Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE pozele din album sunt de la o saptamana,acum avem sase si ne-am mai schimbat Iar in pozele de la botez (4 saptamani) era infofolita si nici nu prea sunt in prim plan. Oricum iti zic eu ca astea trei gagicute cam seamana Pai ce,doar baietii sa semene intre ei? La Diana problema cu piciorusele era la talpi,erau cam carne si trebuia sa-i fac masaj in zona gleznei,pe exterior 5-10 minute pe zi.Acum e ok! Dar la cate "biciclete" face
Si la Pampers, am trecut la nr. 3,macar acum nu-l mai poate da jos de pe ea!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Apropo de sunete!
Cand vrea tzatza (ca asta nu inseamana neaparat ca-i e foame!,poate sa-i fie doar somn) scoate niste sunete ritmice ce nu le pot exprima,cam ca un catel infometat un fel de "aa-hahah aa-hahah" si da din cap intr-o parte si alta si cauta cu guritza,e atat de disperata de parca n-ar fi mancat de-o luna
Cand se alinta face un "ueee - mau ,ueee - mau" ca un motanel.
Si cand o doar burta tipa brusc si tot asa se opreste,sau doar se mai jeluie,un "ueee - ueee" amarat.
Cel mai dragut e cand vine taica-su si i se plange lui cu "ueee-urile" de rigoare,parca i-ar povesti ce necajita e!
Ce sa va zic ca azidimineata au inceput vecinii de sus sa dea din picioare in podea, cand au auzit "programul folcloric" de la noi Dar cat mi-au mancat ei nervii cu galagia,nu a fost bai,nu? Acum ne razbunam Dar poate au crezut ca o chinuiec si ma trezesc cu Protectia copilului prein zona Ca la ce concerte trage,nu m-as mira!
Uau! Gata a dormit prea mult deja,cred ca trecem la papa!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ana, merci de sfatul in legatura cu diclofenacul! Pe prospect intr-adevar scrie ca nu este recomandat pe perioada alaptatului dar l-am intrebat pe dr. si mi-a spus ca este insignifianta cantitatea de substanta ce trece in sange ca apoi sa treaca in lapte! Asa ca eu continui cu aceste supozitoare ca sunt singurele care-mi calmeaza cat de cat durerea!
Ursina, ii spun Mao-mao ca face ca o motaneasa nu ca o pisicuta!
Eu deocamdata o hranesc pe Ioana exclusiv de la san, nu i-am dat nici macar suzeta si n-am folosit nici pompa de muls, am cumparat-o degeaba, eu sper sa scap de biberoane, desi ma cam grabesc cu concluziile fata neavand mai mut de o saptamana, dar tare as vrea sa trecem direct de la titi la lingurita!

daniela si ioana alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela-bine ca ai scapat si acum nu ramane decat sa te refaci, chiar dc acest proces, ptr. unele dintre noi e mai greu. Sper sa scapi de dureri stai cat mai mult intinsa in pat si ptr. dureri si eu am luat Ibuprophen care m-a ajutat foarte mult, asa cum zivea Diana
Moni-am pus poze noi cu Emma- de la prima zapada si cum o tine tati in "port bebe= bluza de trening".
Maria- nastere usoara si bebe sanatos!
Cuscra-marfa pozele cu ginerele si sper sa o dai pe brazda pe socrela!
Ursulina-si a mea are 3 feluri de sunete- maraita cand nu ii convine ceva si are colici , se inroseste si tpa si cauta cu gura cand e fomista, relaxata, cuminte si tacuta candface kk si doarme sau are chef sa vb cu ea, sa-i dai atentzie!
Astery-iubita sa stii ca toate la inceput plingeam de bucurie si de sentimentele noi care te incearca- griji, alaptat, ce sa ii mai faci sa fie bine, ce sa papam noi sa avem lapte, sa nu faca colici, etc, dar trec, fii optimista cumte stiu
Revin sa va zic de ce ma simt cheauna, si va sfatuiesc sa betzi ceai cum zicea Astery!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am revenit sa ma 'pling si eu un pic":)
Ieri mindra a stat treaza de la 1.30 la 6.30 cand au venit musafirii si chiar afara a zis mama ca a fost maraita si a si plins- asta e niua, ca nu facea asa. Apoi a bagat somn de la 6.30 la 11.30 cu pauze de mincat si cand la 11.30 i-am dat iara sa pape, s-a trezit culmea si nu a vrut sa mai adoarma decat la 1.20, la 12.30 eu am capitulat, a adormit-o mama, cred ca are colici, desi nu tipa incontinuu, si ii dau ce trebuie- bonisan, gripe water si ceai de fenicul de care bag si eu cu anason zilnic 1,5 l.La 3.30 am scincea, i-am dat bibe, a ras tot si cica dormea, de unde -la fiecare 20 min scancete, mers la ea asa pina la 6.45 cand i-am dat sa pape si apoi a adormit pe burta mea, si eu cu ea inca 1h si 20 min, cam chinuita dar a mers,acuma ma termin de muls si treb sa merg sa o hranesc, apoi sa dau telefoane in romania si cred ca pe la 1 ma culc ca vreau sa vopsesc si un perete.
Tati vine pe la 3 acasa, ieri a stat cu noi, dar toata saptamina a muncit pina la 10 searatrebuie sa reduca orele ca nu e bine.
Va pupam si o duminca frumoasa fara colici!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Bine v-am regasit,dragutele mele mamici,burtici si bebeici....
Scuze ca am disparut in ceata....
De cind am venit acasa...de patru zile....suntem topiti dupa Dariuca noastra....
E un copil cumintel...deocamdata...
Fetelor...e normal sa mai stranute???
Incerc sa nu devin o mama super grijulie..sa nu ma impacientez la primul scincet...
Il avem pe tatai cu noi...e liber pina miercuri inclusiv...cind va veni mama mea...
Fetelor..i-am facut singuri baita...nu zice nici pis draga de ea....
Vineri a venit si pediatra acasa...Vine luni din nou...
Pare ok..si imi place ca vin ea...acasa..inclusiv la vaccinuri...
Ne-a masurat...ne-a cintarit...
Fetelor..voi in prima saptamina ati lasat bebe sa pape la cerere,pentru a-i vedea programul???
In ca o chestie..tre sa cumpar un termometru digital de frunte...dati-mi si mie un pont...
In rest..universul nostru este acum Daria...
Ajung sa papa de dimineata pe la 1-2...Ma apuca seara in pijamale...
Si nu ma mai satur sa o tin in brate....
pe toate....
Va multumesc muuult pentru urarile de ziua mea...
A fost prima data cind am primit cel mai frumos cadou:o printesa frumusica...chiar daca mai mititica...
Ne facem noi mari....
Hai ca revin sa va povestesc ce am patimit si eu...la nastere...
Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi pe-acasa.
am fost in mall, i-am luat o geaca mortala pt.3 luni, mie blugi taiati si la tati nimic.
aaa si la nepoata lui Clau un cadou ca a fost ziua ei.am primit si hainutele de la ea si cumnata. frumoase, dar pt. 9 luni: un tricou portocaliu, un pulover cu fermoar crem si niste raiati crem.
trebuia sa pape la ora 18, dar am ajuns acasa la 19. L-am bagat rapid la baita ca era plin de kk, si a papat.acum e la mine in brate si se uita fix la mine.zici ca nu m-a mai vazut in viata lui.
tati face pizza.

citesc ce ati scris, ma uit la poze si revin.
eu pun pozele maine, azi nu mai ajung.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee frumoasa foc Ana!!! Ce mare a crescut!!!Chiar daca nu a prea papat, nu se vede.arata bine, cel putin in poze.
Maraki, pui, dar mare si frumos e Angelo. si ce privire smechera are el, de acolo din scoica.... .
Nico al meu si acum mai stranuta si tuseste chiar. pediatra mi-a zis ca e ok, la orice schimb de temp. sau ca-l iei dintr-o camera in alta ei stranuta.
atata vreme cat nu are febra si mananca totul e in ordine.
Maria lasa ca ami ai putin si scapi.
Denisa, Bee si voi aveti soti ocupati. Of, Doamne!!! Bomban eu dce bomban, dar daca n-ar fi salariul lui Clau, am fi pe nicaieri. asa ca....nimic nu se face fara sacrificii.
Monica am auzit ca e o fabrica la voi Teba, care face haine de la nou-nascut la oameni mari pt. export. cele care au un mic defect, sau sunt murdare, se vad la 40.000 lei-60.000 lei/buc. la un mag. de vis-a-vis de fabrica. Trebuie sa vin neaparat acolo, ca, eu cred ca sunt hainutele din Italia, de la oviesse si eleppi, pe care eu le cumpar din Timisoara si au mag. si in Arad. stiam ca se fac in Arad pt. export, dar nu stiam unde.
Mai bine vin in Arad si le iau la un sfert pretul, fata de cat dau aici.
Daniela frumoasa foc grasuna chinezoaica!!!!
Florinini frumos si voinicul tau!!!Un adevarat fecior!!

Am mancat si noi, buna pizza a facut al meu. Bebe a fost marait, colici. acum doarme, sper sa nu se trezeasca prea curand.

Irina, teolinda pe unde sunteti?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor, mai este un alt loc unde puneti voi pozele ca eu nu gasesc de ex. ultimele poze ale lui Maraki, Bee Daniela si bineanteles toate celelalte poze cu bebeii. Eu tot verific la bebeian feb dar nu vad nici o poza si voi discutati non stop de poze noi. Poate aveti un alt cont si eu nu stiu, spuneti-ne si noua pleaseeeeee. Asa imi trebuie daca am lipsit asa de mult de la apel si nu am recuperat cu cititul inca

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Va multumesc ptr,. aprecierile la adresa lui David, intradevar e un scump si un voinicel ca deja simt cand il iau in brate. Toti bebeii sunt niste scumpi sa fie sanatosi si cuminti sa manance si sa doarma sa ne lase si pe noi sa ne odihnim si sa ne revenim .

Giova sa va fie de bine pizza.Lam vazut si noi pe Marcolino si e un scump si un grasunic, e mortal in poza cu ochelarii, i-am pus si eu ochelarii lui David la ochi sa vad cum ii sta si intradevar iti vine sa mori de ras .Bietii copilasi ce fun avem noi cu ei, sunt ca niste jucarii ptr. noi parintii, exceptie facand timpul cand urla smarcaie si kk-reaza ca in rest le ducem noi cumva chiar si morti de oboseala .

Maria si eu stiam ceva cu laptele pus in ochi, dar nu am incercat, m-am temut, dar se pare ca trebuie sa incerc si varianta asta.

Ana, multumim de intrebare, ne cautam si noi gagica si nu zicem ca nu ne-ar place si spanioloaicele, sa vedem cum o scoatem la capat cu distanta si cu biletele de avion ca or sa ne usuce de bani cand or sa inceapa sa se intalneasca.

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput