Bebelusi de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
mamini spune:
Boga, nu mai migreaza dintii la virsta asta, decit in directie verticala, sau prin basculare, ceea ce e dezavantajos pt ocluzie(muscatura)- adica poate afecta articulatia temporo-mandibulara in timp. eu zic sa iti refaci lucrarea si eventual- daca e nevoie- sa scoti maseaua de minte. daca nu e, las-o acolo. vezi ce zice dr. cit despre dintisorii Mirunei, copilul mosteneste marimea dintilor si marimea maxilarelor de la parinti, nu intotdeauna de la acelasi parinte...poate avea dinti mari si maxilare mici si atunci vor fi inghesuiti, sau dinti mici si maxilare mari si atunci sunt spatiati, sau sunt proportionali...trebuie sa astepti sa vezi. si se fac tratamente ortodontice cu rezultate holiwoodiene, ca sa zic asa... nu iti face griji, sa fie sanatoasa!
MonaI, Veve e ok, ma-sa nu e. by the way, am vazut-o pe Sara la olita si albumul ala a fost unul din cele mai dragute kestii pe care le-am vazut lately. este, asa cum zice tati al nostru si de fie-mea, "iubibila rau".
M
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
delia grozav spune:
Mitubla branza de vaci faci calculul din cat lapte dulce l-ai facut, de aceea e si recomandata asa de mult ca e claciu concentrat.
problema e cu alaptatul ca nu stiu cat lapte mananca.
Truli Luli eu inca alaptez si medeea intr-adevar suge bine acuma chiar daca mancarea solida merge mai greu zilele astea.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Emaimeeeu la mobila din sufragerie, facuta la comanda inca nu am pus manere la usi si sertare, si o am de 4 ani, da mai astept vreo 3 sa pun
Mamini
anis spune:
Asa e nici eu nu-mi dau seama cat lapte suge..dar sper ca suficient.
dede,dupa perioada ruseasca cantitatea de lapte isi revine? Sau macar mai creste?
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Medeea a dormit mult mai bine gratie Novocalminului si Nurofenului.
Suntem insa amandoua foarte putin racite, dar cred ca scapam usor, ca ea doar tuseste foarte rar si ii curge putin nasucul, si pe mine m-a durut ieri gatul dar azi sunt mai bine.
M-am tratat cu Bioparox.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Fetelor, ne apuca disperarea acuma, la dinti ... Cateodata stau si imi fug gandurile ... oare cum o fi cand vor fi adolescenti? In lumea de azi ... pe mine una ma apuca groaza cate influente negative, droguri. Sinistru! Oare ne vor asculta? Oare vor intelege? Cum vom contracara noi influentele mediului nociv?
Cred ca in afara de oboseala e mult mai lejer acuma si sunt asa de dulci
POZE
MONAI spune:
Mamini, multumim, s-o vezi acum ce se mai pupa singura in oglinzile de pe centrul de activitate
. In alta ordine de idei, daca te-am putea ajuta cu ceva
...
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
emaaimee spune:
Nici eu nu am cum sa stiu daca suge bine.Decat dupa cat ia in greutate pe luna.-imi pare rau ca ai fibrom ca te-am expediat rpd atunci
.Sper sa fii ok.Iti doresc multa sanatate
Simona-scunel de baie se gaseste pe siteurile despre.Nu mai stiu pe care.
Lia-si eu la fel am mainile tot o coaja mai ales intre degete.Am incercat diverse creme.Imi facea bine Eucerin cu uree 10%,dar acum nu o mai suport ma ustura pielea de la ea.Cum fetei nu-i priesc uleiuri si Vaseline la borcanel,pe care l-am primit,le folosesc eu acum si vad va imi sunt manile un pic mai bine.Si crema de galbenele e f buna.Mainile mele sunt atat de scortoase incat uneori imi da sangele unde e f uscat.Ar trebui sa purtam manusi cand spalam vase,eu nu pot.
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](bibe.gif)
Uite atat suntem de mari
![](inlove.gif)
![](foto.gif)
emaaimee spune:
Mamini
.Imi pare rau ca nu te simti bine-uite group hug de la noi
Noi suntem aici oricand vei vrea/daca vei vrea sa vb.
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](bibe.gif)
Uite atat suntem de mari
![](inlove.gif)
![](foto.gif)
delia grozav spune:
Medeea n-a mancat nici cinci lingurite de piure de cartofi cu pui, am pus un pic de morcov tot nu vrea , face balonase, si eu plang ca nu stiu cum sa o scot la capat cu mofturoasa asta. Intr-o zi ii place macarea intr-alta zi acelasi lucru il refuza.