Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Stiu mai karmenutza ca ai glumit . Mie nici CM nu mi-a venit (normal ca stiu ca poti ramane). Si apropos, eu cand am fost intrenata la spital era o tipa acolo la a 2-a cezariana si ramasese gravida dupa 4 luni de la nastere. A nascut ok.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Pharma, biberonul cu lingurita se foloseste asa: pui continutul in biberon si lingurita in gurita. Apoi inclini biberonul sa curga continutul in lingurita si gata. E foarte bun ca nu trebuie sa scoti lingurita afara din gurita ei si astfel ea crede ca suge si tu ii dai cu lingurita .

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Eu mai stau un pic prin zona si apoi ma duc la sa urmaresc deschiderea Jocurilor Olimpice!
Noapte buna!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Octaviana cauta la farmaciile Helpnet sau Sensiblu.

Codruta nu am gasit jucariile Chicco in Galati asa ca eu m-am multumit cu imitatia aici.

Nanadana si al meu da din picioare pana se descalta ca sa nu mai zic ca imediat si le murdareste ..chiar ma intrebam de unde.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Apropo ieri cand am fost la Sensiblu am vazut multe jucarii din plastic bune pentru copii de varsta asta sau putin mai mari dar erau cam scumpe .

Octaviana eu abia maine folosesc bibe cu lingurita fiindca seara ii dau laptic ..doar masa de la 11 si cea de la pranz sunt diversificate.

Baiatul meu a facut kk de 3 ori astazi (nu a mai papat branzica)si de fiecare data l-am spalat la chiuveta .

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Marlena, am vazut jucaria (parca ziceai ca a fost 700.000 lei) si chiar ma gandeam cum ii place lui Alexandru sa stea cu piciorul sus. Asa sta si Petra, dar pe tavita de la carucior. Asa ma distreaza cum isi cocoata eu picioarele.. Are tranzit bun Alexandru, noi si azi pas (la kk)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ioana, sa fie sanatos dintisorul,la fel si cei ce vor urma!

Jadi,fii barbata!Multa rabdare iti doresc.Trece si beleaua asta.de la Mihnea pt Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Am plecat la hranit copil si apoi la imbaiat copil.
Week-end frumos si linistit!

Mergi la inceput

Hehehe Codruta baiatul meu "s-a obraznicit" bine..impinge jucaria cu piciorusele si tropaie de-a binelea de parca ar vrea sa o disloce...apoi are legat lateral la patut niste zornatoiri si tropaie cu piciorusele pe ele fiindca le aude zornaind...si cica asta e doar inceputul.

Daca ma vede cu ceva in mana vrea si el sa puna mana .

Ma duc si eu la tv...poate nu ajungeti la pagina 10 in noaptea asta.

Noapte buna!

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Comentatorii de la eurosport, de la ciclism, comenteaza acum finala natiunilor la fotbal. Tot asa comici sunt...

Poze cu noi

Mergi la inceput