Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 3
andiaroro spune:
Bun venit acasa bebeilor nascuti in ultimele zile si pupici proaspetelor mamici!
Celor care sunt deja instalatzi le tin pumnii sa fie cat mai mancaciosi , necolicosi si cu mamici cat mai in forma!
Ma bucur ca mai sunt si alte gravidutze pe aici......catare imi era teama ca am ramas singura......
Acum vad ca inca nu dau semne de nastere, chiar daca nu mai am dopulet inca circul…..azi am reusit sa iau chemarea maica-mi de la primarie si sa i-o si trimit …..acum sper sa si ajunga cu bine si sa gaseasca bilet…..caajunge inainte sau dupa ce nasc nu mai conteaza.
Ursulina vad ca fiecare ti-a povestit despre cetateniei tinand cont de propria situatie.Chair daca ai castigat pariul m-am gandit ca e bine sa lamurim putin lucrurile.Un copil primeste la nastere cetatenia parintilor sau a unuia dintre parinti de la caz la caz. Singurul loc in lume unde nu se tine cont de cetatenia parintilor este SUA unde functioneaza « dreptul pamantului » si acolo, indiferent de cetatenia parintilor, un copil nascut pe teritoriu american este cetatean american.
In cazul Denisei ambii parinti avand cetatenia canadiana e normal ca Emma este si ea cetatean canadian.
Cam asa e si in Europa –un copil are cetatenia tarii respective avand chiar un singur parinte cu cetatenie. Daca nici unul dintre parinti nu are cetatenie franceza, italiana, spaniola, etc, copilul nascut pe teritoriul tarii respective are dreptul sa ceara cetatenia in anumite conditii la18 ani. Insa tr luat in calcul si cazul, de care nici una nu a amintit, cand parintii primesc cetatenia tarii pana copilul are 18 ani, atunci va deveni si el cetatean odata cu ei pana sa aiba 18 ani.Si mai e si pb dublei cetatenii .Franta deocamdata(cu UE cred ca vor schimba si ei curand ca nu mai exista interesul sa ai 2 cetatenii din 2 state UE) o accepta fara nici o pb : poti sa ai si romana si fr linistit . In Germania nu se mai accepta dubla cetatenie(decat pt cine a apucat deja) si de aceea copii sunt pusi sa aleaga la 18 ani.
Gata cu prelegerile..ma duc sa-mi mai trag un ceai ca eu sunt strangatoare din fire si am adus acasa virusul sezonnului……..noroc ca nu mai am amigadle si nu am facut rosu in gat si febra, daram un nas imens si il zgudui f tare pe bebe cand tusesc-si abia maine seara ajung la dr ca al meu e in concediu si inlocuitorul lui vede in prioritate proprii pacienti.
ana 38+
Ursoaica spune:
BINE AI VENIT ACASA NICO! Sa va traiasca puiuta, sa fie sanatoasa si papacioasa!
Multumesc Nico pt info, mai are putin si supureaza ... deci organismul ei reactioneaza la el.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Anca Oltean spune:

Dragelor ,
Am venit de la control cu vesti atat bune cat si mai putin bune,si anume:
Vestea rea a-r fi ca saptamana viitoare doctorul este plecat si deci daca e sa se intample....... trebuie sa aplez la dr.meu - cel care mi-a urmarit toata sarcina dar cu care nu pot naste - nefiind sala de nasteri si medici neonatologi la Spit.Militar - iar acesta sa vorbeasca cu un altul - prieten de-al lor.
Vestea buna e ca Bebelina mea -Oana e ok , are aproximativ 3kg si de acum poate sa vina oricand pe lume.Colul e inchis dar cu toate astea se poate intampla oricand, chiar si acum spunea dr.- in drum spre casa.
Asa deci, daca totul e OK pana pe 20 seara atunci trebuie sa-l sun in vederea internarii pe 22 dimi cand el intra de garda.
Cu ajutorul lui Doamne -Doamne sper sa trecem cu bine peste toate si sa ne vedem cu puiuta nostra sanatoasa in brate.
si

tuturor Bebicilor , burticilor si mamicilor.
Ursoaica spune:
Andiaro iti multumesc pt lamuriri, acum am inteles si eu cum este cu cetatenia.
Iti doresc sa te insanatosesti repede!
poze
Ursoaica acum
irinadum spune:
Ana ce bine ca ai explicat si ca ai atata rabdare sa explici mereu pe larg si la obiect.Ia vezi cum scapi de virusul ala si te afci bine. Te-am sunat ieri p eportabil si pe fix insa nu erai. Mai incerc cand prind telefonul.
Anca deci fii pregatita. Iti tinem pumnii.
Nicole bine ai venit acasa si sa iti traiasca Daria!
Ursoaica cand mai tragem o sueta cu Monica si cu Denisa intr_o seara?
Irina
Giova spune:
Andiaroro ai fost foarte explicita.
Insanatosire grabnica!!!
Anca lasa ca-ti ajuta D-zeu, si mai sta Oana in burtica pana dupa 20 cand e si dr. Stai calma si nu fa efort.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Ursoaica spune:
Irina pai eu tocmai ziceam daca tot stau pana pe la 1.30 in cel mai fericit caz sau pana la 3.00 ca sa adoarma ursulina, osa intru dau de veste si astept sa vad daca se lipeste.
Tu nu intri niciodata pe mess?
poze
Ursoaica acum
maraki spune:
Janine si Nicole bine ati venit acasa cu bebelashii
Sa va traiasca, sa fie sanatosi, papaciosi si cu cat mai putini colici![]()
March iti intri tu in mana, asa e la inceput
Eu sant la al treilea copil si tot ma mosmondeam pana il schimbam pe Angelo![]()
Andiaroro ai dreptate cu cetatenia, si eu ma gandeam astazi ca Denisa are cetatenie canadiana si e un atuu!
Nicole ti-am vazut printesa, e frumusica si dulcica tare
Ai sa vezi ce repede o sa i-a in greutate,important este ca e sanatoasa tun
Teolinda si Irina, am intrat si la voi si am vazut pozicile cu Nicolas si Mario
Sant superbe!!! Teolinda mi-au placut toate pozele si in special ultima,Irina poza cu ursul m-a dat pe spate iar cea din album e tare de tot!!!
Ralu am intrat astazi sa vad si printesa voastra
A mai crescut si e foarte frumoasa
Am vazut-o si pe Daria cu Deea
Peste vreo doua-trei luni o sa-i faca codite
Mirela daca ai impresia ca nu respira bine Dani, mai bine te duci sa-i faca dr. un control.Sper sa fie mai bine si sa doarma si el linistit
Monica mi-ai facut pofta cu ficateii de pui
Am mancat luni dar mai vreau![]()
Fetelor bebu meu doarme,astept sa se faca 20.30 sa faca baita,in rest a fost foarte cuminte ultimele doua zile, noaptea a dormit cate 5 ore si imediat
Pupici bebeilor, burticilor si mamicilor
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Bee spune:
Buna fetele.
Noi suntem taaaare triste cu constipatia asta. Urla fata mea ca din gura de sarpe. URla, doarme, dar de mancat nu mananca mai nimic. N-am vazut copil mai mofturos la mancare! tzatza nu, biberon nu! Adica stam 45 de minute, pare ca trage si pe cantar:30 g!!
Iau biberonul, ca deh, poate suge mai bine si staaaaam si staaaaam o ora pt 40 ml.
. Nu vrea si pace.
Ursoaico eu am observat nu o galma ci o buboaie gigantica purulenta pe mana fetei acum vreo 2 saptamani. INtre timp s-a mai dus. ACum e micuta si a facut coaja.
Fac si eu ca Ursoaica: Cine da copilului calciu sirop? CA eu ii dau de miercuri seara zilnic o lingurita si am senzatia ca de atunci s-a constipat rau de tot.
Janina si Nicole, bine ati venit acasa.
Nicole si Ana mea are probleme cu hernia ombilicala. De la circulara zici? Aha, ca si noi am avut dubla circulara. Ce fel de bandaj ii pui?
In legatura cu ga-ga. Noi nu ga-ga. Noi doar "aaaaa". Si niste aaa mai articulate dupa baie cand ne cearta ca ii e fomitza, dar si cand o pun pe burta (aaaa de protest). Mai asteptam ga-urile.
Pumni bagati in gurita: daaaaaa. Si nu numai de foame. De placere.
SUghitul, il asteptam sa treaca de la sine. STiu si eu metoda cu lamaia, dar......
Acum doarme si astept sa se faca 10 s-o scol la baitza, poate, poate mananca si ea mai bine, ca azi a fost jale mare. Cand va aud ce copii mancaciosi aveti....nu mai stiu ce sa fac: nu vrea si gata. POt s-o oblig?
la toate si sa aveti o seara buna!
Bee si Ana Teodora