Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 6
tanti spune:
Nu Moni
nu m-a oprit la spital asa speram eu, a zis sa ma duc marti daca nu vine sa ma vada din nou, si at o sa vada ce vom face, m-a cam amenintat cu cezariana , iar eu nu vreau
LA MULTI ANI NICOLE
40+
nicoleta raducu spune:
Sal,fete frumoase....
De-ati sti ce mult mi-ati lipsit....

Fetelor...Dariuca mea doarme,draga de ea....
Tocmai a fost pediatra sa ne vada...E ok...
Nu mi-a dat nimic special de facut,cu exceptia clasicelor...Vigantol,din a 14-a zi,
Calciu,Espumisan,Eferalgan supozitoare si solutie..pt. febra....
A..mi-a zis ca sa facem o eco de sold pe la 1 luna..ca sa ma asigur ca e ok...
Desi m-a asigurat ca nu sunt motive..pliurile sunt simetrice..dar preventiv..
e mai bine sa facem...
Cit despre hernia ombilicala..stiti ce inseamna?Buricutul e putin in afara..si tre
sa fac un pansament in forma de melc..care sa preseze si sa-l formeze in interior...
Cit despre prima noapte acasa..a fost pasnica...
S-a trezit la 3 ore...a papat si s-a kaka...dupa care a dormit...
A trebuit sa o infas usor..ca atunci cind isi atingea fata cu minutele...
se speria...
O tin intr-un body in casa..cu caputul gol...
E o dulce..draga mamii..Suntem topiti dupa ea...
Sa treceti si la mine 37 fix la nastere...
Ma duc sa ma uit la ea..ca se foieste...
Revin...cum pot...sa va povestesc prin ce am trecut...
Nicole si Daria Sofia
Denisam spune:
Nicole -La multi ani!
Sa ai parte numai bucurii de pe urma printesei vostre, multa sanatate si putere pt. noul rol de mamica!!! 
Bee-ma bucur pt printzesuca ta ca e ok
Daniela-stai calma si lasa spaimele, nu ajuta si te simte bebe, cu calmantele ia tylenol ca e voie, am luat si eu cateva in spital, e un paracetamol foerte.Pe bebe bate-o pe spate cand se inneaca repede, e din cauza ca halpaie ca si Emma, sunt fomiste

Irina, Teolinda,Giova-pupicei la baietzeii vostri!

Moni si Cuscra- ce face Diana si ginerele meu

Emma dupa ce am trezit-o la 22.30 pt baitza si papa a dormit pina la 3:00am cand a papat 135 ml de san si apoi la 7.10am cand a bagat iara 130ml si le doarme acuma.
Fug sa ma mulg si sa vad ce apuc sa fac pina se scoala in 20 min, va pupam!
Tanti- nastere usoara si numai bine!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
Vai Bombonica ce dulcica e Jasmine... f. cocheta gagicuta.
Super sunt pozele din 6febr.
Nicole scumpa foc si placintica ta.

Alina - la Ayan in album sunt niste poze ale lui Nicolas si ale Dariei-Sofia. Ti le-ai pus tu acolo sau s-a intamplat ceva ciudat?
BEE - nu fi trista... lasa ca te descurci tu cumva cu hainutele... mai sunt 3 sapt. Ori cioplesti la sunculitze ori largesti hainutele
.Si totusi... eu zic ca e mai bine ca nu asisti la botez imbracata mireasa.
TANTI- nastere usoara. Nu-ti fie frica de cezariana ca nu e mai grav decat la natural... locul taieturii difera .
DANIELA - nu te speria ca se ineaca micuta. Toti patesc la fel... fie ca papa laptic fie cand beau ceiut. Tot timpul va fi asa ... cateva luni bune. Tu fi calma si nu te panica. O ridici frumos pe micuta... si o bati pe spate sau ii dai la fundulet sa scoata aerul
.
grasunica ta. Asteptam poze.
DENISA - un pupic dulce pentru tine si unul pentru Emma de la noi.
Vad ca e cam liniste pe-aici. S-au terminat colicii/constipatia/diareea...
.
Fetelor la mine de cateva zile curge o apa calda la robinet... de nu pot sa o folosesc pentru baita... atat e de murdara. Si cum naiba se face ca numai seara
. Asa ca daca nu am pus apa la fiert ca sa fac baita lui Nicolas cand avea 3 zile si pana la 2 luni... acum a sosit timpul.
Mama lor de nenorociti cu conductele lor... platesc bani pe apa care o las sa curga la canal in speranta ca va veni curata.
Si ca sa puna totul capac... nu pot folosi instantul pentru ca au schimbat la cofretul din tabloul principal de curent electric, nu stiu ce ... si imi sar siguranteleeeee

. Abia astept sa vina primavara sa ma mut la casuta si sa-i las cu blocul lor cu tot... ca m-am saturat si de lift.. si de zgomotele de bormasini si de mirosul zilnic de ceapa calita.
Nah... ca m-am descarcat.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Am fost si noi afara. de la orsa 15 la 17. am fost la un mag. pt. bebei. I-am luat niste lucrusoare de strengar. Acolo ne-am intalnit cu o prietena si cu al ei bebe si cand am iesit din centrul ala era un frig afara, brrrrr.
Mai mult am fugit cu caruciorul pana acasa. Nici poze nu am facut.
El a fost cuminte, a dormit. Acum a papat si doarme.
Daniela nu-ti mai fa probleme. asa am fost si eu in prima noapte. Ma trezeam urland: bebele si fugeam sa vad daca rasufla. pe urma trec toate astea.
Bee ma bucur ca si-a revenit Ana.
mie imi sunt mari hainele de dinainte. si acum am mers in oras si tot ridicam de pantaloni, oricum mi-au alunecat si i-am udat de numa. Lasa ca slabesti tu, nu te mai gandi.
Nico cum e cu daria acasa? E ca ai cea mai frumoasa zi?
Denisa, Irina, Liliana 
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
teolinda spune:
GIO pai de la 15-17 se cam raceste vremea. Mai bine iesiti pe la 13:30-14:00.
Si noi am stat afara cam o ora... daca nu e soare mi se face frig... si din parculet pana acasa... ca si tine.. alerg mai mult cu caruciorul
.
Sa poarte strengarul sanatos, hainutele. Deci sa fim cu ochii in album ... ca o sa pui poze noi.![]()
I-am mai facut si eu astazi poze... ca era in forma si zambea de mama focului dupa ce l-am adus de-afara. Dupa ce le pun in album ... va anunt.
Maine dupa ce ii dau lui Nicolas sa pape la pranz... fug sa imi cumpar hainute
. Abia astept. Nu mi-am mai luat si eu o haina de om normal... de nu mai stiu. La epilat m-am programat pt duminica la 10:00.De data asta sper ca nu mai nasc
sa ii trag iar tzeapa cosmeticianei.Robert e dadaca in weekend-ul asta.
GIO deci tu ai slabit mai mult decat erai inainte sa ramai insarcinata? Sau nu am inteles eu bine?
teolinda spune:
GIO - pentru listuta pe care vrei sa o faci cu greutatile bebelusilor etc... poti sa te uiti la "scutece"-"bebelusi de sept-oct 2005" si vezi cum ti se pare.
Giova spune:
Liliana, nu mai pun poze in album cu hainutele. astept sa le poarte si-l pozez pe el direct.
Vroiam sa iesim mai repede dar la 14.30 a papat.si pana ne-am imbracat.... s-a facut 15. dar era soare si 5 grade. pe urma s-a mai racit.
imi pare rau ca nu am facut niste poze, mai ales ca m-am intalnit cu prietena mea si cu Abndrei, prietenul lui Marco.
Am slabit mai mult, cu 2 kg, si vreau sa mai dau jos. ai inteles bine.
Sper sa-ti gasesti haine.bafta!! lasa ca sunt in Buc. toate felurile numai bani sa ai.
cumnata mea a venit azi din Buc. si cica i-a luat la Marco ceva. le trimite pe mama luni. sunt curioasa ce ia luat, ca e prima data canfd ii ia ceva. era si cazul.
de lista aia cu greutatile bebeilor se ocupa Irina. a luat drept model, cea a mamicilor de noiembrie-decembrie.
va pupam. sa ne anunti cand pui poze.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Florinini spune:
Fetele mele, mamicute, burticute si bebelasi...va pup si tare dor ne-a fost de voi!!!!!!!!!!!!
Am luat o pauza sa ne acomodam si sa invatam sa traim...impreuna ca o familie.
Printre picatele v-am citit si vad ca sunteti bine si ma bucur sa fiu alaturi de voi din nou.
Vreau sa va multumescx ptr. urarile ptr. nasterea lui David.
La randul meu le felicit pe toate fetele care au nascut si sa le dea Dumnezeu sa aiba bebelusi cuminti si happy ca si al nostru, sa fie mancaciosi iar voi mamici sa aveti lapte din belsug.
Ii spunem LA MULTI ANI lui Nicoleta si ma bucur ca a reusit sa aduca bebelina pana la capat, dupa cate au trecut in per. de sarcina ,era tare necajita uneori, dar uite ca Dumnezeu e bun si acum se bucura de placintica ei scumpa.Sa fi santoasa Nicole si sa va bucurati de darul pe care l-ati primit.
Noi suntem bine o sa mai revin cu detalii si cu povestea nasterii care are si ceva fun in ea pe langa vaiete si scremete.
Giova sa treci si la noi: nastere naturala cu epidurala, iar bebe a avut la nastere 53 cm.
Astazi bebicu nostru face 4 saptamani, iar luni pe 13
face 1 luna. Nu am vrut sa fie 13 dar ...asa a vrut David.![]()
Va pup pe toate si ma bucur sa fiu din nou cu voi in marea familie 
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
mirela10 spune:
NICOLE,LA MULTI ANI,SA FII SANATOASA SI TU SI BEBELE
MARCH,te inteleg,asa eram si eu la inceput
.
GIOVA,TEOLINDA,DENISA,RALI,TANTI,IRINA
PE FIECARE
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210