Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna ziua fetele!
Noi azi am implinit sase saptamani!
Si nu demult ne-am intors de la biserica,de la molifta!

DIENUTA a fost supercuminte pe acolo,nu acelasi lucru il pot spune despre aseara si azidimineata. Acum motaie in carucior,cu fereastra deschisa,am scos-o doar din sac,am lasat-o echipata in rest.
Nu mai e ragusita,in schimb s-a facut si mai rea, numai la san vrea sa adoarma,altfel trezeste tot blocul cu tipetele ei! Si la noi in pat si-a cam facut sediul.Acum va fi tragic,pana se dezobisnuieste!
MARIA nastere usoara,mai un pic si incepi si tu cu alt tip de vaicareli
DANIELA,intr-o saptamana o sa treaca si durerea aia,dupa aia e mai simplu.Dar eu am facut prostia ca saptamana trecuta,deci pe la 5 saptamani jumatate sa fac o baie in loc de dus si de atunci,ma cam ustura iar jos si am putina scurgere galbuie. Si n-au cazut inca toate firele,acum vad eu maine seara ce zice doctorul. Dar din a doua saptamana pana la baie nu m-a mai deranjat. Asa ca vezi ce faci! Pupici IOANEI!
ASTERY nu te mai necaji,ca va fi ok,indiferent ce e! Eu m-am agitat aiurea cand mi-a zis doctorita de la spital ca are "stridor congenital" si inca o denumire horror . Cand colo, am citit ca o multime de bebe au asa ceva - stridorul e de fapt suflul ala pe nas si se regleaza singur cand creste, sau mai iute daca ia calciu. La fel cealata denumire era o chestie la picioruse ca nu erau drepte de la pozitia inghesuita in uter si uite ,dupa o luna s-au indreptat si nici nu i-am facut masaj decat trei saptamani,vreo 5 minute pe zi.
Iar nu mai stiu ce voiam sa va zic!
GIOVA,DENISA,URSULINA,FLORININI,ANA,MARAKI,BEE pupici!
IRINA,MIRELA,sunteti ok?
Incerc sa ma mai uit la poze si revin!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Multumesc mult pentru sfaturi, acum ca le mai vad scrise odata imi dau seama ca ar trebui sa fi stiut de ele dar parca nu mai gandesc deloc.
Maria am Oximed si ma dau cu el, sper sa ma ajute dar din pacate cred ca durerea vine de la ruptura in profunzime nu de la cea de suprafata.
Ursina merci de sfat, o sa incerc si cu bephantene.
Mi-am luat si garmastan. Acum ma doftoricesc si ma fac eu bine!
Am pus si eu cateva poze cu printesa mea Mao-Mao!

Daniela si Ioana Alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua fetele!
Moni imi pare rau ca a ta Placintica vrea sa se cuibareasca numai la sanul tau si mai ales in patul vostru.

Fetelor sa nu dati cu rosii ... dar ce laudati atat Garmastanul asta ca la mine nu a avut nici un efect! Aaa, ba da, mai mult mia facut rau decat bine pt ca mi-a inmuiat pielea si cand a inceput ursulina sa traga am facut o rana adanca de imi venea sa mor de durere, de nervi si de oftica ca am mai dat si bani aiurea pe el. Si acum cand ma uit la tub imi vine sa-l arunc pe geam.
Eu mi-am vindecat ranile de la san cu ... BEPANTHEN!
...Acum probabil depinde de pielea fiecaruia.

Denisa se pare ca ai avut dreptate toate fetele erau cu musafiri pe cap.
Irina pe unde bantui?
Bee pai, puiuta doarme acum pt ca ai imbatat-o.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Am vazut o gramada de poze super!
Azi au fost la rand pentu vizionare David,Anastasia,Ioana Alexandra,Ilinca Ioana,Maria,Ana Teodora si Angelo (ultimele poze)
IRINEL cand a vazut sotul meu pozele cu Ilinca Ioana a crezut ca-i Diana Pana si cerceii sunt la fel,doar ca ai Dianei sunt cu rosu,nu cu albastru! deci ne-am gasit si nou perechea!
Si cu Ana Teodora seamana Diana,mai ales in pozele alea in care o priveste pe mamica si cand zambeste!
Ce sa va mai zic,sunt atat de frumosi si haiosi toti ca n-am cuvinte! Pe rand,apuc eu sa-i vad pe toti,acum cred ca am cam ajuns la zi cu studiatul pozelor! Anuntati-ne cand mai puneti poze noi!
Merg sa ma pregatesc,ca se foieste Dienuta si imediat tipa dupa papa,trebuie sa fiu pe faza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Daniela, cu placere! Sper sa te vindeci repede, ca sa pape bine Mao Mao de la sani fara sa mai ai dureri.
De ce ii zici Mao Mao? Face ca o pisicuta?

A mea scoate niste sunete cand este cu tetina in gurita... de mor dupa ea!
Aaa si cel mai tare sunet este dupa ce face kk face "aaaaaaa"! Este criminala!
Si de acum are 3 feluri de a plange: pt alint se mataie, pt kk trage niste urlete si se inegreste la fata, si de foame in functie de cat este de flamanda.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!M-am trezit la 12, dar m-a tinut cumnata o ora la telefon.
vine fiesa cu tat-su in Timisoara si mi-a trimis hainele pt. bebe luate din Mall din Bucuresti. sunt curioasa cum sunt.

Bebe al meu a plans pana la ora 1, a papat dupa care somn pana la 6 dim. pe urma iar a papat din 3 in 3 ore.
Astery ai dreptate cu ceaiul de anason, fenicul si chimen. eu nu am baut ieri si uite ce crize mi-a facat aseara. la ora 12 Clau facea ceai, i-am dat la bebe- cica e recomandat si pt. el, si pe urma nu a mai plans, au incetat crizele.deci azi beau ceai din ala la greu.

Maraki
cred ca numai mai deseara pun pozele.acum vreau sa mananc ceva, singura, Clau e la birou, nasol. miercuri iar vin italienii si stau pana sambtata.naiba sa-i ia!!aseara au mai venit si la noi, sa-l vada pe bebe.

Daniela, stiu ca e dureros, trece, mai greu, dar trece. eu azi am 5 sapt.si inca mai am ceva intepaturi. si eu am fost toata rupta.mi-e groaza de controlul de 6 sapt. ca inca nu e inchis perfect, in afara. inauntru, cred ca nici atat. cel putin asa zicea dr. ca se vindeca mai greu.
si eu m-am dat cu oximed, ceai de pelin pt. cicatrizare si multa, multa crema de galbenele.

pe toate. fug ca plange marco.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Acum ma uit si eu la pozele bebelusilor nostri, sper sa reusesc sa le vad pe toate
Bee, ce fata mare ai!!! Are deja grimase, ce frumusica estesi niste ochi mari! A mea zici ca-i indianca cheroky, pe langa faptul ca deabia acum incepe sa-si deschida ochisorii!
Vad ca Anastasia este deja prietena cu Daria si ce dragut doarme cu fundul in sus! La fel ca Mario al Irinei.
Angelo cred ca detine locul I la poze din lipsa de timp m-am uitat la cele facute azi si pot spune dor atat: a crescut frumos si are o privire pe sub sprancene de mama mama, te vrajeste!
Hm...multe poze...mai privim si mai incolo, acum plec sa dau sa suga motanesei

daniela si Ioana Alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

A! URSULINA!
La mine a functionat Garmastanul,n-am avut rani,dar cum n-am dat vreo doua zile cu el,dupa fiecare supt,cum m-au cam durut sfarcurile!De cand am renceput,sunt ok.! Problema e ca iti dai seama la cat de des suge Diana,sa dau dupa fiecare supt ... ma ruinez! Atat doar ca pun putin si doar pe sfarcuri!
Si uitam,am dat si eu acum de galma aia de la vaccin,daca o pipai se simte! Dar n-am observat-o,ca la noi e cam problema! Cand o dezbrac pentru baie ii e cam frig,tremura (desi e cald aici, 24 de grade!) si n-avem timp de studiu,iar dupa baie,nici atat nu e timp ca tipa ca din gura de sarpe,vrea repede papa (chiar daca a mancat inainte!),abia o imbrac! E de groaza! Sta supercuminte in apa,cum o iei de acolo la fel,dar cand o pui pe pat s-o imbraci e crima!
Vad ca inca mai doarme,dupa aia ii dau papa si ma distrez cu ea pana pe la 17-18,cand vine mami si eu sper sa merg cu frte-meu si sotul pana la Selgros. Acum sotul e plecat la socru-meu cu mancarea.
Giova ma pun si eu sa beau ceaiuri din alea! Ca eu am ajuns sa mananc chiar si fasole uscata alaltaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mariaaaa, aici erai! Am intrat la mamici de ian-feb special sa le intreb daca stiu ceva de tine...si cand colo...Deci mai ai un pic si nasti Iti urez sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos Mai intra si pe la noi sa ne mai tii la curent cu una alta. Si la noi au nascut 4 fete pana acum

Laura cu 34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, chiar la fasole n-am ajuns, dar de carnati n-am scapat. Si am inceput si cu portocalele si cu merele, poate, poate ne trece constipatia! Nimic. Nici un efect (ba da: nu mai sunt eu constipata!). Din pozele tale nu mi-am dat seama ca Ana seamana cu Diana ta, dar cu Ilinca Ioana, am vazut ca semanam. SI eu i-am pus tot cercei din aceia cu piatra albastra, in spital, dar adcum ne-a innoit nasica. Cat despre picioare strambe, la cat de lunga e fii-mea, logic ca le-am avut! SI ultima data ne-a amenintat doctorita cu atelele daca nu se indreapta. ACum munceste tatal fetei zilnic la masaj dupa baitza. Noi avem fata cuminte la dezbracat pt baie. SI nici n-o hranesc inainte. De obicei o scol dupa un somn de 3-4 ore, in jur de 11, o dezbracam, ne jucam, nu tipam deloc, nu tremuram. Abia dupa baie, incepe sa roada prosopul, manutele, ce mai prindem.
Ursulina, , Ana de foame face "hehe hehe" si tzocaie din gurita, iar de somn urla in disperare. La durere se incoarda rau. Si dupa ce trage basinele face "aaaaa", ca de kk..... nici nu mai stim cum se face.
Daniela, ce dragutz cu "mao, mao". Creste ea si sa vezi ce le zice.
Astery si cum ai fost puternica sa-l tii pe Razvanel in burtica sa se faca asa de mare, sigur le rezolvi tu pe toate!
Giova, voi cu italienii, noi cu nemtii. Cand vin nemtii "lui barbatu-meu" il vad seara dupa 11 .

Noi acum suntem la aer. De fapt am imbracat fata, am deschis balconul si se aeristeste de o oara, timp in care am facut si papanasi.

Mergi la inceput