Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bine ai revenit Florinini.. te asteptam cu povestea nasterii si sa ne spui ce face David.

GIO pai eu ma gandeam ca deja il imbaci pe strengar sa ii faci poze cu noile hainute pe el.Eh.. lasa ca stii tu mai bine cand ii vin.
Sa ne spui ce ai primit de la cumnatica... mai bine mai tarziu decat niciodata.
Multumesc... sper sa gasesc ceva maine.. daca nu... il mai las pe Robert dadaca si sapt viitoare sa merg sa caut si in alte parti. Mai mult de 2-3ore nu pot lipsi ca trebuie sa alaptez papanasul.Tati ii da doar ceiut.

Felicitari pentru kg pierdute. Eu trebuie sa mai dau 3 jos pana sa ajung la greutatea de dinainte de nastere.. dar si eu am nevoie sa slabesc mai mult de-atat. Treaba e ca am cam dat iama in dulciuri . Trebuie sa ma abtin.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele,
Am uitat sa va zic ca am masurat-o pr Emma ieri si are 55cm, deci a luat 4 cm in lungime- manechin o facem- de fapt nu vreau asa ceva, sa puna mina pe carte de mica
Florinini- ma bucur pt David- sa fie sanatos si papacios si La multi ani pt 1 luna si la mai multe!
Cuscra- unde esti?
Gio- vreau retzeta de slabit, eu tot la 60.5 stagnez de 2 sapt si vreau sa mai dau jos vreo 6 si gata
Teolinda- bafta la cumparaturi si epilat si petrecere frumoasa!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bombon ce frumoasa e printzesa am ramas . Si inca nu i_ai gasit "mandru" . Superba , mi_a placut la nebunie. Sa iti traiasca .
Astery de al tau bebeloi ce sa mai zic. Grasanelul frumusel nici nu zici ca are o saptamana . Sa iti traiasca si mai pune poze.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Va pup pe toate, papa Angelo, ma uit in album la bebei si intru si eu Azi am fost la magazine si am gasit niste hainute frumoase la reducere,pt. AngeloRevin, pupici pt. bebelashi!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery e un baban Razvan al tau!! Frumos foc!!!
sa va traiasca!!!
Denisa habar n-am cum am reusit sa slabesc. am eliminat kg din timpul sarcinii si inca 2, as mai vrea sa mai scad dar nu stiu daca reusesc, mai ales ca iau si vitamine.cred ca si sanii cantaresc destul de mult, ca sunt enormi si grei.Parca mai mari s-au facut in ultimele zile.
Maraki sa poarte Angelo sanatos hainutele.
Liliana ii sunt mari, sunt de 3-6 luni, asa ca mai astepti putin pozele.

fug la baita. all.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

LA MULTI ANI NICO

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara gagici!
M-am uitat la poze!
ASTERY ai un grasun pe cinste!!!!
NICOLE in sfarsit vedem si noi ce PLACINTICA ai copt tu acolo
DANIELA ai pus poze? Ca nu am observat!
FLORININI bine ai revenit asteptam si poze!
DENISA pupici EMMEI!!!
MARAKI ce flacau se va face din micutul ANGELO! Ca vad ca ia proportii pe zi ce trece!
De "fratelii" Nicolas si Mario n-am cuvinte,nu ma mai satur sa-i studiez
BOMBO chiar ca ai o papusica pe cinste,e superfrumusica JASMINE!!! Seamana la ochi si la forma capului cu Diana in unele poze.
Pacat ca n-am aparatul meu digital sa-i fac si eu mai multe poze Dianei,am surprins-o in pozitii haioase doar cu aparatul clasic... De exemplu,chiar cand am imprumutat aparatul digital era somnoroasa ,sau plangareata...si nu am reusit sa-i fac poze faine.
Cine a mai pus poze noi? Ca n-am apucat sa rascolesc peste tot prin albume - timpul asta

In rest,a fost pediatra si a zis sa continui cu eferalgan sirop,de doua ori pe zi si sa nu-i mai dau ceai la temperatura camerei,ci cald. Doar daca face febra,tuseste sau se agraveaza raguseala sa-i dau ceva antibiotic pentru care mi-a facut reteta.Si acum a zis sa continuam cu Calciu sirop,mai ales ca de cand ne-am oprit cu el iar are "stridor" - adica sufla pe nas.
Si s-a mirat pediatra ce bine isi tine capul!
Ba chiar a vrut sa stea in fund azi printesa si a inceput sa planga,cand am intins-o in pozitie "regulamentara".
Am intrebat-o si de pozitia aia la 35 de grade si a zis ca daca e tare,nu-i asa problema,doar ca aluneca in jos si se chirceste,deci trebuie supravegheata. La caruciorul asta are ham din ala doar in partea de jos,pe cand mai creste. Oricum trebuie sa-l mai studiez,ca are atatea pozitii si clape,ca ma doare capul Si deja mi-e teama ca zboara din el la cum se misca,mai ales daca o ridic la pozitia aia.
Deja s-a trezit,tare mult a dormit dupa baie,o juma de ora
Pupici la toate!
Merg sa vad care-i baiul,ca eu n-am pisici (pusi! URSULINA}

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica felicitari pt. vestile bune.bebeluasii din ziua de azi sunt tare ageri.
sa stii ca si Marco, mai aluneca din bouncer si se chirceste. e inca micut, dar e sub supraveghere si-l tot ridic.
in ce priveste caruciorul, la mine sta jos de tot, in pozitia culcat. mai incolo ii ridic spatarul.
Florinini felicitari pt. prima luna de viata a lui David!!!

fetele va pe toate, am mancat si noi si ne retragem in pat.
o noapte cat mai buna. pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova multumim, sa poarte si Marcolino sanatos hainutele care le-ai cumparat astaziAm cumparat un costumas matlasat nr. 56 sa il imbrac maine ca ne ducem in prima noastra vizita la socroseniiAstazi m-am uitat in sifonier si am constatat ca Angelo are foarte multe hainute si de interior si de exterior dar nr. 62 Am mai luat un costumas pantalon cu tricou tot matlasate( adica material dublu ) care o sa-i vina prin sept-oct si 3 body nr. 56 ( cu maneca lunga )Stateam si ma gandeam acum, maine o sa-i pun lui Angelo manusi de interior Nu vreau sa il pupe socrosenia pe manute E cea mai mare greseala care o fac oamenii straini, pai bebu duce manutele la gura...deci nu este bine deloc sa fie pupat Iti dai seama ca nici nu intru bine in casa si o sa-i pun in vedere sa renunte la " scuipat " Spuneai ca vrei sa mai slabestipai nu e cazul!!! Arati super bine asa cum esti acum
Nicole La Multi Ani fericiti, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii din partea printesei voastre
Astery sa va traiasca scumpetea voinicaL-am vazut in album, este tare scumput si frumusel
Monica si Mirela, insanatosire grabnica bebilor
Bee ma bucur ca i-a revenit apetitul fetitei voastre
Teolinda acum mi-am amintit ca ai scris astazi ca mai sant poze noi cu Nicolas, intru acum sa le vad
Ursulina, Ana,pt. bebeline
Catalina ce face Bia?
Cuscra multi pupicei de la Angelo pt. dulcineea Emma
Alina, Ralu, Bombonica,Irina,Janine,March,pt. bebelushi
Florinini sa va traiasca bebu, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
Fetelor am un lapsus ....nu mai stiu cum o cheama pe mamica cu gemeni
Angelo a papat la 20.00 si doarme acum,astept sa se trezeasca sa-i dau putin ceai sa bea ca astazi nu am avut cand ( se scula doar cand trebuia sa manance )

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Maraki, inseamna ca trebuie sa scriu mai des (ca de citit, citesc tot). Si eu am avut impresia ca gemenii seamana cu Angelo. De fapt, copilasii prematuri (sau cu greutate mica) au anumite trasaturi specifice. Clara e foarte afectuoasa cu ei, ii mangaie, ii pupa, pune suzetele cand plang, imi intinde sau imi aduce biberonul sa le dau de mancare, ii saluta cand pleaca sau vine acasa. E tare scumpa! Chiar ma intreb oare cum ii percepe. In carti am citit ca la aceasta varsta ii considera ca pe niste jucarii, nu ca si fiinte umane. Dar dupa comportamentul ei, cred ca isi da seama ca nu-s jucarii. Multi si mersi pentru gandurile frumoase!

Ank, nu stiu ce marca era steriletul. M-am bazat pe "mana" doctoritei. Daca ar fi aparut probleme, tot la ea as fi ajuns.

Monica, multa sanatate Dianei!

La multi ani, Nicoleta! Si baietii mei au hernie ombilicara, nu foarte grava. Mie pediatra mi-a spus sa infasor in tifon o moneda de 100 lei (e mai grea decat alte monede si contine plumb), sa "imping" partea iesita inauntru si sa lipesc moneda cat mai strans cu leocoplast.

Am reusit sa vad pozele din albumul comun (noaptea, cand ma mulg stau pe net si ma uit la poze)! Aveti bebelusi foaaaarte reusiti si frumosi! Sa va traiasca!

Ieri am iesit prima data la plimbare (pana acum ii scoteam doar pe balcon, era mai usor). Si singura. Nu va spun ca e un intreg "spectacol" coboratul/urcatul caruciorului. Mai intai scheletul si pe urma cele doua cosuri (landouri) pe rand, caci nu prea incap pe scari cu amandoua. Cred ca intr-o luna voi fi tare musculoasa (mai ales ca stam si pe deal, deci daca vreau sa ma plimb am de coborat si urcat pante) si intr-o forma fizica excelenta. La o iesire urc si cobor de 6 ori cate doua etaje. In viitor, trebuie sa iau alt carucior, gen sport, cat mai usor. Pe asta l-am primit si e bun acum ca-i fereste pe prichindei de frig.

Ana, multa sanatate Clarei! Ce nume frumos i-ati pus (ma refer la Francesca, Clara oricum e frumos, ca doar si pe fetita mea asa o cheama).

Giova, Irina, Daniela, Mirela, Denisa, Monica si pentru celelalte mamici si burtici, multi !

Ca doresc week-end frumos, cu mult soare, sa putem iesi la plimbare!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) POZE NOIwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput