Clubul nurorilor (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI! Sa va distrati si voi bine de tot asa ca sa moara dusmanii si socromanii de ciuda
Razuco da, e valabil si pe 14 febr insuratoarea, am auzit eu reclama
Andreea bafta la calmat socrosenia
Flavia te cred, Sara ar obosi tare o zi intreaga plecati Multam

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by andora

Razuco da, e valabil si pe 14 febr insuratoarea, am auzit eu reclama

Multumesc ! tocmai am vb cu puiu... acum a scapat de la spital... i-au scos ditamai pansamentul si merge acasica... a mai cotizat un pic si la doctori... de ieri l-au tinut minte ca e "imbracat frumos si... atent" si s-au purtat f frumos si la fel de atent cu el... cred ca maine vom merge la City... sa vad diseara cum se simte...
a.cicel, scuze inca o data, desi... explicatii pe PM.

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

V apup pe toate. Sa aveti grija de voi. Din pacate deocamdata nu ma simt in stare sa mai intru aici. Poate cavdva... Dupa ce imi revin

13+
Mai am 12 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mai da ce slabuta activitate pe aici, tocmai cand apucam sa mai stau si eu la povesti

Raza ma bucur ca sotioru e mai bine, sa iti treaca si tie cat mai repede.
Am vazut ca ti-ai edit mesaju:) Stiu si eu faza cu Andra, nu stiam daca s-a mai rezolvat situatia sau a ramas la fel...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am vrut sa evit un conflict mare. Din pacate se pare ca nu s-a putut. Si acum nu stiu sigur daca va mai avea macar loc vreo nunta. M-am certat rau de tot cu iubi. Asta e. Va urez tot binele din lume.

13+
Mai am 12 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Raza ma bucur ca sotioru e mai bine, sa iti treaca si tie cat mai repede.
Am vazut ca ti-ai edit mesaju:) Stiu si eu faza cu Andra, nu stiam daca s-a mai rezolvat situatia sau a ramas la fel...

Multumesc... da, l-am editat, dar prea tarziu.. acum, cineva drag mie e suparici din cauza asta... dintr-o gafa, fir-ar sa fie !... nici eu n-am stiut daca s-a rezolvat si cum... iar acum... offfffffff, eu si gura asta mare !
puiutu' trist, te rog, iarta-ma !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Andreea nu mai fii suparata ca-ti dau na-na! Asa miresuca frumoasa o sa fii!!!! Trebuie sa razi si sa-ti nu-ti pese de treburile 'organizatorice" care nu depind de tine, sa se descurce musafirii nesositi la timp cumn vor! Tu esti importanta, nu te mai stresa, o sa fie superb!!!!!!!!!!!!!!
razuco sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS: Editez ca acum am citit Andreea... of nu stiu ce s-a-ntamplat dar sunt sigura 200% ca e din cauza tensiunii "dinainte' de eveniment.. te4 pupic dulce si ai grija de tine!!! Va iubiti enorm si e pacat sa fiti asa suparati tocmai acum!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Am intrat o clipa sa va salut. Si m-am intristat!
Andreea, scumpa...uite iti zic asa: in perioada asta a pregatirii unei nunti, de multe ori unul dintre parteneri "cedeaza' nervos. Asta nu inseamna ca a disparut iubirea sau ca nunta nu va mai avea loc. Doar ca presiunea din toate partile e atat de mare incat apar discutii de tot felul. Tu puiule..ai un sot care te iubeste si un bb care va va lumina sufletele! Nu va mai certati inutil si focusati-va pe nunta si atat. Lasati persoanele "binevoitoare" in pace...vor exista mereu.
nu uita:..NIMENI si NIMIC nu are dreptul sa-ti strice acea zi!
Fruntea sus! Te pup
Va pup si pe voi fetelor si ne auzim mai pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

a.cicel nu mai fi suparata, si nu mai vorbi prosti- crezi ca asta va fi ultima cearta!!!!!! Vor mai fi multe, conteaza sa nu stati prea mult suparati unul pe altul. hai ca o sa fie bine- stiu eu sigur. - ai grija de bb din burtik.

razuca- sanatate multa, multa, multa. Si daca nu ajungi la Mall, ce .....nu poti sa faci tu un certificat de casatorie!!!!! Sigur ca poti, si o sa fie si mai distractiv

Andreea- LA MULTI ANI! iti doresc tot ce-ti doresti tu sa se implineasca

toate fetele

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

fetele ,am mai pus pozici stiti voi unde.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput