Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 10
micio spune:
Ana_m , Denisa multumesc de raspunsuri. O sa ma pun si eu pe telefon saptamana viitoare sa vad ce si cum. Macar la noi la ambasada nu e cu programare, mergi dimineata, te inscri pe lista si revii la ora cand te programeaza.
Ursoaica spune:
Buna seara fetelor!
Voi scrieti cumva la alt capitol?
Pe aici nu mai este nimeni?

M-am plictisit!!!!!!!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Denisam spune:
Ursulina- cred ca toata lumea isi face de cap ca e weekend, petreceri, isi alearga sotzii, etc![]()
Noi in 2h avem musafiri, iara trece ziua fara sa fi facut mare lucru, noroc ca am furat 2h de somn cand a fost mama cu Emma afara ca e superb-soare, zapada si cald. A si am facut shopping-ul de rigoare la sf. saptaminii.
Voi ce facetzi?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Gata mi-au plecat musafirii. eu am o durere de cap de la 5.
Bebe mi-a facut crize de colici, saracul de el.cu atata agitaie nu e de mirare.
am primit scaunul de masina din Italia, i-am facut poze in el la zapada. pun maine pozele. acum trebuie sa adun de pe aici ca e un dezastru.
Va pupic si ne auzim maine.
o noapte linistita va doresc. a mea nu stiu cum va fi, caci iar a inceput sa planga bebele.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
marchplayer spune:
Buna dimineata fetele!
Si eu pe aici amarata vai capul meu! Am fost ieri sa-mi scot firele de la epiziotomie si am crezut ca o sa fie mai bine, de unde, am niste dureri de nu mai stiu cu ce sa le potolesc plus ca am niste rani pe sfarcuri de plang cand ii dau sa manance motanesei. Sper sa treaca in curand. Copila mea este un inger nici nu ma deranjeaza foarte tare, cred ca ar fi exccelent daca nu as avea durerile astea ingrozitoare. Ma scuzati ca intru din an in pasti si atunci numai ca sa ma plang. Abia astept sa-mi revin la forma initiala!
Povestea nasterii la mine este una banala si scurta dar care ar fi putut sfarsi destul de rau, am avut noroc doar cu faptul ca am un corp rezistent si atletic, as fi putut foarte bine sa intru in soc hemoragic din cauza rupturii, l-am speriat si pe doctor care a stat cu mine 12 ore dupa ce am nascut! In fine, s-a sfarsit cu bine, zic eu si ma rog Domnului sa-mi treaca si durerile astea! Am fost putin inconstienta trebuia sa fac cezariana!
revin cu povestea integral
va pupic
daniela si Ioana Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Maria28 spune:
Fetelor eu nu mai am mult si nasc .Vineri am fost la control ,am colul moale si in burta mai mult bebe decat apa ...am o fetitza maree
,doctorita nu a stiut sa imi spuna cate grame dar a spus ca a depasit limita de la echograf cat poate sa masoare ,deci are peste 3.300 +-100 grame .Problema e ca ma doare foarte tare jos ,cand ma misc sau imi schimb pozitia ..parca as avea febra musculara acolo. Asa ca tot cei posibil sa nasc azi ,maine .Va tin la curent .DAU DE BAUT DACA NASC USOR
,TINETI-MI PUMNII 
Va pup pe toate 
[GRAVI]38+ 2 zile
marchplayer spune:
Cum spuneam mai devreme am fost inconstienta, am vazut ca atatea femei nasc natural si n-au avut probleme si mi-am bagat in cap ca si eu am sa pot, ce ti-e si cu orgoliul asta! In sfarsit, nici nu credeam sa am un copil asa de mare ca in urma cu trei saptamani dr. imi spusese ca are in jur de 3kg...eroarea a fost cam mare sau pe ultima suta de metri a crescut la greu!
Si acum povestea...Duminica 5 februarie pe la 4.30 m-au apucat niste dureri carora la inceput nu le-am dat importanta, nu vroiam sa dau iarasi scularea si sa fie alarma falsa asa ca m-am decis sa mai astept, am mai stat in pat pana la 5.30 timp in care am cronometrat contractiile, imi cam dadea cu virgula! M-am dus frumos m-am spalat, m-am imbracat si am decis sa-l trezesc pe Robert si pe sora-mea deoarece durerile se succedau de acum si nu semana in orice caz cu ceea ce simtisem pana atunci, precizez ca eram foarte optimista si pauzele care urmau contractiilor imi dadeau destul de mult timp sa ma recuperez asa ca nu mi se pareau cine stie ce!
