Clubul nurorilor (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andreea stai calma. Ia fiecare lucru in ordinea importantei si incercati sa-i gasiti o rezolvare. Cu CALM insa. Nashii da, ar trebui sa vina cu masina lor, daca au. O idee ar fi(aici iti spun cum am procedat noi cu cei fara masini) sa inchiriati un microbuz. Nu cred sa fie asa de scump.
DAR tu si iubi al tau nu va mai certati. Sunteti aman2 stresati si e normal, dar chiar nu are rost sa va varsati nervii unul pe celalalt. O sa aveti o nunta frumoasa...asta e ideea pe care trebuie sa mergeti.
Daca ai nevoie de idei, sfaturi...orice....sunt si suntem aici! Dar din suflet te rog sa nu te mai agiti. Iti faci rau tie, lui BB si lui iubi. Fruntea sus...ia si tu partea plina a paharului! Pup
Olim ma bucur ca ai venit pe aici! Si nu te lasa...asta e viata si poate ca e mai corect asa. Acum a aflat si iti doresc ca situatia dintre voi doua sa se schimbe in bine!
Apropos de top miss-soacra...eu nu stiu daca le pot privi ca pe niste "tipe"! Dar dupa toate discutiile si "can-canurile" o votez pe cea a Cameliei! La bunatate...a Flaviei si a mea, evident!
Va pup...o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bine v-am gasit, sunteti tare linistite in seara asta:)

Olim chiar ma gandeam la tine zilele astea, am auzit ca ati fost aseara la intalneala si imi pare rau ca n-am apucat sa vin, da mi-ar place sa ne intalnim asa ca te invit la mine cand ai timp si chef.
Am ramas masca, nu-mi vine sa cred ca cineva a "binevoit" sa iti instiinteze soacra, tu sti cine ar fi persoana, sau poti banui macar?
E nasol rau de tot, chiar daca zici ca nu te afecteaza, nu cred ca ti-e tot una sa sti ca e mereu cineva pe urmele tale :((((
Sper sa mai apuci ca treci pe aici pana nu te intorci in Spania si bafta la examene.

Andreea hai nu mai fi stresata ca mai ai putin si scapi, sa vezi apoi e bine e. Sa nu faci ca mine sa fi stresata si obosita in ziua nuntii si sa n=ai chef de nimic, ca sa vezi apoi ce rau iti pare. Mai ales daca acum aveti aproape tot pregatit, lasa maruntisurile si relaxeaza-te, gandeste-te si la bebe ce bine-i prinde. Si bucurate ca iubi tau te rasfata, simte-t cat mai bine ca doar o data esti mireasa

Si eu sunt de acord sa punem poze cu noi, adica eu una voi pune numai sa apuc, ca sunt tot pe fuga.

De acord si cu topul "miss soacra", da poate ar trebui sa facem pe mai multe categorii:) Va las pe oi sa va ganditi ca eu nu stau bine cu organizarea:) Doar va sustin.

Distractie placuta in seara asta, si maine daca nu mai apuc sa va urez, si va pe toate

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

SunSmile,tu esti miresica din poza? Esti foarte frumoasa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor am intrat doar sa va pupacesc nitel!
Si am vazut ce s-a-ntamplat cu Olim..... am ramas muta, ce sa zic, mai aveam si eu astfel de temeri dar ma gandeam ca cineva binevoitor ar da peste vreo poza/ vreun nume cautand altceva pe net.. dar sa te tradeze cineva de pe forum e de o josnicie inimaginabila Sa dea Domnul sa nu aiba efecte urate si sa nu se mai intample
Andreea gandeste-te ca trebuie sa spargi tiparul potrivit caruia toate miresucile intra in criza de timp si-si fac o mie de problemute inainte de nunta! De ce? Fiindca ai o bebica scumpica in burtica si un sotior iubaret langa tine! Incearca sa paasezi putin "sarcinile", sa se gandeasca altcineva la toate belelele.... cineva apropiat. Sper sa nu zic prostii, trebuie sa intelegi ca nunta ta va fi superba si va fi ziua cand va veti uni pt totdeauna, atat conteaza!!!!!!
De socrelute - da, si eu vreau Miss! Socrfeluta mea iese din lista ca e femeie serioasa. Este intr-adevar cumsecade asa cum pare si-n poza, ne ajuta mult, doar ca e nitelus "alintata" si obisnuita cu multa treaba non-stop, ceea ce duce la critici.. in rest e de treaba
Eu va pupic acum si va doresc o duminica superba!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o duminica faina!
Da Dana eu sunt inculpata din poza!Multumesc de aprecieri!
Andreea mai treci pe aici...hai vino sa ne spui ca te-ai mai linistit! Daca vrei iti vand ponturi....pe mine nu ma recunostea nimeni. Eram cea mai calma si relaxata dintre toti!
Hai va pup si ne mai auzim!
p.s. asteptam poze si cu celelalte miss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
Multumesc pentru incurajarile voastre.Stiu ca aici sunt mult mai multe persoane bune decat cele binevoitoare.Oricum nu ma prea afecteaza cele intamplate, deoarece eu sunt o tipa de acest fel, mi/e egal de tot si toate, insa a fost o situatie neplacuta mai mult decat altceva.
Poate asta va face ca relatia mea cu soacra sa se schimbe in mai bine, cel putin asa sper.
Cat despre persoana care a facut acest lucru, nu pot sa spun nimic, deoarece nu am facut nici o investigare si nici nu o voi face.Nu ma cobor la nivelul asfel de persoane,si imi pare rau ca zic asta.
Imi vine sa vomit cand ma gandesc ca existaastfel de persoane in lumea asta, dar asa e gradina plina de detoate.Sper sa nu aflu caci atunci chiar am sa ma supar.
Asta oricum nu schimba nimic si nici nu ma voi schimba, voi scrie doar adevarul, pe care l/am scris si pana acum, daca cineva are vreo indoiala.
Si nici nu ma intereseaza efectele pe care le poate avea aceasta incidenta, deoarece am constiinta foarte impacata.
Sper sa mai pot trece in curand pe la voi, pana atunci va pup pe toate
si promit sa revin repede.
O duminica faina tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

olim poate acesta a fost un mod sa afle ce crezi despre ea, daca nu ai putut sa ii spui in fata (ex si cu cuptorul cu microunde...), nu?
si eu va urez o duminica frumoasa, calda (chiar dc afara este frig) alaturi de soti, prieteni, copii si unele chiar alaturi de socrii!!!
la toate!!!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

nu pot sa cred, ca mi s-a sters tot ceea ce am scris inainte. Acu nu mai pot sa reiau ca am scris prea mult.
ideea era ca olim,,...persoane "binevoitoare" ai sa tot intalnesti in viata asta, asa ca n-are rost sa-ti faci probleme ...ignora.
Si apropo, daca soacra mea v-a citi vreodata, ii transmit asta

iar voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multam inca o data fetelor.
Poate intradevar ii vine bine ce am scris si ma va intelge, cu toate ca astea le stia dinainte, deoarece eu i/am spus tot, dar uneori e mai ine pulic, se prinde mai bine.
va pupacesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Buna fetele!Socrosenia mea e ciufuta .Umbla incruntata prin casa ,asta cand binevoieste sa iasa din camera.Mamaaa,da' ce suparata sunt eu din cauza asta....
SunSmile mai pune pozici de la nunta ,sa mai vedem si noi o miresica frumoasa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput