Clubul nurorilor (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Andreea spune-i ca-n tren patruleaza Politia Feroviara si nu-i fura nimeni nimik, n-o violeaza si n-o rapeste nimenea Sa-si deschida telefonul si sa-si inchida gurita
Raza oooooofffffffff SANATATE MULTA amandurora!!!!!!!! Mai da' ce porumbei scumnpi sunteti voi iubaretilor Lasa ca va suiti maine intr-un taxi, va lasa la Mall, va casatoriti si retur acasica. Si gata-nsuratoarea
Marina ce nume frumos are printzesa ta
Flavia hihi ce micuta era Sara in primele poze.. si ce d-soara eleganta s-a facut Veniti si cu ea in Buc, nu?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Raza, imi place ce miresica frumusica esti.
Rochia e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

Neata fetelor

Multumesc pentru urari- pe fetita o cheama Sandra Nicoll.

Sa-ti traiasca nepotica !
a.cicel, zau asa, ce te doare pe tine, la urma urmei daca vine matracuca aia ? nu vrea cu trenu', sa vina pe jos ! spune-i clar ca voi mai aveti o sapt pana la nunta si nu aveti bani de cheltuit pe transportul nimanui !!!

Mama, ce draci am ! ieri la spital mai aveam un pic si-i saream unuia la gat, ca tot intrau ca nesimititii... noi, 20 de persoane, toti cu urgente de chirurgie, stateam la coada si aia veneau bine-mersi si intrau... atat cat il doare pe pui, ma doare si pe mine... si sa nu cumva sa ma scoata cineva din pepeni acum, ca fac urat de tot !!! pana si soacra-mea m-a intrebat discret daca ieri am mancat ceva... n-a indraznit sa comenteze nimic... atat ii trebuia !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andora

Raza oooooofffffffff SANATATE MULTA amandurora!!!!!!!! Mai da' ce porumbei scumnpi sunteti voi iubaretilor Lasa ca va suiti maine intr-un taxi, va lasa la Mall, va casatoriti si retur acasica. Si gata-nsuratoarea

Multumesc frumos ! Poate sa conduca; pana si azi, a tinut sa ma aduca el la munca, apoi sa mearga direct la spital. Numai ca nu stiu daca mai e valabila faza cu insuratoarea.. ar tb sa fie, pana maine, inclusiv... sa vedem cum se simte, daca nu, vorba mea, mai avem 3 luni pana la insuratoarea reala, iar asta fictiva, o putem face si la anu'... dar stiu ca asta voia sa fie cadoul lui pt mine.. poate ne ajuta DD si se rezolva... oricum, cadoul meu cel mai cel, e sa se faca puiu bine... sa-l vad zambind fara sa se strambe de durere...
monagan, saru'mana ! ma crezi ca zilele astea am si uitat ca am rochita acasa ?

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Razuco si multa sanatate, las ca in cateva zile veti fi fresh :) Si sper sa apucati sa si sarbatoriti, poate trecem si noi maine prin mall sa va vedem:)

Andreea nu vin cu Sara ca avem deja masina plina, drumul e lung si timpul scurt.

Mona tu nu ne pui ceva poze?:)

Pana una, alta, maine se sarbatoreste Andreea (andora) (nu te intreb cati ani implinesti:) iti spun doar La multi ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68936" target="_blank">aici

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Razuco si multa sanatate, las ca in cateva zile veti fi fresh :) Si sper sa apucati sa si sarbatoriti, poate trecem si noi maine prin mall sa va vedem:)

)

Pana una, alta, maine se sarbatoreste Andreea (andora) (nu te intreb cati ani implinesti:) iti spun doar La multi ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68936" target="_blank">aici

Multumesc ! Problema e ca la mine, cu tot tratamentul, nu vrea sa treaca raceala asta si pace, dimpotriva !
Si de la mine, la multi ani, andora !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Raza stai linistita, ca pe 3 iunie te ia de nevasta cu totul, nu doar pentru o zi. Sanatate amandurora si sa aveti grija unul de altul.

13+
Mai am 12 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Andora de pe acuma, ca maine nu o sa fiu pe langa calculator, ca plec in deplasare...

13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

neatza, nurorici!!!marimar, sa-ti traiasca nepotzik!!!
am trecut doar sa va salut si sa va !! vesti despre podoabele mele de socrosenii nu am(asa se intampla mereu: ne dau cate o duma tare si apoi...pauza vreo luna-doua!!!)
o saptamana buna sa avetzi!!!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mmanzana2002/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andora

Andreea spune-i ca-n tren patruleaza Politia Feroviara si nu-i fura nimeni nimik, n-o violeaza si n-o rapeste nimenea Sa-si deschida telefonul si sa-si inchida gurita

Pai uite ca la asta nu m-am gandit...cu politia...o sa i-o trantesc azi. De fapt nu eu, ca nici nu o mai sun. Ii spun lui iubi.

quote:
Originally posted by impreuna
Andreea lasa mama nu te stresa din cauza socrilor, nu-i lasa sa iti strice dispozitia. Spune-i iubitului tau sa se ocupe el, si asa ziceai ca e calm, sa rezolve treburile, sa vada ce si cum.

Pai este calm, dar aseara s-a cam suparat si el. Stie ca nu avem timp de plimbari si bani de cheltuit aiurea.

13+
POZE

Mergi la inceput