Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Laura,ma scuzati ca nu am mai intrat si pe la voi ,promit sa intru si sa va tin la curent .Acum m-am ridicat din pat din cauza unor arsuri de mor ,si uite ca tot nu scap nici daca stau la verticala ,nu mai stiu nici ce sa beau sau sa mananc.Vorba Monicai ,mai am un pic si incep cu alte vaicareli ..
Pe voi va durut tot asa inainte sa nasteti ,burta jos ?...ca eu am senzatia ca sunt operata asa de tare doare .
Nicoleta abea astept sa aud cum ai nascut-o pe Daria .
Gio ai dreptate mai am un pic ,ma tratez si eu ca si tine cu frunze de zmeura ,dar am senzatia ca de acolo mi se trage arsurile pe care le am ,sau e doar un sentiment ?Nu am stiut de unde sa cumpar si pana am gasit ..a trecut ceva timp ,de o saptamana beau ,chiar imi place si are un gust fff bun ,daca nu scriai despre el nici acum nu as fi stiut ,pupici
38+2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Florinini, pozele sant in contul comun la photo...fiecare avem cate un album si vezi ca ale mele sant cu data de azi si sant ultimele de jos.
Fetelor astazi am fost in vizita la matusa lui Giorgos si cine era acolo??? Socroseniaaaa Partea nasoala este ca Angelo a fost marait mai tot timpul acolo iar cand am venit acasa, a tinut-o intr-un plans si era foarte agitat! Abea acum s-a linistit, sper ca va dormi bineFaza este ca el plange altfel decat de obicei, se cunoaste ca este deocheat, scoate alte sunete si plange in momente cand nu are obiceiul( de ex. dupa ce mananca ) Intru si eu sa vad pozicile noi Va pup, daca reusesc o sa intru iar in seara asta
p.s. multumim pt. aprecieri

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti!
GIOVA poti veni la magazin.Am fost si eu cand eram gravida,dar atunci cautam doar salopete din bumbac si am luat doar una cu 40000 lei,ca erau mai mult din sintetice asa mici.Dar pentru copii mai maricei chiar ai de unde alege! Si pentru bebelusi,dar erau mai mult sintetice atunci.Ca defecte au cate o gaurica,sau au mici pete,nu se prea observa.Eu n-am mai fost ca deocamdata am primit o gramada,dar la cat de repede cresc,e mai rentabil sa iei de acolo,mai ales pentru toata ziua,la copii mai mari si asa le rup si le murdaresc intr-o veselie!
NICO e normal sa stranute si DIANA o face de cateva ori pe zi.
FLORININI ai gasit pozele?
MARAKI unde te invarti tot de socrosenie dai! Sa ti-o ia naiba ca mai inainte am amai scris odata si cand am pomenit de ea mi s-a sters toooooot! Ea era in pozele alea,sau cine?
DENISA am vazut ultimele poze,tare dragute erau impreuna cele doua printese! Si ce portbebe smecheros aveti
MARIA mai bine iti zic unde nu ma durea ... in Dar multe n-au scapat nici de durerea in zona aia! Rabdare ...inca putin!
Apropo,mai tineti minte ce ne vaitam???
DENISA cum mai stai cu ???
Sau MARAKI cum era cu ???
Acum mai imporanti sunt ml de lapte muls,nu?
IRINA iar ai musafiri de culoare ?
Noapte buna la toate mamicutele,burticutele si bebelusii!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

NICO am uitat,eu tot timpul i-am dat "la cerere" chiar daca cererea DIANEI e destul de aiurea...Nici acum n-are un anumit program de masa,dar ce sa-i pretind eu ei,cand si eu mananca des si cand "mi se cere"
DENISA imi pare rau ca ati ajuns la colici.Sper sa treaca iute.Eventual incearca sa alternezi siropurile. Sunt curioasa daca la tine are legatura cu meniul tau! Ca eu tare ma indoiesc de asta!
N-am vrut sa va zic nimic celor cu bebei deocamdata cuminti.
Si DIANA a fost supercuminte in primele doua saptamani:dormit trei ore,papat,iar dormit trei ore...Pana cand au aparut durerile de burtica,adica dupa ce au trecut cele doua saptamani.Asta e...
Totusi,incerc si eu acum sa beau niste ceaiuri,sa vedem!
Dar am inteles ca ar fi ceva sirop foarte bun, preparat direct in farmacie, intr-un orasel de langa Arad.A zis mami ca face ea rost zilele astea.Astept si sper...
PA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Am reusit si eu sa citesc ce ati scris, ca de cand cu bebe nu prea mai am eu timp de net ca inainte, el saracul e cumintel dar ma agit eu cu treburile prin casa si nu mai imi ajunge timpul.
Imi pare bine ca am reusit sa il dezvat de adormitul la san, in schimb adoarme cu suzeta si la el in patut, dar nu mereu cu suzeta, ca nu prea ii place, adoarme singurel dupa ce se uita pe pereti sau sta cu ochii deschisi. L-am lasat sa planga de vreo 3 ori pana s-a invatat. Se mai intampla sa adoarma cand suge dar foarte rar si il iau si il pun in patut, oi fi eu mai dura, nu stiu, dar nu as vrea sa se invete prost, ca imi face sanii praf tot tragand de ei doar pentru placerea de a suge ceva.
March, si eu il verificam pe bebe la inceput sa vad daca mai respira, la fel ii facea si sotul, eram stresati rau, acum ne-am mai revenit, il verificam mai rar dar tot il mai verificam. Asa ca banuiesc ca e o atitudine normala pentru parintii incepatori si stresati.
Moni si Bee, si bebe al meu avea talpile mai spre interior, se pare ca de la pozitia din uter, i-am facut masaj dupa fiecare baita si acum e ok, dar eu tot continui sa il masez ca sa fiu sigura.
Bee, cum ti-au iesit analizele?
Nicole, e normal sa stranute bebeii, si al meu stranuta inca din maternitate, acum stranuta mai rar dar are deja 4 saptamani. De alaptat il alaptez cand vrea el, nu stresez copilul, cand vrea el ii dau sa suga, mi-e mila de el sa il trezesc noaptea, am facut odata chestia asta si nu am obtinut decat urlete, ca nu a vrut sa manance nimic.
Denisa, nasol ca are Emma colici, sper sa ii treaca cat mai repede.
Bietii copii, ce s-or mai fi chinuind ei cu colicile astea! Cand il vad pe al meu cum se crispeaza, as vrea sa ma doara pe mine in locul lui, dar din pacate nu se poate.
Maraki, naspa cu socrosenia ta, unde te duci, de ea dai, sper sa nu mai scuipe pe Angelo si sa tina seama de ce i-ai zis.
Ursulica, ce mai face nebuna ta de soacra?
Acina, tin pumnii, stiu ca trebuie sa nasti zilele astea.
Restul fetelor, ma duc la somnic.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna seara mamici si burtici!

Catalina, cum arata centura ombilicala si cat costa? M-ar interesa si pe mine asa ceva, trebuie sa caut pe la noi.

Maraki, sunt intr-o continua criza de timp. Mi-ar trebui inca cel putin 12 ore sa am timp si de mine si daca se poate de inca o pereche de maini ... Simt ca nu ma ocup destul de baieti . N-am timp sa povestesc cu ei, sa ma joc destul, sa ies cu ei la aer (mai degraba ii scot pe balcon si in timpul acela mai fac ceva prin casa sau chiar ma mulg). Ce fel de pompa folosesti si cat timp iti ia sa te mulgi? Eu am una electrica si scot cam 350 - 450 ml intr-o ora - o ora jumate. Mi se pare ca scoate prea incet, dar n-am termen de comparatie. In prospect nu scrie nimic despre puterea pompei.

Irina, mersi mult! Stii cum e, totul vine de la sine, important e sa nu dramatizez situatia. Sunt o persoana foarte calma si nu intru in panica din orice. De ex. cand urla deodata, stiu ca fac tot ce-mi sta in putinta sa fie bine si nu ma enervez. Pentru cojite si eu stiam ca trebuie dat cu ulei sa se inmoaie, pe urma spalat si periat bine. Asa am facut cu Clara; a durat mai bine de o luna pana am scapat de ele. Ce norocoasa esti cu programul de somn peste noapte! Si eu visez sa aiba acest program, deocamdata suntem in stadiul de vis.

Denisa si Monica, cum de aveti timp si chef de activitati extra (conta)? Pentru ca si cu cate-un bebe sunteti solicitate toata ziulica...

Ursoaica si Monica, nu trebuie sa puneti la suflet „urechile” vecinilor. Bebeii nu plang de placere si cred ca ati fi prima persoana care ar vrea ca bebe sa nu planga. Din fericire, sub noi am vecini intelegatori, cu o fetita de 10 luni, deci stiu ce inseamna plansetele de bebe mic. Dar oricum, nu ma intereseaza nici daca ar auzi tot blocul, oricum n-as avea ce face.

Daniela, uite o sa ti se vindece epiziotomia cat mai repede. Ce chestie, sa fii nevoita sa cumperi tu branule si oxitocina .

Maria, iti doresc travaliu scurt, nastere usoara si bebe sanatos!

Florini, pentru ochisori, la recomandarea pediatrei, am folosit laptele de mama (de la sfarsitul suptului, sa fie cat mai concentrat). Stergeam ochisorii foarte des si mai si picuram in ei. A durat destul de mult pana am scapat de secretie.

Asteryaro, si eu beau zilnic 2 l de ceai de anason, chimen si fenicul, dar baietii tot au colici. Ii tratez cu bonisan si niste globule homeopate, carbo vegetabilis. Adevarul e ca mananc de toate, deci nu tin regim mai deloc (ma abtin de la fasole, muraturi, varza, conopida). Pentru lactatie ajuta si Nutrinatal-ul. Sunt comprimate pe baza de plante; le-am folosit la Clara cand incepea sa se diminueze productia de lapte si aveau efect.

Nicoleta, cat va ia pediatra pentru o deplasare acasa? Dar pentru vaccin?

Am facut 500 ml lapte si acum merg la somnic!

Va doresc o noapte linistita si somn usor!!!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) POZE NOIwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Tatiana iti multumesc si tie ptr. ajutor, asa cum a zis si Maria astazi am inceput sa-i pun laptic in ochiut lui bebe si sa sti ca este mere diferenta, secretia este tot mai putin, sper sa scapam si noi problema asta.

Maraki, mersi ca mi-ai spus putea sa treaca un car de ani si eu tot nu stiam unde le-ati pus. Ma duc sa vad pozicile, abia astept

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Buna dimineata!
TATIANA normal,pediatra e platita de stat sa vina si acasa! La noi a venit singura, a doua zi dupa venirea din spital,apoi in a zecea zi si cand a implinit o luna.Eu i-am dat doar prima oara 200000 lei,cica sa-i subventionez benzina In rest a raspuns la telefoane si cand i-am zis ca e ragusita,saptamana trecuta,iar a venit imediat pe la noi.Atunci i-am mai dat 100000 lei.Dupa doua luni normal trebuie mers la cabinet,doar pentru urgente vine acasa,dar ea am inteles ca mai vine,oricum,daca o chemi.Si cat poti atat ii dai,s-a comportat foarte bine pana acum,desi nu i-am dat foarte multi bani.Nu stiu altii/altele cum sunt.
FLORININI distracti placuta la vizionat de fotografii! Ai ce vedea!
ANDA ma bucur ca ti-ai "educat" flacaul.Si eu am mai procedat asa,doar ca zilele astea,fiind ragusita,am incercat sa n-olas sa planga,dar cand o apuca...nerabdarea,n-am ce face!
Ieri i-am cumparat de la Selgros o suzeta din latex,acum moflaie pe ea si o si tine cu mana Mai greu e pana o accepta in guritza,trebuie si o tura de zbierete sa nu-si iasa din mana Oricum,se pare ca-i mai "dulce" ca aia din silicon...
Azinoapte DIANA a dormit relativ bine,de la 22,30 pana la 3! Apoi a supt juma de ora doar dintr-un san,din dreptul si a adormit tun.Asa ca ma trecut la mul si am scos 50 de ml urgent si din stangul,unde mi se parea mie ca e productie mai mica...Dupa aia a mai dormit doar o ora jumate si s-a trezit cu dureri de burtica.Iar a papat din ambii sani si apoi somn de voie,de pe la 6 pana la 9.De la 9 la 11 acelasi program zilnic: scremut cu ochii pe pereti! Am luat-o iar in pat si a mai supt cam fara chef,dar somn ioc.Pe la 11 i-am dat iar papa ca zbiera,mai ales cand a vazut ca o pun in carucior!Pana la urma,mai cu suzeta aia,mai cu leganatul...a adormit!
Ma duc sa beau o cafea,ca de mancat...cam pauza! Am rontait saratele si am baut apa,asta fost meniul.Acum cred ca astept pana vine mami si trec direct la ciorba de perisoare si ce-o mai fi!
Diseara merg la ginecolog,nici nu l-am sunat sa-i povestesc ce nastere in viteza am avut,in loc de cezariana facuta de el! Intr-un fel am avut noroc ca a fost plecat din tara!
Va pup pe toate si aveti grija de bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68964" target="_blank"> CAP.137

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput