Mamici de ianuarie-februarie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
Liliana pai ca-si tin pumnii stransi nu reusesc eu singura.Noroc ca azi nu mi-a sughitat.
Si Marco cand moare de foame si nu-i dau urgent tzitzi isi baga pumnul in gurita si suge pe el.Mie imi place cand il vad, e un dulce.
Asa e Denisa si Lili, can funat subiectul asta cu colici si chiar si cu kk. lasa ca vor creste ai nostri...
Monica
, deci principesa Di iar face figuri. Cred ca sunt aerele de sange albastru.

Irina unde esti? Iar ai disparut.
nu stiu zau ce are messinger-ul meu. morrrrr
.
Marco doarme, ba in bouncer ba pe canapea.Doar cu patutul are ce are.
Si asa frumos doarme pe spate cu mainile lungite la orizontal.
Luni vine mama la noi, asa ca pe 14, de ziua mea, ies cu al meu sot la o
.Ii las lapte in bibe si plecam. abia astept.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Ursoaica spune:
Pai va ziceam de protectoarea de Laika ... deja este prea protectoare: azi dimineata ii curatam mucusorii din nasuc si binenteles ca fata tipa ca din gura de sarpe ... vine doamna si ma apuca cu dintii de picior "sa las fata in pace, nu vad ca plange"!![]()
Teolina pai ai un flacau pe cinste ... sau bobocel ... sau porcusor ...
Sper ca nu te-ai suparat.
Si fata mea este o purcica, face la fel ca al tau si pe nas si pe fundulet.
Azi dimineata aveam chef de uitat pe pereti. Cred ca studia aranjamentul.
Irina "purcica"mea are 5kg, lungime inca nu stiu.
Denisa odihna placuta.
Janina bine ati venit acasa! Sa te refaci rapid si frumos! Si sa te doara cat mai putin.
Teolina sa vezi cand o descoperi "degetul" ... Osa tipe si nu o sa stii de ce
Fratele meu cand la descoperit sa si apucat de el si tragea...si tragea
... si urla ... si noi repede sa vedem ce a patit de urla asa ... si am inceput sa radem de mama focului...![]()
Irina nu stiu ce sa zic a mea inca nu zice nimic.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Aaaa mi-am adus aminte ... ca mereu uit!
Cum arata manutele copiilor vostri dragi mamicute? De fapt umarul stang. Si ma refer la toate mamicutele! Ma refer la copii care au facut vaccin in spital
A mea fata are un guguloi ... si cica trece tocmai la 6 luni
!
Vedeti nu cumva sa stoarceti ... NU ESTE VOIE!!
poze
Ursoaica acum
monica70 spune:
GIOVA ce inclinatie are bouncer-ul ala?
Ca eu am la carut o pozitie cu inclinatie cam de 35 de grade (sa zicem...) si mami nu ma lasa sa-l ridic si s-o tin in pozitia aia,ca cica nu e bine,ca-i prea mica! Si am incercat s-o pun si asa a stat,cum l-am lasat in jos - tipetele de rigoare!
Dar si la vecina am vazut ca baietelul de 2 luni statea in bratele ei doar...in fund! Cum incerca sa-l lase mai pe spate,plangea! Cand a vazut mami cum sta s-a luat de cap! Eu cred ca generatia asta e cam grabita! Ca aseara ,cum statea Dia bine dispusa pe spate,mami a prins-o de manute si deja se sfortza sa se ridice! Nu stiam de ce striga mami sa vin s-o vad!
JANINA bine ai venit acasa!
URSULINA cred ca dimineata e ora de privit pe pereti...seara nu prea e dispusa la asta!
La capitolul degete,doar de cateva ori le-a varat in gurita,in rest pumnul,incheietura mainii si mai ales manecile de la salopeta!
Azi am reusit si eu sa-i tai unghiile!
Ca l-a zgariat pe taica-su pe fatza
deja! Mie imi trage ochelarii,lui mami lantul si pe taica-su il trage de ... nas ,sau ii da peste nas
Oricum da din maini si din picioare de parca e la campionatul de inot + ciclism + ... nu mai stiu!!!!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Am vazut pozele cu Anastasia, Jasmine si Mario!!!
Nu am cuvinte ce frumosi sunt.
Ursulina, chiar ne-am uitat si noi sa vedem unde are marco vaccinul, dar de abia i se vede.Noroc cu Bee, poarca, ca a zis ca i s-a umflat si atunci l-am studiat si noi pe al nostru. si e ok.
Monica, cred ca vrei sa ma incui cu intrebarea aia. habar n-am. e in genul celui a lui Mario, se vede in pozele lui.sta in fundulet. nici mama si nici Clau nu sunt de acord sa-l tin mult in el, dar daca ii place si TACEEE eu sunt de acord.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
monica70 spune:
URSULINA eu n-am observat nimic,sper sa nu uit in seara asta la baie sa o controlez! Va tin la curent!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ursoaica spune:
Moni este bine daca il apuca doar de nas.
Eu am asezat-o odata pe pieptul lui tasu' si cand si-a infipt degetele in parul lui de pe piept ... a inceput tasu' sa urle si binentele ca s-a rarit putin parul pe acolo dupa ce am reusit sa scot manutele. Si acum tot asa o tine
cred ca a inceput sa-i placa
.
poze
Ursoaica acum
Giova spune:
cu parul de pe piept si noi avem probleme. Mai ales cand doarme la tati pe burta si-l apuca dintr-odata plansul.urla si-si infige degetele in parul de pe piept.eu ma distrez de mor, dar saracul Clau urla de durere.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nicoleta raducu spune:
Sal,mamici si bebici,burtici....
Am aparut si noi home..acum doua ceasuri....
Am o dulcik de fetita...sunt topita dupa ea...
E micuta...dar sanatoasa...Are doar o problema la buricut...hernie ombilicala...
dar se corecteaza cu pansament...adica e buricutul mai in afara...ca a avut circulara si a fost mai scurt
cordonul..iar cind au tras..a ramas mai in afara un pic...
Eu ma simt paradita rau.....
Cine a scapat de cezariana sa zica mersi...
Operatia in sine aproape mi s-a vindecat...dar am probleme cu scaunul...ma doare burtica....
Ma misc mai naspa....
Dar cind ma uit la fata mea..trec toate....
Va multumesc pentru incurajari,fetelor...Nu am apucat sa citesc nimic de doua saptamini...
Sa ne treceti si pe noi pe listuta...
DARIA SOFIA....2650 G,APGAR 9,NASCUTA 1 FEBRUARIE,ORA 22,30
V-am pus poze pe mailul nostru...
Va pup...
O sa intru si eu curind....
Ursulica..atit am apucat sa citesc..de grija ta cu vaccinul...Sa stii ca azi la instructaj
ne-a zis ca e de bine sa se formeze o gilma..chiar purulenta...
E semn ca organismul reactioneaza la vaccin...
Va pup pe toate...
Nicole si Daria
Giova spune:
Bine ati venit acasa Nico!!!!

Am rectificat lista.
Chiar ca e dulcica si mititica Daria Sofia!!!
sa va traiasca, sa fie cuminte si sa pape mult laptic sa creasca mare si frumoasa!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)