Pe la 8 am ajuns la spital si am mers la camera de garda, acolo la control imi spune dilatatie 6, eu incremenesc pe moment, imi dau seama ca iesisera din discutie atat epidurala cat si cezariana. Cred ca ma albisem putin ca au inceput sa ma incurajeze ca sunt un caz fericit! Am crezut si optimismul a revenit, chiar eram fericita ca sunt atat de aproape de finis si in curand are loc Marea Intalnire!
Il sun pe doctorul meu, il dau la tel sa vb cu dr de garda dupa care mie mi se fac formele de internare, ma imbrac in camasa si halat, Robert este in transa si asa ramane vreo 24 de ore si sora-mea se tot agita in jurul meu desfacand si impachetand bagaje.
Ma urca pe sectie si ma baga in camera de travaliu, iarasi control, ma lasa pe un pat sa astept, mai aveam destul pana la dilatatie maxima si am inteles ca deabia de atunci incolo incepea "distractia", intre timp apare si doctorasul meu care-l trimite pe Robert sa cumpere branule si oxitocina (in spital nu aveau nici de unele), mi se monteaza o perfuzie si...A INCEPUT! Ma dadeam cu capul de o noptiera cand aveam contractii, v-am mai spus, noroc cu pauzele! Destul de repede am fost mutata in sala de nasteri dar nu m-au urcat direct pe masa, m-au asezat pe un pat, mi-au pus oxigen si mi-au spus ca pe contractie trebuie sa imping de trei ori cu gura inchisa si din bazin nu din gat, am priceput destul de repede care-i miscarea dar nu reuseam deloc sa am trei impinsaturi deoarece durerile erau ingrozitoare! ma uitam la burta mea cum facea valuri valuri, nemaiavand lichid se vedeau foarte bine formele copilului, putin cam horror.
La un moment dat ma urca pe masa, si dupa alte cateva impinsaturi am simtit si vazut cum a iesit copilul, usurare, totul a durat in jur de 2 ore...a urmat cusutul indelung si neplacut apoi 24 de ore la reanimare timp in care n-am stiut ca au fost complicatii, am crezut ca asa trebuie sa te simti dupa ce nasti!
Cam asta a fost! Am vazut destul de multe lucruri neplacute in spital, am vazut cum banii iti deschid usi si-ti usureaza sau chiar iti salveaza viata!
M-am lungit atat de mult la o poveste scurta...scuze!
marchplayer spune:
Maria sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si o bebita sanatoasa si mancacioasa!
Maria28 spune:
March ,merci mult
..si eu sper la fel ,nu mie frica ,mai frica imi este cu cat se prelungeste asteptarea asta ,ca stiu ca se face din ce in ce mai mare si atunci imi va fi mai greu .Asa ca tot sper sa ajung azi sau maine 
,.nu mai am rabdare sa o tin in brate ,asta e singurul lucru care ne da forta in momentele astea 
Imi pare rau ca te-ai chinuit ,asa sunt unii bebei ies mai greu decat altii ..dar in final trecem cu toate peste , cert e ca nu vom uita niciodata nasterea fie ea usoara sau mai grea ,sunt clipe unice.
Sper ca acum sunteti bine amandoua ,pupicei 

38+ 2 zile
Florinini spune:
Neata la voi fetelor,
Giova, daca ai timp sa treci si la noi, nastere naturala cu epidurala iar bebe a avut la nastere 53cm si scor Apgar 10.
Cred ca Diana, tu intrebai daca cineva a avut picioare umflate dupa nastere. Eu am avut exact o saptamana niste picioare ca butucii si erau umflate nu numai jos la pulpe sau glezne ci pana sus aveam niste coapse de ziceai ca fac patinaj de viteza
. S-au desumflat de la sine, sa bei lichide multe ca ajuta si asta. Umflatul picioarelo se intampla din cauza IV-urilor care ee baga astia in travaliu si din cauza epiduralei.
Maria sa ai o nastere usoara si sa ai o fetita sanatoasa, sa te refaci repede 
Daniela, bine ca ai scapat si acum nu ramane decat sa te refaci, este incet dar asta este toate trecem prin acest proces, e adevarat ca ptr. unele dintre noi e mai greu. Sper sa depasesti momentele grele si sa scapi de dureri stai cat mai mult intinsa in pat si ptr. dureri sa sti ca eu am luat Ibuprophen care m-a ajutat foarte mult 
Am vazut si eu pozele bebelusilor nostri si sunt minunati toti sunt niste scumpi si grasunei care mai de care. Sa ne fie sanatosi si noi sa ne bucuram de ei mereu.
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png