroasa sint ca a nins, iar moata e super incantata de zapada, astazi inainte sa iesim afara a stat sa-i pun manusile, e pentru prima oara cand le accepta, parca stia ca vom pune mana pe zapada, atat s-a jucat prin zapada, se arunca intentionat pe jos (vedea ca are cine sa amortizeze caderile), chiuia de bucurie, am facut bulgari, la care e le zice "goi", adica minge, dar din pacate vad ca se topeste ...eu sint mai rau decat copii, ieri stateam la geam si ma bucuram ca ninge, mai vreau zapada , cat mai multa!
duminica am iesit afara chiar cand ningea si i-am aratat moatei cum se topesc fulgii de zapada in palma, va dati seama ca statea cu manutele intinse sa prinda fulgi he he he
in rest sintem bene, moata ma uimeste pe zi ce trece, i-am luat carti de colorat si ii place foarte mult ...sa desenze=sa mazgaleasca , daca o intreb cum il cheama pe tati, ne zice Bobo (de la Bogdan), pe mine ma cheama mami, iar pe ea Andia si are un an, pe Adina (Gongutza) o cheama Anina, pe Patrick (al lui Roxi) il cheama Pati, si aproape toata numele pe care le aude, incearca sa le repete, a inceput sa-si puna margele la gat, bratara, geanta pe umar ...cred ca va fi cocheta, nu ca mine !

va pupacim, pana se trezeste vreau sa citesc si eu putin, vorbim mai tarziu!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Vai, Nicole...ce scumpa e motzica ta...Andreea inca se fereste sa puna mana pe zapada(asa am patit si cu nisipul).Imi arata mie cu degetul sa pun eu mana...
Cand o intreb cum o cheama zice Annnna....si apasa mult pe "n"

multi pupici de la noi

Mergi la inceput

Fetelor, am primit o veste minunata...sora mea e din nou insarcinata, dupa 3 ani.

Acum am si eu o intrebare.....la car timp trebuie sa vina ciclul dupa un avort??Pe 10 s-a facut o luna de cand cu intamplarea...sa ma ingrijorez??

Mergi la inceput