Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti fetele si bebicii.
Pe mine m-a pus bau bau de ieri sa ii scot Debridatul ca mi se parea ca nu isi prea face efectul. Ei bine, am dormit vreo trei ore si am stat mai mult cu bebe in brate, asa crize de colici mi=a facut si la masa de la 02:00 a vomat tot tot. dupa ce ca ne chinuim sa papam, mai si dam afara...off. Bee, nu esti sigura cu bebita fitzoasa, nici la noi nu e mai bine.. noi papam in reprize, 30 ml acum, alti 30 peste 15 min cand ne amintim ca ne e foame si tot asa. L-am intrebat si pe doctor si el pune pe seama colicilor...mi-a recomandat ca dupa ce eructeaza sa o mai pun in scoica ca stea la 30 de grade pentru ca are aciditate si se simte rau si pozitia asta o ajuta...o sa testez incepand de astazi.
Nico, bun venit acasa si refacere rapida..ai sa vezi ca cezariana nici nu o vei mai simti intr-o saptamana si Dumnezeu iti da o asa putere pentru bebe incat nu vei mai sti ca esti operata.
Anca, tin pumnii sa stea Oana pana pe si sa fie totul asa cum iti doresti.
Va pupam

Ralu si printesuca Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

'Neatza fetelor!

Bun venit acasa Nicole, refacere rapida si te asteptam sa ne zici cum e bebelina Daria Sofia.Iti doresc sa fie sanatoasa, cumintica si fara colici... ca de dinti nu scapam niciuna.

Felicitari PORUMBEL, refacere rapida, mult laptic si un bebe papacios si cuminte. Te asteptam cu povestea nasterii si cu poze.

Mamici sper ca ati avut o noapte linistita si bebelinii sunt mai bine dispusi astazi.

RALU - imi pare rau ca "Domnita"Anastasia e asa mofturoasa dar lasa ca va creste ea si va papa tot si chiar in plus.

DENISA - zici ca Emma e fericita la cumparaturi? Cum reusesti sa o duci peste tot... ca mie imi este groaza sa merg la shopping cu micutul... ba e cald, ba e curent... in plus mi-e frica pt ca s-a anuntat epidemie de gripa. Asa ca duminica il las pe Nicolas cu Robert si fug sa imi caut de imbracat pentru la botez. Iar maine i-l las in grija sa ma duc la epilat.Da-i un pupic plimbaretei tale mici.

MARAKi - si ingeras barosan ai acum. Bag de seama ca vrea sa se "bata" la acceasi categorie cu Nicolas si cu Mario.

BEE - sa stii ca si Nicolas cand nu a facut kk de mai multe zile nu prea mai mananca mult. Deh.. inde sa mai bage micutul daca nu scoate.Iar nu a facut de marti... cand i-am pus supozitor. Iar trebuie sa caut o solutie ca daca nu... la noapte iar mi se jeleste.Uff lasa ca trecem noi la sucuri de fructe si sa dea Dumnezeu sa ne reglam.

ANA - tin pumnii sa nu fie racita Francesca. Daca vine medicul sa o vada... oricum e bine ca daca e ceva.. macar e la inceput si poti actiona mai eficient.

GIO - deci de ziua indragostitilor ti-ai rzervat. Bravos!Pai... o seara placuta... si vei primi 2 cadouri , nu.

URSULINA - ce "perle" a mai scos socrosenia ta?Da-i un pupic Raisei din partea noastra.

IRINA - fratelo? Ce i-ai mai facut? Sper ca nu l-ai mai scapat cu capul de ceva.

Andiaroro - insanatosire grabnica si sa dea Dumnezeu sa vina mami a ta in timp util. Ai grija de tine si stai mai cumintica.

Mirela - pupicei lui Dani... ia sa vezi tu ce voinic viteaz o sa ai, chiar daca acum e mai sensibil. Pune-i ser in nasuc si fa betisoare din vata pe care le umezesti cu ser dupa care le bagi in nasuc si rasucesti... asa vei scoate mucisorii. Pompita e frectie la picior daca nu curg... nu poti sa scoti cu ea pe cei uscati ramasi lipiti de nari. Incearca sa rezolvi cumva cu un umidificator si vei scapa de problema. Eu asa am facut si acum suntem mai bine. Tot cum ti-am zis mai sus il curat si eu pe Nicolas dar ies toti si poate respira normal.

Va doresc o zi buna!
Pupicei tuturor fetelor cu bebici si cu burtici.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

NICOLE - LA MULTI ANI! Multa fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata fetele!
NICO bine ai venit acasa si la multi ani!
TANTI deci sa incepem galeria?
BEE eu i-am dat calciu sirop de cand am venit acasa pana s-a terminat,asptamana trecuta si n-a fost deloc constipata,dimpotriva facea dupa fiecare masa aproape.Deci cauta cauza in alta parte!
URSULINA bineinteles ca am uitat sa verific vaccinul

Ce sa va zic ! Avem probleme ! De ieri Diana e ragusita,acum chiar ca face ca ratoiul Donald cand se jeluie Am sunat-o acum pe pediatra si a zis sa-i dau un eferalgan si apoi vine ea dupamiaza sa vada.M-a intrebat daca a plans mult...Nu mai mult ca de obicei! Dar am culcat-o de cateva ori si am deschis fereastra.Desi era infofolita,probabil ca a respirat aer mai rece si cum se mai smiorcaia...uite rezultatul In rest,mananca,doarme,nu tuseste,doar ca a fost cam constipata - in sensul ca de aseara a facut kk doar odata putin si mai solid - si cat s-a mai sfortat! I-am dat ceai baby drink si am zis ca nu-i mai dau! Ca asa a facut si data trecuta cand i-am dat! Doar de la Baby Calm face kk en gros si mai lichid.
Asta e!Aseptam pediatra!
Cu dormitul,iar abia a adormit la miezul noptii,am trezit-o la 4 sa pape si pana la 6,30 n-a mai adormit.Si asa doar la noi in pat a acceptat,ca n-am vrut s-o las sa planga deloc,la cat e de ragusita.Dar taman atunci au apucat-o colicile,abia am calmat-o!
La ora asta inca doarme...
Scuze ca nu va scriu fiecareia,incerc sa mananc ceva pana nu se trezeste!
Ne "auzim" mai incolo! Sper...

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza,fetele
noi ,amarati rau,cu muci,tuse(se inneaca cu ei),ar dormi intr-una,dar se foieste de la colici si ca nu poate sa respire...SI NU PREA MAI MANANCA.IERI I-AM LUAT UN ASPIRATOR DINTR-UN TUBULET PRIN CARE aspir eu cu gura si mucisiorii se opresc intr-un filtru in palniuta din nasucul lui.i-am pus ser la greu si am aspirat toata ziua si toata noaptea.ies mai mult decat cu para(galbeni acum,ma scuzati)si tot nu poate respira.
MARAKI AM FOST miercuri la pediatra si mi-a zis ser si aspirat la greu.dar...asa mi-e mila de el...
ANAM,Sper ca francesca sa fie bine.daca vrei ia NASOLIN BEBE(aspirator nazal)e mai bun ca para de cauciuc-
v-am citit pe toate,dar ma scuzati ca nu va rapund,ca sunt asa ametita,si nu am chef de nik cand il vad asa.ieri m-a apucat plansul,ca nu stiam ce sa-i mai fac...prefer sa tipe ,dacat sa-l vad asa moale si cu ochisorii asa tristi.cred ca ma ia depresia

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Nicole!!! Bine ai revenit acasa cu placintica ta draga!!! Doamne cat te-ai mai chiuit pentru ea....dar bine ca s-a terminat cu bine!!!!

La Multi ani !!!
Sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de un bebe sanatos si mancacios!!!

Ai vazut ca pana la urma ai ajuns aproape de final...si eu am prezis ca ajungi la 37 sapt!!!! Si asa a fost!!!!

Asteptam sa ne povestesti cum a fost la nastere...mai ales ca si pe mine ma asteapta o cezariana pe 20 februarie!!!!
Doamne, ce putin mai este.....

Te pupam si sper sa fie si bulinuta mea draga la fel de curajoasa, sanatoasa si buna ca a ta!!!

Kikiriki 37+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza si de la noi!!!cam la amiaz, dar asta e.
Nicole numai bucurii de pe urma printesei vostre, multa sanatate si putere pt. noul job- cel de mamica!!!
jocelyn, scuze nu am vazut mesajul. o voi scoate de la burtici, dar am nevoie de mai multe info, despre ea si bebe.
Teolinda, vom iesi la cina si atat, la control nu am fost numai prin 24 si nu cred ca voi avea unda verde prea curand. inca nu s-a inchis toata taietura si mai am ceva dureri.Dar cum, clau a fost rabdator atatea luni, mai are rabdare inca cateva sapt. sper.
Marco a papat la ora 23, la 4.30, 7.30, 11.30.
o noapte linistita fara colici, s-au mutat ziua la el.
Mirela nu mai fi necajita, trebuie sa fi calnma ca atunci si Daniel va fi la fel.Am vazut aspiratorul ala de care zici, chiar aici pe site.sdr. mi-a zis sa nu-i mai curat nasdul.ii dau timp de 10 zile cate o picatura la 6 ore, eu am Humex cu apa de mare-spray nazal.Si, cica,se vor dizolva si ii va inghiti. acum nu stiu cat e de adevarat ca fac chestia asta de 3 zile si bebele are nasul mai infundat.Ieri am mai bagat pompa in nasuc si am mai scos ceva.
Ana, Rali, Denisa, Monica, Kiki !!!
Astery a venit acasa? Ce face cel mai grasun nou nascut de la noi?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ura, fata mea si-a venit in fire! DUpa ce aseara a dormit fara sa pape nimic pana la 10.30 cand am trezit-o pt baitza, s-a linistit. A mancat bine seara, a dormit, dar ca niciodata la 4 s-a trezit cu foamea-n gat! . Ea care dimineata nu se scoala daca nu o trezesc eu, era bine mersi treaza la 4 si se foia de-si schimbase pozitia in patutz! Si de la ora 4 o tinem in show-uri. Atzipim putin si iar ne trezim cu foamea cea mare dupa noi!. A mancat de 3 ori pana sa adoarma! Acum astept sa se scoale (desi abia s-a culcat) sa o scot afara. Eu sunt maniaca, cu aerisitul fetei! VAd ca ii face foarte bine sa stea in aer. Si ieri am stat vreo 2 ore. AM fost si-n parc. SI nu mi se pare nici mai ragusita, nici mai fornaita decat in zilele cand n-o scot deloc. Are ea niste sunete pe care le scoate de zici ca e tabagista notorie! Dar nu pare s-o deranjeze asta.
Mirela, tare rau imi pare de Dani sensibilul!, ca s-o cali el si cu stomacelul si cu nasucul.
MOni si Diana ta ragusita? A mea e ragusita de la nastere, dar cat timp e vioaie, mananca si nu o deranjeaza asta, e ok. Doctorii in general la orice suferinta pe care noi o suspectam la copii, intreaba: are febra, mananca, doarme, apatic sau fffff agitat? Daca nu, e ok.
TEolinda, spor la cumparat tzoale de Botez! Eu sunt jaaaalnica. NU incap in hainele vechi si de luat mi-am luat o pereche de blugi cu 350 mii din EUropa. Daca e dupa barbatu-meu ma duc la botez in Geaca de ski!. Acum imi pare rau ca nu e Botezul chiar inaintea cununiei. Macar stateam in rochie de mireasa, asa.......Si pana pe 28 Feb, cand ia RAdu banii, nu mai am bani decat de invitatii. SI din 28 pana pe 4 mai sunt 4 zile, sa-mi iau si eu ceva. Si mai tb si verighete .Noi sa fim sanatosi. CAt despre plimbat, cred ca iar o luam pe fata in Mall.
Fetele cu pisici, am dus si eu fata la mama. SI 4 pisici in zona! Motanul gigantic si-a pus protector labutza pe fetitza mea, iar restul "fetelor" (pisici) nu mai puteau de curiozitate si se tot invarteau in jurul portbebeului.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI NICOLE! BINE ATI VENIT ACASA! MA BUCUR CA PLACINTICA TA ESTE SANATOASA! ITI UREZ REFACERE RAPIDA!
FELICITARI NOILOR MAMICI! JANINE, CANDA, MIRA, DANA! SA AVETI COPII SANATOSI SI MANCACIOSI IAR VOI SA VA REFACETI CAT MAI REPEDE!
Fetelor acum ca tot vorbim aceeasi limba va rog sa-mi spuneti si mie cum reusiti? Eu spre exemplu am diverse spaime de care sper sa scap cat mai curand! Spre exemplu imi trezesc fata din somn sa vad daca mai traieste si atunci cand se ineaca cu lapte nu va spun prin ce cosmar trec pana isi revine! Ati facut si voi asa ceva? Trece?
Eu ma simt bine in rest numa ca asa ma doare epiziotomia de numa asta pentru ca pe langa taietura m-am si rupt destul de nasol(Ioana iti explic eu pe unde iese un copil de 4 kg!) Voi ati luat ceva medicamente(calmante, supozitoare)? Ca mie mi-au dat sa-mi bag diclofenac(supozitoare) dar am citit pe prospect ca sunt interzise pe timpul alaptarii si culmea este ca-mi fac atat de bine, fara ele sunt in dureri de zici ca mai nasc odata!

daniela si ioana alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Daniela lasa spaima si stai linistita . Ai sa vezi ca o sa fie bine trebuie doar sa te obisnuiesti. In legatura cu calmantele si eu am avut ditamai taietura dar nu mi_au dat nimic. Ba da paracetamol parca. Zi cand pui poze cu grasana?
Nicole la multi ani si tot ce iti doresti de la viata alaturi de placintica ta draga.

Bee ma bucur ca printesa ta si-a revenit si papa bine iar tu nu te stresa ca incet incet ai sa iei de toate si chiar dc nu poti lua tot ce vrei conteaza sa fiti fericiti si sanatosi.
Irina

Mergi la inceput