Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 10

mysweetest spune:
Nici noi nu vom face antirujeolicul la 7 luni .. e prea devreme.. daca ma suna ii zic ca nu sunt in localitate ...o sa astept pana la 9 luni.
Oana eu am practicat asa cu somnul lui Alex...ii dau sa pape, mai stau cu el sa ii scot gazele daca are (il tin vertical)..apoi il las singur cu jucarelele si cu putina muzica...de obicei in patut.
De multe ori tipa si ma duc sa ii pun pilota pe el si si-o trage peste cap si adoarme. Il las singur si nu ma duc decat daca urla..daca tipa si apoi tace il mai las. In ultimele zile a mers metoda asta dar stiu ca daca e prea obosit nu adoarme singur ci trebuie sa legan patutul.
Daca insa stau cu el de vorba sau sta altcineva si ii distrage atentia nu adoarme si devine agitat si incepe sa urle daca oboseste prea tare..incearca sa il lasi singurel cu jucarelele lui.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

nanadana spune:
Da Marlen ai dreptate ce trece timpul,mi_am adus aminte ca in timpul asta anul trecut imi masuram burta sa vad cit a mai crescut ,si acum am copil de 4 luni
Carmi esti o draguta da o vreau
Am iesit la cumparaturi ca de este ziua lui Antoine si ne_am cumparat sosete si un tricou
chiar fetlor voi aveti probleme cu sosete la puiuti ?,ca ale lui fiu meu zici ca sint de zeci de ani ,asa si le freaca una de alta,ma inebunit cit poate sa dea din picioare
poze
DanaAntoine

codruta_grg spune:
Pharma, i-a si tu biberonul cu lingurita. Sa vezi ce bun e!! Sa iti spuna si fetele care mai au!!
Parca sunt mai bine, dar sunt in convalescenta (asa ma simt).
Nici gand de mamici de septoct2006.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

karmenutza spune:
Da, Oana, si noi tot la fel facem nani. Daca incerc sa ma joc cu ea sau sa-i vorbesc sau ceva, se oboseste prea tare si dupa aceea urlaaaaaa si nu mai poate sa adoarma. Uneori la primul semn de somn (se trage de ureche sau caciulita) o pun in carut si adoarme dupa 3 ture de sufragerie. Primul somn de dimineata adoarme singura, ca nu e obo. Noaptea, merg cu ea in dormitor, pe ea o pun in patutul ei, o invelesc iar eu ma intind in patul meu, care e fata in fata cu ea. Eu ma uit la teveu, iar ea se uita la mine si se joaca cu degetutele pana adoarme. Ziua nu doarme in patut. Pe canapea in sufragerie sau in carut. Iar somnicul de pranz, care e de 2-3 ore, cel mai bine il doarme in patul lui mami si-al lui tati.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

mysweetest spune:
Oana eu inca nu am reusit sa il fac pe baiatul meu sa nu mai manance noaptea..a fost o perioada pe la 2-3 luni cand dormea cate 8-9 ore continuu dar atunci nu prea dormea deloc ziua zi pica rupt la ora 21-22.
Acum se trezeste de obicei de 2 ori insa asta noapte din cauza schimbarii lapticului s-a trezit de 5 ori ..oricum bine ca am reusit sa dorm si eu dupa amiaza.
Cand vin parintii mei in vizita se joaca cu el si il alinta si uita ca el trebuie sa doarma si apoi mie imi trage niste urlete de oboseala...
Eu cred ca in curand Andrew va adormi de unul singur in patut..poate ca il mai doare burtica inca.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

nanadana spune:
aici este mai scup laptele este 16-18 euro si cerealele sint cam 2 si ceva, deci tot mai bine este in Belgia
Gata ma duc sa_i fac sa pape si revin ca urla
poze
DanaAntoine

karmenutza spune:
Codrutzule, am glumit! Am si spus: "noroc cu diareea". Ca eu am avut asa niste emotii luna astaaaaaa....mi-a intarziat vreo 12 zile! Si ma tot ganeam ce solutii sa aplic. Ca la cezariana nu ai voie nici alba nici neagra. Nu ai voie sa ramai 1 an.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

codruta_grg spune:
Anirim, jucaria e de la Chicco, gym deluxe. Suntem mai multe fete care o avem si ceva doritoare care nu o gasesc. Chiar, ati gasit in Galati jucaria?
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

pharmacris2002 spune:
Marlena-mysweetest-Multumesc ptr sfaturi.Doamne ce mult este de spalat!Legumele cu carnita si eu le fac cu blenderul dar refuza sa manince cu lingurita.Ii dau cu bibe dar cred ca nu prea ii place ca se cam strimba si nu trage.Voi continua asa poate accepta.
Codruta-De unde iau bibe cu lingurita ca suna interesant.Cum se foloseste?

codruta_grg spune:
Anirim, si salteluta pe care sta in poza la care faci referire e tot o jucarie care are 2 arcade deasupra (nu-s in poza). Se numeste Salteluta Clown si e tot de la Chicco.
Pharma eu am de la Chicco, am vazut ca si la farlin este, dar asta are si perie de curatat lingurita pe dinauntru. Marlena a gasit la farmacie. Deci incerca pe la Sensiblu sau farmacii cu articole de bebe.
Poze cu noi