Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bee eu ii dau Gluconat de calciu.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Iar bate ... vantul ma duc sa ma joc.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna dragelor!
Am prins si eu un moment inainte de baita si am intrat sa va citesc. l meu cupil face crize urate de tot de colici dar asta pt ca am ineput sa mananc ca oamenii, azi am papat chiar putina mazare, zilele trecute pulpa de pui afumata, suc(Cappy....dar oricum...) asa ca incerc sa-l obisnuiesc cu gusturile ca altfel devine un mofturos..../
Vaccinul din spital s i la noi este un gogoloi vinetiu, dar incepe sa se retraga, iar cand plangem facem " Ghe-ghe"
Fug sa-i fac baita!
Va pupam mult de tot!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

buna fetelor

Am vazut ca a scris cineva la un capitol mai vechi ca a nascut Porumbel, sa fie sanatos bb si tie refacere rapida

Mine ma duc la spital sa vedem ce hotaraste medicul, ca vad ca bb nu vrea sa vina

Pupici si daca nu va dau maine nici o veste inseamna ca ma oprit dr la spital

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki am vazut pozele cu Angelo din 6 feb.Se vede ca a pus bine pe el, si e marisor, ce mai!!!
Bee, imi pare rau ca nu mananca Ana. Ai vorbit cu dr. ce zice?
Ioana si bebele unei prietene face ghi-ghi, asa ca...totul e posibil.
Lasa ca si eu am mancat mazare de la inceput- credeam ca e recomandata. Am inceput sa mananc si eu din toate cate putin si Marco nu face mai rau decat de obicei. asa ca... ii dau inainte.

Trebuie sa vb. si eu cu pediatra de calciu. nu mi-a zis nimic. Mi-a zis doar ca la o luna sa-i zic greutatea si cm, atat si ne vedem la 2 luni la vaccin.Si i-am dat si bani cand a venit sa-l vada poe bebe.. Noroc ca am mers la alta particulara, unde am platit iar o caruta, dar l-a verificat cm cu cm. S-a uitat cu eco la burtica si la solduri, cica sa nu-i fie rupte.

Am facut baitza, trebuia sa pate la 22.30, dar a adormit si tocmai a terminat de papat. sper sa nu se trezeasca prea curand. A plans puutin si gata, acum doarme la tat-su' pe burta.

Merg si eu in pat la tv, astept sa inceapa CSI- serialul meu preferat.

si o noapte cat mai linistita pt. mamici si burtici.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Uite mai intru si eu pe net, ca in ultimele zile nu prea am mai avut timp, a inceout sotul serviciul si am o groaza de chestii de facut. Noroc ca e bebe cumintel si doarme mai tot timpul, plus ca nu tipa fara motiv, asa ca sunt multumita.
De facut kk face bine, in fiecare zi de cateva ori pe zi, cateodata mai mult, altadata mai putin, depinde.
Gio, si eu la fel nu mi-am luat concediu inainte sa nasc, acum sunt in concediul ala de 126 de zile, dar mie imi convine ca iau mai mult de 8 milioane, naspa o sa fie cand intru in CIC.
Ioana, ai dat tu un link in legatura cu actele care trebuiesc pentru CIC, mie nu imi merge linkul ala, zice ca nu e permis downloadul direct si nu apare nimic pe pagina. Mai il poti da odata? Ma gandesc ca e ceva cu linkul.
Felicitari fetelor care au nascut, Dana, Mira, Angi, Janina, Daniela, Diana, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!!!! Iar voi sa va refaceti repede si sa aveti mult laptic!
Ursulica, tampita socrosenie ai, io ii puneam bombe demult! Super matzele tale, si ale mele sunt protectoare cu Mark si tot asa apar cand plange bebe si ne miauna.
Nicole, bine ai venit acasa, ma bucur ca si tu si bebita sunteti bine! Dupa cezariana ai sa te refaci, stai linistita, grele sunt primele zile, ca pe urma e mai usor, la mine au trecut trei saptamani si sunt ca noua. Deja dupa prima saptamana eram ok, nu ma mai durea decat foarte rar, in a doua chiar ca nu ma mai durea nimic, iar acum am si uitat de durerile alea.
Ma duc ca ne-au venit niste prieteni sa-l vada pe bebe.
Pupici la toate fetele si bebeii

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna fetelor,
Ultima la raport pe ziua de azi : cred ca Clara e pe cale sa raceasca sau a tras curent. Ii curg ochisorii si parca respira mai greu. Bine ca am ora maine la pediatra , de -abia astept sa vina ziua de maine , in noaptea asta o sa dorm foarte depinzand de sunetele ce le scoate.
Mersi de aprecieri fetele, toti bebeii sunt draguti.
Denisa si mie mi se parea cand am vazut pozele cu Ema ta, dar am zis ca poate toti bebeii seamana intre ei, si mi se pare umie.or
Mirela, tu cum reusesti cu aspiratorul de nas , caeu stau si ma uit ca proasta la el si nu indraznesc , mi-e frica si daca ar fii cazul ( in seara asta chiar m-am speriat ca avea ceva muci ) nu stiu ce as face.
Iei nu am facut noaptea alba , Maraki , a dormit si noaptea.
V-am puapat pe toate , ca o aud ca maraie, pe maine

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna fetele,
Noi azi pina la ora 4.30 am papat si dormit la fiecaree 3h si am mers cu mami si buni la shopping, cam, subtire dar a mers, speram sa mai tragem o tura si maine
Moni- ce faci, e ok Diana? pupicei dulci
Cuscra- si voua pt Angelo
Ana- sanatate, poate nu e nimica legat de raceala si emmei ii curge un pic un ochisor si a zis pediatru sa o sterg cu apa caldutza si sa tin la canalul lacrimar 25 de secunde apasat cu degetul si i-a mai trecut sa stii- si sanatate!
Ioana-chiar i-ai dat papa de al nostru? sau chestii pasate?Eu stiu ca treb sa introduci teptat pasatele, se incepe cu suc de morcovi, si cereale si piureuri usoare de legume dupa 3-4 luni, aici astia recomanda chiar dupa 6, dar depinde de copil si dc nu se satura eu ii bag dupa 3 luni.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Andiaro- da ai explicat fain dar vreau sa te corectez legat de cetatenie. Si in state si in canada, nu conteaza ce sunt parintzii- copilul primeste cetatenia canadiana dc se naste aici-in Canada- noi avem prieteni si nasii inclusiv, care abia in 2005 au luat cetatenia dar au nacut in 2003 si 2004 fetitze care au primit cetatenia canadiana la nastere si apoi au aplicat pt cea romana, ca asa is romanii mai cu motz, treb acte si alte taxe ca sa iti dea certificat romanesc, nici casatoriile de aici nu le recunosc chiar dc le arat cu pasaportul ca is romanca( treb sa merg sa legaliez acte in tzara, sa dau bani si etc).
Dar referitor la copii, dc parintzii sunt veniti aici ca landed immigrant =deci emigratzi legal, cei ce se nasc aici iau automat cetatenia,asa e aici si mi se pare normal mie.
Nastere usoara si bafta mamei tale sa vina repede!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Fetelor, in ultimul mesaj la Mamici 135 va spuneam ca Porumbel30 a nascut deja! Ieri seara, la 7:20 un baietel sanatos tun, cu scor maxim! Sa o scoateti de la burtici si voua va doresc nastere usoara!

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput