Bebelusi de iulie-august 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata fetele

Sunt franta de franta.Nu stiu exact care e treaba , dar Ingrid s-a trezit din 2 in 2 ore.Tipa f tare, cum o luam in brate(dupa ce initial ma faceam ca nu o aud) tacea si adoarmea in bratele mele.Nu stiu ce sa cred ca are....a refuzat iar sanul..i-am dat la lingurita....un haos total.Sa ii mai iasa inca un dinte??Asa zicea dr......VREAUUUUUUUUUUUU PAUZAAAAAAAAAAA de dinti..ca nu mai rezist!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mitub..eu i-am dat o data morcov fiert, si fata ei avea o tenta portocalie..asa ca am sa-i dau f putin si numai in amestec.

Brianamica..felicitari pt dintisor!

Dede, am uitat..pe langa ce am scris deja...e obligatoriu ca bebe sa pape 500ml de lactate zilnic, sub e nevoie de supliment de ca.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

delia Miruna are strungareata la toti dintii adica e un fel de sir de margelute rare. Inca sper ca la dintii definitivi sa fie mai maricei si sa ramana doar o strungareata "normala".

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis, la mine a fost o bulibaseala cu CM dupa nastere-prima data a fost la 2 luni jumate, desi nu alaptam, iar de atunci mi-a venit intre 5-7 saptamani. Explicatia a fost ca dureaza un pic pana isi revine organismul la normal, plus ca e posibil sa fie cicluri anovulatorii la inceput.
Eu iti urez ca in orice caz sa fie cum iti doresti tu

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Mitub nici n-am tinut cont...iar cu vrutele cand o vrea Dumnezeu.
Mai fetelor terminati..ca mi-a fost plecat barbatul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anovulatorii, ovulatorii, regulate, neregulate...cam asa stau treburile dupa nastere, adica nu exista nici o regula.
Eu stiu nevasta de ginecolog cu 2 cezariene intr-un an. IRESPONSABILIIBine-nteles ca a fost totul bine si copiii cresc bine mersi impreuna.
Gata Aniste lasam in pace.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!

Mare zi mare: astazi la ora 9.50 Tudor a facut 6 luni. O jumatate de an! E baiat maaaare! La multi ani, scumpetea mamei, sa fii fericit, sa ai o viata implinita! Mami si tati te iubesc si te vegheaza!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna dimineata fetele!
Noi am avut o noapte mai buna cica:am culcat-o(la ora ei 19.40) si s-a trezit dupa o h si 20min(nu dupa jum h) sa planga putin.Am luat-o in brate si s-a linistit.Apoi s-a trezit abia la 00.00 pt papa.Nu s-a mai trezit din h in h papa atunci.Dar...S-a trezit la 03.30 si nu a vrut papa.A plans micuta si a adomit putin si iar s-a trezit(de 3 ori in 15 min).Deci nu a papat si apoi mi-a facut la fel la 4.40.Pana la 5 n-ea tinut maraitul,dormit un pic pana a dat in plans tare si a papat la 5. Apoi a adormit pana la 7.30-cand ne trezim de obicei.Dar pt noi asta a fost o noapte mai buna decat morfolit tzatzi la ora.Si cateva reprize de trezit de 3ori /h.Poate incet incet se linisteste mititica.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

'neata fetele

Sunt franta de franta.Nu stiu exact care e treaba , dar Ingrid s-a trezit din 2 in 2 ore.Tipa f tare, cum o luam in brate(dupa ce initial ma faceam ca nu o aud) tacea si adoarmea in bratele mele.Nu stiu ce sa cred ca are....a refuzat iar sanul..i-am dat la lingurita....un haos total.Sa ii mai iasa inca un dinte??Asa zicea dr......VREAUUUUUUUUUUUU PAUZAAAAAAAAAAA de dinti..ca nu mai rezist!

Mai dar o sa avem vreodata pauza la dinti ca vor fetele astea sa aiba zambet cu dinti mult pana la un an,sa mai lase cochetareala la o parte.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andre_ea

Buna dimineata!

Mare zi mare: astazi la ora 9.50 Tudor a facut 6 luni. O jumatate de an! E baiat maaaare! La multi ani, scumpetea mamei, sa fii fericit, sa ai o viata implinita! Mami si tati te iubesc si te vegheaza!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Sa ne traiasca ginerele .Ce mai crestem mari si frumosi.Trece timpul!

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput