Clubul nurorilor (14)
Raspunsuri - Pagina 10
diadaniela spune:
Flavia,reduceri sunt peste tot.Banuiesc ca o sa-ti faci cumparaturile in mall-uri sau in Unirea,deci sigur gasesti reduceri.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Neatza
Uite ca am facut si eu cafeaua, am hranit catelu...alea alea...si acum am intrat sa va salut!
Sa aveti o zi faina si linistita si o saptamana fructuoasa!
p.s. Flavia...intr-adevar reduceri sunt peste tot. Mergi in Unirea, Cocor, Mall-uri. Depinde cati bani esti dispusa sa aloci. Caci reducerile pot fi si de la 5 la 4 mil perechea de cizme, de ex!
Pupici si sper sa ne mai auzim azi!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by marinar
Buna seara fetelor
Cum ati trecut de week-end. La mine a fost unul special, ieri dimineata s-a nascut prima mea nepotica- o minune de copil, Asa ca de socrii nu am avut timp. Acum s-a dus sotul singurel sa ia ceva de la ei ca eu nu am mai avut chef sa ies din casa.
la toate fetele, si vb maine- ma duc sa fac ceva de mancare.
marinar
Sa-ti traiasca nepotica
13+
Mai am 12 de zile pana la nunta
POZE
andora spune:
Neata nurorici, hop si eu pe-aici!
Dana s-a indulcit nitel ciufuta? Saraca, are scuza cu menopauza
Marina FELICITARI pentru nepotica! Sa fie sanatoasa si sa-si iubeasca mult matusica!
Andreea mama.... hehe, asa a facut si socru-meu la botez, era altceva dar tot nu nstiam ce sa fac cu el 3-4 zile, asa ca a stat frumos in casa la TV sau s-a plimbat sa caste gura pe la magazine prin zona si eu mi-am facut treaba, spune-i sotului sa ii ziuca frumusel ca voii aveti trebusoara si sa-si manifeste din timp optiunile: ori sta cu voi dar singurel si-si vede de ale lui ori vine in ziua nuntii si gata Cat despre socrella si trenul... bai nu ma gandeam ca cineva poate fi asa tupeist, auzi ii e frica??? (Asa mi-a facut mie soacra cand avea bebe 3 zile cica ii e frica sa doarma singura prin urmare am dormit toti in pat cu bebe-n camera ) Pai cum sa va aduca musafiri? S[uneti-i direct ca alta varianta nu are si gata, cuma dik nu vine la nunta altfel? Bey asta se crede mireasa\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\? Ce, e nunta ei? Hai ca m-am ofticat N-are vreun mobil sa o sunati in tren daca e ceva? Auzi, sa lesine, ptiu
Flavia da, pe Magheru daca o iei si colinzi de la Roamana la Unirii numai reduceri gasesti! Bafta!!!!!!!!
Bafta tuturor! Eu nu am a ma plange de socrella ci doar de dureri sporadice de cap si masele dar asta e.
Pupici multi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by andora
Andreea mama.... hehe, asa a facut si socru-meu la botez, era altceva dar tot nu nstiam ce sa fac cu el 3-4 zile, asa ca a stat frumos in casa la TV sau s-a plimbat sa caste gura pe la magazine prin zona si eu mi-am facut treaba, spune-i sotului sa ii ziuca frumusel ca voii aveti trebusoara si sa-si manifeste din timp optiunile: ori sta cu voi dar singurel si-si vede de ale lui ori vine in ziua nuntii si gata Cat despre socrella si trenul... bai nu ma gandeam ca cineva poate fi asa tupeist, auzi ii e frica??? (Asa mi-a facut mie soacra cand avea bebe 3 zile cica ii e frica sa doarma singura prin urmare am dormit toti in pat cu bebe-n camera ) Pai cum sa va aduca musafiri? S[uneti-i direct ca alta varianta nu are si gata, cuma dik nu vine la nunta altfel? Bey asta se crede mireasa\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\? Ce, e nunta ei? Hai ca m-am ofticat N-are vreun mobil sa o sunati in tren daca e ceva? Auzi, sa lesine, ptiu
Pai are mobil, cum sa nu, ca doar a avut iubi grija sa ii dea unul. Bine, era gen caramida, dar are mobil si putem vorbi cu ea. Asta in cazul in care il tine deschis. Ca daca merge pe strada isi inchide telefonul si il lasa acasa. Ca nu cumva sa i-l fure careva. Cred ca o sa iasa cu scantei saptamana viitoare. Am eu asa, niste presimtiri.
13+
Mai am 12 de zile pana la nunta
POZE
impreuna spune:
Am pus si eu niste poze cu noi in album.
Mersi de indicatii pt reduceri la cumparaturi, va dati seama ca nu caut reduceri din astea cu multe zerouri, ca asa avem si in Cluj:)
Mai astept pareri daca aveti, sa am de unde alege
Andreea lasa mama nu te stresa din cauza socrilor, nu-i lasa sa iti strice dispozitia. Spune-i iubitului tau sa se ocupe el, si asa ziceai ca e calm, sa rezolve treburile, sa vada ce si cum.
Flavia (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
Neata fetelor
Multumesc pentru urari- pe fetita o cheama Sandra Nicoll.
Vb mai tarziu- ma ceva trebita acum. Va doresc la toate o saptamana cat mai linistita
marinar
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor, eu maine ma marit !!! M-a cerut ( iar pt a en-a oara ! ) puiu si a zis, gata, sambata vreau sa-mi fii sotie ! Eu am inceput sa ... Ce ? N-ati inteles ? Ma duce la City Mall, sa ne casatorim fictiv, pt Valentine's Day !!!
Si cand ajungem acasa, le zicem socrilor ca gata, ne-am luat, fara sa fie cineva prezent ! desi, parca mi-e teama sa nu faca soacra infarct... mai bine nu...
Fetelor, sunt suparata... nu ca nu s-a putut sa-si tina puiu promisiunea-pana acum-, dar... e bolnavior.
Ieri, am amanat un pic si in loc de Mall, am fost la Urgenta, la stomatologie... si l-au taiat... i-au facut anestezie dubla si ditamai incizia... si s-a umflat rau de tot . si-l doare si acum e la control, singurel... ca nu m-a lasat sa trag chiulul la munca... si stiu ca-i e teama...
sambata am fost si eu la medic, am o bronsita subacuta de toata frumusetea.. am rana pe gat de la cat am tusit... mi-e rau de la medicamente... off, cum ne bucuram si noi de ceva, vin alte si alte probleme...
Si puiu ma tot incurajeaza ca se face bine pana maine si mergem la Mall... da' mi-a zis un lucru frumos, cand ii dadeam sa pape, cu lingurita, ca la bebelusi... ca asta e adevarata dragoste, nu cea gen "imi schimb religia pt tine"... si mi-a spus-o cu lacrimi in ochi...
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by andora
dar sa te tradeze cineva de pe forum e de o josnicie inimaginabila
Ba tocmai uneia dintre noi i se intampla...
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto