Bebelusi de iulie-august 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis, stii cumva si cum se calculeaza cei 500 ml??? Adica daca fac branza din 200 ml lapte, pun 200 ml la lactate sau 50 gr cata branza rezulta?

Andreea, la multe luni inainte puiului tau! sa creasca mare si frumooos si sa va faca multe bucurii!

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini&OanaC-ce e cu voi?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
NE-A IESIT PRIMUL DINTISOR !!!!!!!!!!!!!

Briana-felicitari Anei
Dede-stiu ca o sa cotrobaie este tot cand se vor face mai maricei.Eu o sa pun child locks la toate sertarele si las doar dulapul minune fara.Pun si la wc si la aragaz,frigider,unde se poate.

bAly-sanatate fetitei!
pitecantrop-succes la operatie.Il pupam pe Adrian
Lia-si fata mea e fascinata de capacePai Gia a luat f bine 500/luna.Oana a luat 340g ultima lunadaca nu prea vrea sa pape,nu stiu ce sa ma fac cu ea sa pape mai bine

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by delia grozav

Lulu suntem alaturi de tine si sper din tot sufletul sa treci totusi peste acest evenimemt nefericit si sa fii din nou alaturi de noi.

Si noi nu mai dormim bine de doua nopti, si ziua chitaim tare mult.
Sunt clar simptome de dinti desi eu nu ii vad inca gata sa iasa, doar gingia umflata si nu ma lasa sa pun degetu sa simt ce e acolo si nu se simte inca nimic clar.
Deci mai dureaza.
Ce nu imi place e ca manaca efectiv miorlaindu-se. II e foame, ca deschide gurita dar o doare sau nu ii place, dar daca nu i-ar placea ar refuza mancarea, NU?
Am incercat sa ii dau mancarea rece, adica la temperatura camerei, sa o dau cu gel inainte de masa, am schimbat locul din carucior in scaunul de masina (ca scaun inalt inca nu avem), dar tot asa face si mananca putin.Ati patit si voi asa cand ies dintisorii?Cat dureaza?

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

--------------------------------------------------------------------------------

Delia parca ai fi descris-o pe fata mea, zau asa. Doar ca la noi dureaza de mai mult de 2 nopti Ea manca foarte bine piureul de legume. Acum nici pe ala nu il mai vrea. Maraie, se supara, ba chiar plange. De foame ii e foame dar nu mai are rabdare sa manace linistita. Uneori musca mai tare din lingurita (de silicon) si probabil o dor gingiile ca se pune brusc pe un urlaaaaat Dar la fel ca la voi, gingia e doar umflata insa dintele nu se simte ca fiind aproape. Asa ca si noi mai avem de tras Dar laptele il bea. Imi cer scuze dar nu mai stiu daca tu alapterzi sau ii dai la biberon. Pt ca fata mea, chiar daca se supara pe ligurita, laptele din biberon tot il bea binisor.
Uf, sper sa treaca mai repede. si va dorim sa scapati repede si usor.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonaci79

Nicoleta- pupam zburdalnicul! Ma gandesc cu groaza ca pana la urma o voi pati si eu (eram la un pas de vreo 4 ori, dar am scapat ca se pare ca se cam panicheaza cand ajunge pe margine. Dar azi isi cam luase avant sa treaca de pe burta pe spate si era pe margine, deci daca apuca.... Pupici sa va treaca sperietura!

Lia- si eu stiu ca se portocaleste de la morcov, dar u stiu daca si de la cel fiert, dar posibil sa da. Eu ii dau cam jum de morcov zilnic. Sunt mai devreme pe aici ca imi aduc copilul langa mine (in carut) si mai citesc sa nu mai prinda noaptea ca de la nesomn am inceput sa cam pierd lapticul (si de la niste suparari!) Ieril-am pus in scaunul de masa si cat stateam eu si citeam si-a trantit o dracena in brate si s-a umplute de pamant pe el, pe scaun si peste tot pe jos! Si cand am mai trecut pe aici se intindea iar dupa ea!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Simona iti tin pumnii sa scapati fara bufnituri. Fata mea nu stie sa se intoarca decat de pe spate pe burta dar pt asta e planat de 2 ori jos din pat. Din fericire la mine toate saltelele sunt la 10-20cm de sol asa ca nu a patit nimic. Doar sperietura mea a fost mai mare. Prima data ii dadeam sa manace in pat, sprijinita de perne. cand nu a mai vrut am mers sa ii pregatesc completarea de laptic si am gasit-o pe spate pe jos, cu un picior sprijinit de pat si cu cotul in castronul cu papa
Cat despre pasiunea lui Mario pt flori si frunze verzi, o impartaseste si zuzuca mea. Cand am nevoie de 10 min de liniste o garez cu scaunul de masa sub trandafirul japonez Asa am si eu o pauza pana se intinde ea fara succes dupa frunze si pana le certa zdravan ca nu vin singure in mana ei

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Anis, cand poti, te rog sa inchizi subiectul trecut. La cat de truli sunt eu inca raspundeam acolo
Imi cer scuze pt felul cum arata mesajele dar le-am adus si eu cum m-am priceput.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, Dede, Ema, aici sunt, va citesc, dar nu am avut dispozitie de scris, am fost foarte trista zilele astea.

sa traiasca bebeii care se serbeaza zilele astea!

Boga, dintisorii de lapte incap, toti 20 in gurita la 2 ani- 2 ani jumate. ei nu mai cresc in volum, in schimb maxilarele se tot maresc, ca sa ajunga la virsta scolara suficient de mari cit sa adaposteasca 28/32 de dinti permanenti, mari,care vor aparea, unul cite unul...daca nu sunt spatii intre dintii temporari, e jale cind vin definitivii.

M

Mergi la inceput

mamini, merci mult de lamurire. Inca mai avem o sansa deci de dintzoci frumosi cand ne facem mari, nu? Drept sa spun eu n-am mai vazut asa puiuti de dintisori la alti copii de varsta Mirunei...

Mai indraznesc cu o intrebare de stomatologie: eu maine merg la medic, cred ca va trebui sa-mi scoata o lucrare care e pusa pe 3 dinti (unul care e scos si 2 alaturati. Intre timp, mi-a crescut pe jumatate (ca n-are loc mai mult) si maseaua de minte pe partea aia si ma intrebam daca n-ar fi bine sa las o vreme locul dintelui scos gol, poate mai migreaza maseaua din lucrare si face loc si maselei de minte (sper ca m-am facut inteleasa).

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, imi pare rau sa aud asta. Veve e ok?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput