Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina si al meu are iritatie pe fata, tot asa este cam aspra! Il sterg in fiecare dimineata si seara cu musetel si parca-i trece pt. cateva ore. Mie mi-a spus moasa ca de la o luna incepe sa faca bubite din cauza hormonilor. Mi se pare foarte buna greutatea lui Mario! Pupici multi pt. creolin
Giova, numai bunatati faci

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Oana dar nu se poate sa-i faceti certificat de nastere la consulat?

Monica

Mergi la inceput

Irina stiu si eu la fel ca tine pt. cojitele din cap.O sa-i treaca, sa nu-i dai cu altceva in afara de ulei.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna!
IRINA ,fiica-mea ma saboteaza la greu,doarme tun si in momentul cand deschid PC-ul sau s-a incalzit mancarea - bau! - deja e treaza
Am avut o noapte "normala" culcat ora 24 (in patul nostru, la san si mutata apoi in patut),trezit ora 4,papa si apoi adormit la ora 5,30 (iar in patul nostru - ca acum n-are voie sa planga cu raguseala asta),trezit pe la 9 ,stat o ora si scremut sa iasa kk,apoi papa iar si dupa aia adormit la san. Ragait,trezit,pus in carucior la 35 de grade (asa a stat!) si cand adormit tun ... trecut la orizontala A dormit o ora
Acum cu o mana scriu cu una imping caruciorul ,poate mai adoarme,ca altfel...fac cu nervii. Mami vine doar dupaamiaza azi. Si cat am de lucru la conta,nu va mai spun! Noroc ca aduce ea mancare!
Tatiana ma bucur ca mai intri,incerc sa vad si eu pozele azi!
MICIO la fel,scrie-ne mai des,oricum pe aici mai mult sunt monoloage...facem prezenta si dam raportul,nu prea mai apucam sa dam raspunsuri,de "discutii" ce sa mai zic!
Hai ca va las,e incomod sa scriu asa

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina azi sarbatorim zilele noastre de nastere.si al meu are bubitze pe fata, iar in cap zici ca are matreata. Eu il curat in cap, Clau ma tot cearta ca il inrosesc de numa, dar nu-mi place sa-l vad asa.
Micio stiu cum e, dar oricum e mai bine decat la noi in tara.
Monica pupici tie si la Di. Spor la munca.
Maraki si ii trec bubitele alea? in cat timp? si eu il spal pe fata cu ceai de musetel dupa fiecare papa, ca se face ca un porcusor cu laptic.
Am vazut pozele. Arati foarte bine, lasa ca dai tu kg jos. oricum felicitari pt. asa o mamica frumoasa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Maraki, pot sa-i fac prin consulat actele, ma interesa sa stiu in caz ca a mai facut cineva cat dureaza, ca am inteles ca daca le faci in Ro dupa ce intri cu copilul dureaza cam 3 luni si iti inchipui ca nu am cum sa stau atat de mult. Tot incerc sa sun la ambasada dar sunt mereu ocupate telefoanele.
Monica eu nu prea scriu , ca nu am ce lucruri interesante sa povestesc, bebe e ok, papa, kk, nani, in rest stau mai mult singura pe acasa, cu soacra nu am conflicte ca am stricat prietenia de vre-o doi ani cand eram in tara si acum nu ne deranjam. O sa incerc sa dau totusi raportul mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

"Neata" fetelor!
Acum am reusit sa-mi deschid ochii!
Ea binenteles ca se reface!
Nu am mai rezistat pe la 2.15 mi-am calcat pe inima si i-am bagat termometrul. Si ... era sa patesc precum Cata ... toata din cap pana in picioare de kk ... dar am fost inspirata si am pus mana de paravan. Asa ca, nu am murdarit nimic. Am spalat-o, i-am dat iar sa pape si la 3.00 somn de voie.
In seara asta ii bag termometrul de la 22.00 ca sa fiu sigura ca nu ma mai tine treaza pana la 3.00.
Maraki si Micio sunteti niste fericita ca nu urla puiutii cand au crizele de colici, pe a mea o aude si mami cand are colici, si sta la 7 km de noi.
Ce sa mai zic ca m-a intrebat vecina de langa noi ieri este al 2 sau cati mai avem, saraca ma aude in bucatarie spunandu-le la pisici sa iasa (si le zic pe nume) si o crede ca mai am copii.
Aaa, nu va mai zic ... aseara s-a gasit o idioata de baba care sta la 2 (eu stau la 4) sa bata in teava ... moama imi venea sa faca cu nervii. Adica nu se plange vecina de sub mine si se plange o uracioasa.
Denisa

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor ma bag la inca o repriza de somn. Vreau sa profit ca doarme ursulina.
Asta daca nu apare vreun musafir nepoftit si nedorit.

Aaa, si sa va mai zic de azi dimineata ma streseaza soacramea cu telefonul (este ziua lui Tino) ... ca eu binenteles ca nu raspund (ce bine ca vad nr) si Tino nu este acasa ... mai fetelor dar suna, de cate 15 ori imi vine sa-l scot din priza dar mai tre sa primesc si telefoane importante pe care le apreciez. Cred, ca daca imi trezeste fata, ce-i aud urechile ... vai de ea.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dragelor,
Micio, aici am l-am inscris la registrul civil, am primit ¨¨carte de familie¨¨ si ¨¨certificat literar¨¨¨( care e un fel de copie de pe registru cu nasteri). La consulat am sunat (dupa ce facusem febra la degete de atata butonat ) Ca sa iti scoata ei certificatul din tara imi faceau programare abea prin iulie . Asa ca tot ei mi-au oferit alta solutie : imi fac ei o procura ( imputernicire ) prin care imputernicesc pe cineva din Romania ca sa imi scoata certificatul de nastere Si asa am sa fac. Pt procura asta trebuie sa merg la consulat, normal tot cu programare, care mi-au facut-o pe 29 martie . Mai departe nu stiu.
Tatiana la Clara si la baietei.
[red]Giova [/red petrecere frumoasa !
Maraki sa iti mearga bine in vizita
Denisa la Ema
Irina
Monica
V-am pupat pe toate ca smecheria mea s-a trezit , si gangureste si da din maini.

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza mamici si burtici,

Ursulina- m-am spart de ras cu vecina ta si cu baab cea "nebuna"- stii ca si eu aveam una la job, acuma te-ai pricopsit si tu cu o "ciudata'?Pupiciei Raisei!
Cuscra/b]-lasa ca Angelo e f. bine, sa ii dai pupicei de la mien si Emma si lasa cu kg, ca si eu as vrea sa mai dau 6 jos, ca tot stagnez la 60,5 dar treb s anu mai pap dulciuri si sa incep exercitziile, de sapt.viitoare, duap martzi incolo o sa incep usor intai, sa nu fac vreo prostie.Oricum esti o mamica de 3 ori super faina.
Tatiana- jos palaria in fatza ta cu 3ingerasi, iara gemenii sunt super dragalasi!
Monica-te inteleg perfect cu conta, si eu treb sa fac ca mi-am update programul si trebuie sa ma apuc si eu de acte ca sunt in urma cu o luna si 10 zile , dar ne descurcam noi. Pupicei si lui Di si tie
Irina-stai calma ca e f. buna greutatea lui Mario si doarme bine, cand o sa ajunga si Emma asa, ca deocamdata aseara a adormit la 1 in loc de 12 si apoi de la 4 la 5.30 cand a luat-o Dragos si a adormit-o iara a mincat si scremut de burtica, desi i-am dat ce trebuei mereu- bonisan ziua si gripe water noaptea si fusese super cu 2 ziel inainte, astae, sper sa ii treaca, acuma a papat la 8.15 si a adormit pina acuma la 10 si sa vedem ce o mai fi, sper sa-si revina.
Ana-pupicei si Farncescai- ca va d ca e tare cumintzica!
Giova- petrecere frumoasa si spor la pregatiri!
[b]Oana
- la noi cu certificatul de nastere nu e o conditzie, dar o sa ii fac si eu cred ca la consulat, ca nu cred ca am timp in tzara, trebuie sa ma inetresez, a mea cu apsaport canadian nu are treaba cu intratul siiesitul din Ro, scuze c anus tu mai multe, dar ma bcuur ca ai un bebe cuminte si sa ne mai scrii

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput