Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Nu stiu cine zicea ca al ei bebelus are un ochisor care ii curge. Si David are problema asta. Am fost la medic si ne-a recoltat secretie dar nu fost nimic de natura microbiana. Cica este foarte intalnit la bebelusi chestia asta si este din cauza blocarii canalului lacrimal. Poate sa dureze pana la 4- 7 luni cand cica totul se vindeca de la sine. Eu ii fac masaj coada ochiului acolo unde se imbine cu nasucul lui bebe.Cu degetul mic masezi zona aceea apasand un pic si facand miscari circulare. Si parca uneoei e mai bine. Il spal cu ceai de musetel si ii curat urdoreii de fiecare data cand apar, insa dimineata cand se scoala are ochiutul lipit ca se aduna acolo mai multa secretie, mie asa de mila de el.
Ma sunteti careva cu problema asta?

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor am trimis niste poze cu David pe adresa comun .

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dragelor,
Am dormit bine azi noapte cu cele 2 treziri pt papa, dar de la 7 dimineata au apucat-o colicii , si abia a adormit pe burta mea, pana la 10, s-a trezit i-am dat ceai apoi a papat ne-am mai marait si jucat o ora si acum a adormit din nou. Nu imi vine sa cred , pt ca de obicei nu doarme dimineata. Inseamna ca nu o doare burtica daca doarme. Ma duc sa termin de facut mancarea, ca a inceput-o soacra mea .
Noi vom face botezul pe 26 februarie , peste 2 saptamani. La biserica am aranjat , azi vom merge la un restaurant sa vorbim, si poate maine la altul.
Maria, nastere usoara, curaj, ai sa vezi ca trece repede,in fond rabdam mici neplaceri 9 luni,lor acum mai o zi si gata !!.
Daniela, tie voiam sa iti zic si acum cateva zile dar am uitat . Tu parca intrebai de diclofenac , daca poti lua ? Eu zic ca da . Eu am luat aproape o saptamana tratament cu diclofenac din 8 in 8 ore, din cauza durerilor de hemoroizi, si nu a fost nici o problema. Acum , ma rog, mai intreaba, ca vad ca conceptele medicale variaza mult de la o tara la alta.
Deea , oare ce mai face ? Sper ca sunteti bine !!!!
Si Diana , oare ce mai face ?
Ursoaica, Denisa, Giova, Irina, Monica, Florinini
Maraki, cum a fost ieri ?

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Daniela pentru mameloane dureroase foloseste garmastan ..si pentru cealalta problema cu spiziotomia foloseste un colac ,sper ca iti va fi mai bine si lasa locul sa respire cat mai mult sa se vindece ...mai poti sa te dai si cu spray Oximed care am auzit ca e foarte bun .
Florinini ,merci pentru incurajari si eu sper sa trec cu bine peste experienta asta .Despre ochisor vroiam sa iti scriu ...mare grija sa nu ramana cu un ochisor mai inchis decat celalalt ,soacra mea a zis ca a patit asa cu sotu meu ,si acum are un ochi mai inchis decat celalalt ...mai spunea ca ea nu a stiut si a aflat dupa ca daca il dai cu laptic de la piept ai trece ,nu stiu cat de adevarat este ,dar incearca ..mult noroc ,sper sa nu fie probleme .Pupici
38 + 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Florinini am vazut pozele cu David e o dulceata mi-a placut si cum are manuta pe biberonSa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
March pt. sani sa cumperi Garmastan, imediat ajuta!!! pt. papusica voastra
Giova astept pozele de aseara
Noi am fost ieri la socrosenii, i-am pus in vedere sa nu mai scuipe si tot s-a scapat si asta in timp ce spuneam sa nu o faca Oricum a bagat la cap si se abtine de acum inainte! Agelos a adormit greu aseara ,in schimb a trebuit sa il scol eu dupa 6 ore sa pape Am inceput sa il pun si eu in scaunul de masina, Giorgos nu prea e de acord, spune ca-i fortez coloana dar mie nu mi se pare! Am pus 3 poze cu bebu, sant facute astazi( in albumul din contul comun )Revin mai incolo, trebuie sa ma mulg si sa gatesc
pupici la bebici, burticî si mamici

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Florinini, e un dragut David . Si stie sa pape si singur , copil precoce si destept . Nu cauti nora ?

Mergi la inceput

Doamne, Maraki , cat de schimbat e Angelo fata de ultimele poze A crescut super pare un bebe de cateva luni . Super dragut
Fug, ca smecheria mea smiorchaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Ana ,merci pentru incurajari sa stii ca imi prind bine !Ce iti face scumpica ?Asa devreme ai cauti sot ,las-o mama sa se distreze ,he hee ...mare dreptate ai cand spui despre copii precoce ca sunt destepti ,ei se adapteaza cel mai repede fata de cei nascuti la termen , asa spun doctorii eu doar am citat
38 +2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Si noi prin zona. Ana mea a dormit noaptea (evident), dimineata 3 ore si acum picoteste din nou. Cred ca e rupta dupa ziua de ieri in care a dormit doar 2 ore cat am fost afara cu ea. Bine si asa. Cert e ca acasa cand ne-am intors a inceput circul. SI pana la 8 cand a adormit rapusa a tinut-o intr-un scandal. Nu stiu exact de ce: somn, constipatie, colici. Dupa ce a adormit, i-am lasat pe socrii mei sa pazeasca fata, spre marea lor bucurie si am fugit in oras cu nasii. Afara, am facut-o lata, adica m-am alcoolizat si eu prima oara dupa.......haaaat, nu mai stiu (cred ca dupa conceperea fetitzei ). Margarita, ,ce bine mi-a picat. Stiu eu ca nu prea merge alcoolul cu alaptatul, dar a fost doar o scapare, ca eram chiauna de obo. Seara, dupa ce am alaptat-o la 12, m-am lungit cumva ghemuita pe canapea si i-am pasat fata lui Radu, iar eu in pozitia aia m-am trezit la 4 dimineata, inghetata! RAdu n-a reusit sa ma trezeasca sa merg in dormitor, dar era asa de obosit incat a uitat sa ma acopere si pe mine daca tot n-a reusit sa ma scoale. Dimineata la 5 ne-am reluat programul zilnic, doar ca de data asta a adormit de pe la 7!.
March, imi pare rau de epiziotomia ta dureroasa si de complicatiile tale de dupa nastere. Eu stiu ca zona respectiva tb tinuta fff bine uscata, ca sa se vindece repede. Si ai putea sa te speli si cu ceai de pelin sau de galbenele. Betadina stiu ca e buna, dar la cate remedii sunt.....Iar sanii, consoleaza-te cu ideea ca trece! Pana la 2 saptamani uitzi cu totul de dureri. DAar intre timp da-te cu Garmastan dupa fiecare alaptat, e taaare bun.
Maria, nastere usoara!
Maraki, mie mi s-a parut ca arati bine din ce-am vazut eu in poze. Cu toate kilogramele in plus. Cat despre Angelo, pai mai are foarte putin si o ajunge pe Ana mea la kilograme. Daca papa, bine creste. Noi suntem mofturoase rau cand e vb de papa.
Fetele, am pus si eu poze cu Ana. Fata mea e taaare zambareata. Zambeste la toata lumea.

Bee si Ana TEodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna ziua fetelor.
N-am mai intrat de ceva timp, o sa va pove, am ceva gargauni pe suflet, si pana nu ma linistesc complet sau macar sa stiu cum stau lucrurile mai dureaza putin.
Multumesc pt. aprecierile pt. Razvan.
Felicitari proaspetelor mamici!!!
Razvan este cumintel in general. Il alaptez exclusiv la san. Pentru cine are bebe cu colici: bagati ceai de fenicul anason si chimion. Eu beau 2 litri pe zi plus alti litri de lichide, ciorbite, iaurt. Initial ceaiul asta il beam pt. lactatie, dar o tanti mi-a spus ca de-aia n-are bebe al meu colici deloc, de la acest ceai. Si face si kk de n-are treaba, nu s-a scremut nici macar o singura data, face cateva parturi si apoi kk direct, fara chinuri. Este super.
Eu nu gasesc Galactogil. Nici la Bucuresti n-am gasit.
Uf, iar am uitat ce voiam sa mai scriu.
Hai, va pup pe toate si mai vin, dar sa ma linistesc. Maine mergem la pediatra si ne mai vad si alti medici... Uf, iar ma ia plansul... iertati-ma.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput