Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 8
Ursoaica spune:
Buna dimineata!
Avem niste colici...mama, mama!
Pana ne linistim mai stam pe aici.
Somn usor!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Denisam spune:
Tatiana- ce ma bucur ca e ttul ok cu gemenii si cu Clara care te ajuta si nu ii percepe ca pe jucarii- multi 

Cuscra- sa poarte sanatos Angelo hainutzele
, ai grija la socrela si pune-i manusi, da ca sa fie ok,dar ziua il tzii cu manusi? Eu nu, f. rar ii pun cand are manutzele mai reci, dar faza e ca nu ii e frig, seamana cu mine inainte sa raman gravida- e o trasatura a pestilor, asta cu extremitatzile reci
Nu ai zis cati cm are ginerele, ce zici de nora, 4cm in 3 sapt, e bine?
Ursulina- imi pare rau ca are colici Raisa
, tu bagi ceai de anason si fenicul la greu ziua?Eu de ieri ii dau si ei ceai de fenicul si pare ok, fara zahar!

Ni am fost afara 1h ca ningea si iara baga somn, doar dimi a stat treaza 2-3h si acuma sper de la 7.30-10.30 sa o tzin treaza ca sa doarma la noapte.
Astery- ce grasunel haios avetzi
Emma nu are sanse sa-l ajunga mai deloc
-dar e ok, doar e fetitza cu funditzi![]()
Pupicei si somn usor!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Neata fetelor..eu nu am avut calculator citeva zile si cred ca nu o sa mai am citeva...asa ca scriu repede...Bia de miercuri dupa ce a plecat mama a fost mai cumintica..a papat si dormit ok si a plins mai putin...deci in regula...Nico la Multi ani si abia astept sa vad pozele...acumo sa incerc sa intru...ma bucur ca totul e bine, Doamne ajuta! Si Bia are hernie ombilicala si i-a luat Dan ieri centura ombilicala pentru copii...ma duc azi la mama sa i-o puna...o las pe Bia acolo si bintui in oras....L-a luat de la Tehnico Medical..telefon: 0722.219.990...a dat telefon sa aduca din depozit ca nu aveau la ei..Pupici si revin!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Giova spune:
Neatza!!!
Cata chiar ma intrebam unde esti? Ma bucur ca nora-mea e cuminte, ca si iubitul ei e la fel.
Ursoaica imi pare rau ca a avut criza de colici.Al meu le face ziua mai nou, sau pana in ora 12. deci m-am scos.
Maraki ai vazut ce prompta a fost mamica cu gemenii?![]()
Trebuie sa mai slabesc putin si sa scap de burtica asta, pe care am avut-o si inainte. am inceput cu abdomene, dar de abia le fac, ca sunt varza muschii de la burta. Tot cate putine fac, seara, pana se mai intaresc.
Bafta in vizita la socrii.
la frumosul ingeras.
Tatiana ma bucur ca sunteti bine, si ca te ajuta si Clara cu ei. eu cred ca-si da seama ca sunt oameni nu papusi.
Ce vreme frumoasa..... la noi e multa, multa zapada!!!! si inca mai ninge. cand vine tati de la birou iesim in parculetul din fata blocului sa facem niste poze in zapada. ca doar e prima pe care o vede.
Marco a fost cuminte azi noapte, nu a papat de la 10 decat la 4 dim., pe urma la 8 si asteptam....
Fetele m-am trezit de dimineata, caci azi avem musafiri, vine si vara-mea sa ma ajute la preparate.Sau macar sa stea cu piciul. ca tat-su' munceste pana la pranz.
intru mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
micio spune:
Buna fetelor!
Eu nu prea mai am timp de calculator, noroc ca nu se mai umplu asa repede capitolele sa apuc sa va citesc.
Felicitari proaspetelor mamici, sanatate multa bebeilor!
La multi ani Nicoleta pt ieri!
Al meu bebe a facut ieri 3 saptamani, este tare cuminte. Mananca la 2 ore ziua si la 3-4 noaptea. I-a curs un ochisor , mi-a dat pediatrul picaturi, acum i-a mai trecut. Mai nou au aparut durerile de burtica , dar nu plange, doar isi stange piciorusele si se inroseste rau.
O intrebare pentru fetele de afara ai caror copii sunt cetateni romani: ati facut certificat de nastere romanesc, si cat a durat, ca stiu ca daca intri cu copilul in tara nu ma poti sa iesi daca nu are certificat, trecut in pasaport, etc! Multzam!
toate fetele si bebeii!
maraki spune:
Buna dimineata,
Tatiana ce ma bucur ca mai scrii si tu
Am vazut pozele cu grasuneii dulci
Sant scumpici si au facut falcute![]()
Este super bine ca te ajuta fetita
sant sigura ca stie ca sant fratiorii ei dar i-a totul ca pe o joaca
Aseara aveam numele tau in minte dar nu puteam sa il rostesc,tot ma incurca Teolinda cu numele ei
Tu cum te descurci cu timpul? Esti intr-o continua miscare sau ai si pt. tine putin timp ?
Ursulina imi pare rau de Raisa ca are colici, aseara ati reusit sa dormiti? Multi
ursulinei mici![]()
Cuscra pai a luat in lungime super bine nora mea
Angelo a crescut 4 cm intr-o luna
Sa-i mai faceti poze si sa ma anunti cand le pui
Multi
de la noi pt. dulcineea noastra de peste ocean!
Giova v-ati facut un program de somn super misto
Sa o tina tot asa Marcolino
Petrecere frumoasa astazi
Poate faci si poze! Am pus ieri 3 poze cu mine si cu Angelo, sant facute in ianuarie,nu am reusit sa scap de kg,tot asa arat si acum
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Micio sa va traiasca bebelinul, sa fie sanatos si La Multi Ani
Asa se manifesta si Angelo cand are colici, exact la fel!!! Noi avem certificat de nastere nemtesc si o sa-i facem pasaport grecesc.De ce trebuie sa-i faci si romanesc?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Giova spune:
Micio
tie si la bebe.Frumoasa maternitate si cred ca super conditii nu ca la noi. vedeti de ce am vrut eu sa raman in Italia? numai Clau e de vina ca m-a adus in Ro.
Maraki ma uit mai tarziu la poze. e verisoara mea la mine, aproape am terminat chiftelutele, vinetele sunt facute, acum ma apuc de ciuperci si mai am de facut rulada din piept de pui.
Vom face poze negresit.
e un cuminte Marco, a papat si doarme, chiar la el in patut. parca stie ca n-am timp de el. exact asa facea si in burtica, cand aveam treaba nici nu mi9sca.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
irinadum spune:
Monica deci noramea e naravasa. Bun asa ,imi place. Ca al meu e cuminte deci sa iaba cine sa il "impinga" de la spate
. Tu ce mai fcaci ? Cum stai cu conta?
Tatiana sa iti traiasca baietii si fetita ca fac o echipa pe cinste. Aseara ma uitam cu Marian si ne minunam cand ii vedeam si ne imaginam cu e cu trei
. Bravo tie!Ai tot respectul meu si sigur si al tuturor fetelor.
Denisa si eu ii mai puneam manusi din cand in cand pentru ca indiferent cat i_as taia unghiile nu e prea placut sa il gasesti cu sange pe fata de la zgarieturi. Acum e ok vad ca s_a mai lasat un pic de sportul asta.
Giova misto de tine ca te ajuta mereu cineva. Azi ce mai sarbatoriti?
Micio si eu stiu la fel. Aici trebuie sa mergem la consulat sa declaram pe bebe sau sa il treaca pe pasaport ca altfel nu poti iesi cu el din tara dupa care o data ajuns in Romania trebuie sa ii faci certificat( asta in cazul in care are doar cetatenie romana) . Intreaba la cel mai apropiat consulat.
Maraki am vazut pozele si sunt misto . Lasa ca dai tu restul kg ca la cat esti de cocheta sunt sigura ca la vara esti stass.
Si acum ce sa va mai spun doar ca fiimiu a facut niste cojite in cap si trebuie sa fac ceva. Am citit ca e bine sa il dau cu ulei pentru bebei inainte de baie si cand il clatesc sa il pieptan. Stie careva ceva nou?
De dormit isi respecta cu sfintenie programul 23-07 deci aici suntem niste norocosi pentru ca asa facem de vreo 3 saptamani deci nu e o intamplare ( dar asta inseamna ca nu papam nimic de la 22 la 07
). Azi l_am cantarit si avea 5500
. Cum sa puna si el ceva dc ziua se zbantuie la greu si noaptea doarme ca valiza in gara? L_as duce un pic la MacDona ca sa bage si el niste proteine

.Plus ca sa ma enervez complet are si o iritatie pe fata asa uscata si iar nu stiu ce sa ii fac. Sa vedem ce zice doctora sapt viitoare cand tre sa facem vaccinul.
Irina si Mario (18.12.2005)
.
micio spune:
Maraki, trebuie sa-i fac certificat romanesc pentru ca si eu si sotul suntem cetateni romani si deci si copilul si trebuie sa fie inscris in actele de stare civila din romania. Ca sa intru in tara pot lua de la ambasada o "foie de calatorie" dar care nu est evalabila penru iesirea din RO. Imi trebuie acte ca pentru oricare alt cetatean roman. Aici i-am facut certificat de nastere tip international in baza caruia se face inscrierea in RO. La tine e altceva ca Angelos e grec, face parte din UE. Noi mai asteptam
.
Giova, da intradevar pentru un spital public a fost destul de bine ce sa zic, nu am de ce sa ma plang, acum sunt avantaje si dezavantaje pentru noi cei de afara, ai fost si tu aici si ai vazut ca nu e chiar roz peste tot. Uneori si mie imi vine cate un gand sa ma intorc in tara, dar imi trece repede, mai ales cand mai citesc lucruri gen: povestea nasterii scrisa de Alina!
Oana