Clubul nurorilor (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Gata Danutza. Am pus cateva poze de la nunta. Multumesc inca o data pt aprecieri!
Olim..miresica draga de 2005...multa putere! Sa nu te schimbi niciodata, pt ca asa cum esti, e cel mai bine!
Andreea ce faci? Te-ai mai calmat? Hai te asteptam sa ne mai spui cum esti!
Flavia distractie placuta la bunicul sotului!
Eu astept sa vad cat mai multe soacre in album. Ciuleandra nu ne-o arati si tu pe acritura?
Pupici si duminica faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce fac fetele mele dragi? M-am mai linistit putin citind mesajele voastre, dar tot stresata sunt. Nu stiu daca intelegeti cum vine asta. Azi am dormit aproape toata ziua. Ne-am trezit la 10 si am vrut sa mergem la biserica. Dar dupa ce am mancat lui iubi i s-a facut rau, avea stari de asa ca nu am mai mers nicaieri si am adormit la loc. Abia acuma ne-am trezit. Va spun sincer ca nu credeam ca o sa fiu asa stresata acum, pe ultima suta de metri. Dar iubi e de vina. De ce? Pentru ca e foarte calm. Ma enerveaza calmul lui. Stiu ca e mai bine sa fii asa, ca rezolvi mai multe si mai bine, dar ma enerveaza. Can il vad atat de calm mor, nu alta. La orice problema de-a mea, imi da replica "asta nu e o problema". Cand il aud... Stiu ca are dreptate, dar... si eu am dreptate sa ma gandesc la toate.
SunSmile nasii au masini. Microbuz nu cred ca merita sa inchirie, pentru ca oricum distantele sunt foarte mici intre toate punctele (casa mamei, casa noastra, biserica, primarie, restaurant). Dar nici nu pot lasa sa mearga pe jos rudele. La mine vor fi cel putin 3 masini acasa, dar la iubi, in afara de nasi si un vecin (cu care inca nu am vorbit ca am avea nevoie sa vina cu masina..., dar la nunta vine)... nu mai e nimeni.
O sa vedem cum o rezolvam si pe asta. ca daca ar fi fost vara, nici nu aveam nevoie de masini. Era chiar placut sa faci o plimbare prin centrul orasului in rochie de mireasa. Asta e. O sa o rezolvam cumva, dar nu se poate fara sa ma enervez eu, fara rost.

13+
Mai am 13 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Hai mai Andra nu te mai supara pe baiat. Al meu e asa calm din fire...parca ar avea samanta de ardelean! Iar la nunta, el era asa cum e de obicei - calm, iar eu la fel. Desi in mod normal ma agit sa iasa totul bine...atunci am fost..linistita!
Asa ca....lasa ma pui ca gasiti voi o solutie!
Hai ca va las ca merg sa pap cu sotu...si catelu! Si apoi un somn de frumusetze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna seara fetelor

Cum ati trecut de week-end. La mine a fost unul special, ieri dimineata s-a nascut prima mea nepotica- o minune de copil, Asa ca de socrii nu am avut timp. Acum s-a dus sotul singurel sa ia ceva de la ei ca eu nu am mai avut chef sa ies din casa.

la toate fetele, si vb maine- ma duc sa fac ceva de mancare.

marinar

Mergi la inceput

Sa va traiasca!Sa fie sanatoasa si fericita!
Fetelor voi ce faceti? Cum ati petrecut weekendul?
Pup u all

quote:
Originally posted by marinar

Buna seara fetelor

Cum ati trecut de week-end. La mine a fost unul special, ieri dimineata s-a nascut prima mea nepotica- o minune de copil, Asa ca de socrii nu am avut timp. Acum s-a dus sotul singurel sa ia ceva de la ei ca eu nu am mai avut chef sa ies din casa.

la toate fetele, si vb maine- ma duc sa fac ceva de mancare.

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Felicitari Marina pentru nepotica, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea. Cum o cheama?

Olim ma bucur ca esti optimista, parca ne molipsesti si pe noi:)

SunSmile mersi de urari, de distrat... sa zicem ca m-am distrat

Andreea las ca mai ai putin pana la nunta si scapi de stres. Trebuie sa fie si cineva mai calm, ca altfel s-ar strica echilibrul:)

Dana no baga in seama pe acritura, poate e in zilele alea mai ... delicate

Hai ca azi soacra-mea si-a facut meseria de bunica, pe Sara am vazut-o mai mult in treacat, asa bine-mi prinde sa stiu ca macar o zi n-am grija ei:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Dana no baga in seama pe acritura, poate e in zilele alea mai ... delicate

Fugi ,mai, de aici ,ca e la menopauza de mult.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Ete Dana ca aici voiam sa ajung, da am zis sa nu spun asa pe direct

Mergi la inceput

Hai ca am intrat sa va spun noapte buna! De maine la munca nene..ce atata masea si durere si stat acasa. Asa ca banuiesc ca iar voi da desteptarea!
Nurori zapacite..lasati ma fomeia cu menopauza ei...bai, m-ati distrat pe bune!
Hai pupici la cele mai faine nurorici!

Mergi la inceput

SunSmile somn usor si spor la munca. Ai grija sa te poti trezi dimineata

Fetele din Bucuresti . Imi spuneti si mie pe unde sunt magazine cu reduceri? Ca vreau sa-mi fac cumparaturi, toale si papuci:)
Acu e cat se poate de serioasa treaba, daca tot vin pana acolo, macar sa nu plec cu mana goala.

Mergi la inceput