Poznasi de iulie-august 2004 (157)
Raspunsuri - Pagina 11
amironeanu spune:
Nicole, scumpica rau Andreea. Si Stefi este super cocheta, are niste margele care tot timpul le pune la gat, plus ca-si agata de gat tot ce prinde telefoane mobile, costumele mele de baie, sutiene etc. Iar cand iesim afara trebuie sa avem si o poseta sau gentuta.
Iar cand o intrebam cum o cheama ride cu gura pana la urechi si nu vrea sa spuna nimic.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
Pako - felicitari surorii tale si acum e randul tau ! 
Rain - super iscusita moatza mica ! 
Io ma zgariu pe oki la faza cu vorbitul ... de inteles intelege foarte bine romaneste si maghiara, repeta cuvinte in ambele limbi ... ne povesteste muuulte dar pe limba ei ... toata ziua trancane doar ca noi nu o intelegem. Dar macar e haioasa cand le zice cu intonatii, de parca ar juca la teatru ![]()
Mai am oleaca si o taiem acasa, abia astept, am musafiri o mamica si un bb de 11 luni :-)
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
bunny spune:
Daria...e normal sa nu vorbeasca daca invata 2 limbi ( si a doua nu e usoara de loc - zic eu care am incercat s-o invat ...fara succes). Dar si cind o sa inceapa...Important e ca intelege si raspunde cu intonatii...ca nu intelegem noi asta e alta poveste.
Iti spun ca asta e si cazul nostru.....
in rest felicitari vorbaretilor ....si fetitelor cochete, noi baietii suntem mai 'baieti' mesterim la roti, ne murdarim....e mai luam noi papusa si o plimbam in carucior , dar tot la masini ne intoarcem .
Am vizionat poze ....am avut un soc ( palacut ) ...ce copii mari avem, Doamne parca ieri ne plingeam ca nu vor sa mearga de-a buselea sau sa se ridice pe patut si acum....nu le mai ajung scaunele, mesele sa se catere.
sa aveti o seara frumosa!!!
Mani si
Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
biluta28 spune:
LEELOO scimba fructele dim. si dai iauret dupa amiaza si incercati ciorbite mai mult cu legume si mai putin carnita; daca-i dai din borcanel da-il dimineata ca sa aiba efect;
Dr. a zis ca in ziua cu carne nu papa ou si branza; in ziua cu ou nu carne si branza si tot asa; si cat mai multe fructe si legume;
AMIROSI NOI DINACELEA CU SCORTISOARA, le mananca si goale si in lapte, si mai maicam de la romac (parca asa-i zice la aia romaneasca) graiu cu caramel , orez cu miere, cereale u cacao;
Papam mult si pufuleti pentru cei care nu vor mamaliga cu .....
noi mai mancam mamaliga cu peste; sa aveti cel putin o masa pe sapt. de preferat seara cu peste;
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
biluta28 spune:
A si uitai Lelooiaurtul pe care il mancam noi nu e de la Danone se numeste Jogobbella (cred ca am scris corect dar ma uit acasa si iti scriu iar)au si cu muslii si cu "corn" (adica un fel de cereale mai marunte decat musli) si bineinteles cu diverse fructe.
Compoturi facute in casa din diverse fructe a incercat cineva sa dea la bebei. Noi mancam de cirese; de mar; de capsuni, de para (am mancat si din comert).
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
kim222 spune:
Helou!
V-am citit..dar nu am avut timp sa si stau la o cafea cu voi..Asa cum bine a ghitit Andrea...a fost sarbatoare in US pentru bugetari..asa ca am avut 3 zile libere!!! Si cum au fost 25 de grade..am tinut-o numai intr-o plimbareala...
Simbata am fost in parc(revin cu poze)si la gym, duminica la fel in parc si luni 2 ore la playground....
Si eu zic ca si Cori..de groaza sint copii astia...de 2 nopti Luca se trezeste la 2..si l-am luat cu noi in pat...deja cred ca s-a obisnuit..ar fi chiar culmea ca la 1,6 ani..el sa vrea cu noi...hi,hi..La noapte o nu o sa-l mai iau cu noi in pat ..sa vedem..
Si tuseste...aoleu ...evident ca dr nu ne-a recomnadat nimic..iar aici in farmacii..totul se indica dupa 2 ani...numai daca-i foarte grav...atunci cica sa intrebi medicul
. Asa am trecut la reteta Danei (merci de pont)...diseara o aplic!
Eu tusesc si eu ff rau...
Sanatate Evei...si lui Edi..Ce mai face Edi?
Pentru constipatie se pare ca ati incerct cam tot...tot supozitorul ramine atunci..
Vazut-o pe Stefi tunsulica...frumusica di la Iesi..
Adela noi dormim de la 9 la 7 ..7.30, si la prinz de la 12, 12.30-2.30...Copilul mic nu trebuie sa doarma mai mult de 2 ore la prinz si nu mai tirziu de ora 3...Asta teoretic! Ati inceput ceva schimbari ale programului?
Revin ca am ceva treaba...
alice2004 spune:
Buna searaaaa ! Am cam absentat lately, dar am reusit sa citesc tot ce ati scris ... Nicole, pupici moatzei, asa face si Andrei, a inceput sa repete cuvintele dupa noi, e asa de haios cum le spune ! Afara am fost si noi azi, doar nu era sa ratam o asemenea zi cu muuuulta zapada ... cel mai haios a fost cind Andrei, vrind sa urce o bordura, a calcat gresit si s-a intins cit era de lung cu fata in zapada ... nu stia ce este chestia aia rece si uda care i s-a lipit de fata ! Io rideam cu gura pina la urechi !
Pina la urma am facut oameni de zapada, ne-am jucat cu bulgari, am topait pe unde era zapada mai mare... suuuuper !
Mei, io despre constipatie nu stiu ce sa va spun mai mult decit au scris fetele in raspunsurile lor, eu nu prea am patit din acestea cu Andrei, la noi merge cu fructe, foarte rar nu face kk dupa masa de la 11 dimi ...
Cit despre somnul de dupaamiaza, Andrei doarme pina pe la ora 8.30-9 dimineata, asa ca la prinz abia pe la 14 reusesc sa il duc la culcare, dar dureazaaaa, ca are chef de joaca, de cintat si povestit ! Zau ca seamana cu mine copilu aici, ca mie mi-era un uriiiiit sa dorm la prinz !
Tuturor o seara buna !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Asa ma spal eu pe dinti
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/17c1&.src=ph&.tok=phUULaEBxmRxxdVH
alice2004 spune:
Heheee, Olivia, ce fain, eu tot incerc sa il invat pe Andrei sa faca acelasi lucru, dar el ia periuta si musca din ea sau o roade ! Asa ca de spalat o fac io ....
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Acum nu te gindi ca se spala..tot eu o fac...lui ii place doar pasta :)))
Marcela...prin dieta drastica inteleg cam 5-600 calorii/zi! Wow...Lia stie mai multa engleza decit Luca!!