Clubul nurorilor (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by andora
of nu stiu ce s-a-ntamplat dar sunt sigura 200% ca e din cauza tensiunii "dinainte' de eveniment..
E din cauza mesajului meu editat de mai devreme... cine a citit, in loc sa-si bage capu' in nisip, a sarit la...reprosuri si uite ce a iesit..
a.cicel, de mii de ori, te rog sa ma ierti... am facut o gafa cat mine de mare, iar altcineva a amplificat-o... te rog, linisteste-te si ai sa vezi ca o sa te impaci cu iubi tau... cum sa renunte la tine pt ... ? nici sa nu gandesti asa ceva !
hai, vb cu iubi si o sa vezi ca se vor rezol va toate problemele... daca nu, ma urc in tren si vin eu si-i explic ce si cum... si cat ai suferit... si de ce...
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
a.cicel spune:
Raza, nu mai are rost acuma. Tocmai am mai tras o cearta cu iubi. Hai sa o lasam asa. Asta e.
Raza de soare spune:
Fetelor, inainte sa ma trageti de urechi, va rog si pe voi sa ma iertati. Am gresit, am facut o gafa, s-a amplificat... iar acum a.cicel e suparata (si) din cauza mea.
Iertati-ma !
Foto
impreuna spune:
Of... imi pare rau de ce a iesit. Daca am facut si eu ceva ce a amplificat, mii de scuze.
Tinem pumnii sa fie bine
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Mai ,eu nu stiu ce aveti si de ce va certati ,dar n-as vrea sa se strice subiectul asta.E pacat sa inceapa cearta si aici.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Nici eu nu stiu ce a fost, mesajul cu pricina l-am citit dar nu l-am inteles asa ca l-am uitat Nu vreau ca Andreea sa fie suparici tocmai acum, iar motivul sunt si-gu-ra ca nu merita supararea....
Andreea sa-ti spun cum am inteles eu ca trebuie tratate momentele tensionate... ele trec, albe sau negre, si "dupa" amandoi o sa va iubiti si mai mult si o sa fiti si mai legati unul de altul! Si eu ma laudam ca nu o sa ma cert niciodata cu sotul meu, iar acum o fac din asa banale prostioare incat ma mir si eu dupa aia. Ambitia nu-si are rostul, fiindca IUBIREA este a voastra si nu puteti scapa de ea nicicum, iar vorbele sunt singurele care raman undeva in sufletel, asa ca trebuie sa fim atenti cand le spunem...
Sunt sigura ca nici una din fetele de aici nu a vrut sa faca rau si ca din cate am vazut eu toate te iubesc si te sustin, dar daca a "scapat" ceva au fost doar vorbe, tu trebuie sa te gandesti la ziua nuntii tale si la nimic altceva, dupa aceea veti avea mult timp sa va linistiti si sa va bucurati de pace si dragoste. Capul sus si sufletelul senin!!!!
Razuco eu te stiu tare simpatica si te iert
PS: Sper ca nu m-am bagat ca musca-n lapte nestiind nimic, insa nu-mi place ca nimeni sa se certe, mai ales cand e vorba de doua nurori scumpe si dragi
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Mai ,eu nu stiu ce aveti si de ce va certati ,dar n-as vrea sa se strice subiectul asta.E pacat sa inceapa cearta si aici.
Nu ne-am certat... hai ca-ti spun pe Pm
Foto
fannna2003 spune:
fetelor dar ce s-a intamplat pe aici?de ce sunteti suparate?please spuneti-mi si mie ca
impreuna spune:
Haideti fetelor sa lasam lucrurile sa se linisteasca si sa tinem pumnii sa fie totul ok si sa asteptam vesti bune, cand se poate
Asa ca ne intoarcem la oile noastre, pardon, soacrele noastre.
Fana ai primit userul si parola pt albumul cu soacre? Daca da, pe cand poze?:)
Soacra mea merita un ca maine si-a luat liber de la servici sa stea cu Sara, sa putem merge noi linistiti la Bucuresti.
Flavia (sotie si mamica fericita)
monagan spune:
buna nurori,
impreuna, nu pot sa pun poze ca n-am cu EA si in plus n-am nici digital, dar poate ma invart eu cumva si fac rost.
Asa mult o iubesc, ca n-am nici macar o poza cu ea in casa.
sa nu fiti triste, ca ma supar.