Mamici de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Pika-Pika sanatate tatalui tau si sa se refaca repede dupa operatie.

13+
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Merci de raspuns huacin. M-am mai linistit, am sunat si la farmacia de la care l-am cumparat si tot asa mi-au zis ca nu poate afecta bebele (dar tot imi bantuie un pitic pe creieras). Nu medicamente nu iau eu asa aiurea...
Legat de dureri eu stiu de la medic ca durerile localizate in partea dreapta sau stanga jos sunt fie de la modilifari (intinderi de ligamente), fie ca bebe se aseaza pe organul respectiv:ovar, vezica ---si atunci trebuie un masaj usor in zona respectiva. Nu poate fi apendicele, eu l-am operat de mult timp si tot am intepaturi ca si voi. Deci este ceva absolut normal.
Legat de infectia urinara: pai asta este usor de recunoscut chiar fara analize:usturimi mari la urinat si pipi care miroase puternic a medicament (mirosul antibioticelor puternice). Sper sa va fi ajutat si eu putin....
Sa aveti o zi buna!
Assa 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata mamici si burtici!
Pe mine au inceput sa ma doara din nou sanii si s-au cam intarit. Oricum am crescut 2 numere la sutien. In rest ma bucur ca m-au mai lasat arsurile de stomac. Bebe ma saluta vad din ce in ce mai des.
Dureri am si eu uneori, in laterale(stanga sau dreapta) si medicul mi-a spus ca nu au legatura cu bebe. Fie sunt de la intinderea ligamentelor fie sunt pe acolo ceva aderente de care uterul marit trage acum. Si cateodata seara mi se intareste si mie burtica, asa pateam si la prima sarcina dupa o zi obositoare.
pika-pika, sanatate multa tatalui tau si Dumnezeu sa-l ajute sa fie bine! Stiu ca e foarte greu dar gandeste-te mai mult la bebe din burtica, stresul ii face mult rau.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 16+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Pika sanatate tatalui tau. O sa fie bine ai sa vezi. E normal sa stai cu grija, si nu ne plictisesti deloc. De aceea suntem aici sa ne sprijinim una pe alta, macar virtual daca altfel nu. Iti tinem pumnii. Sunt sigura ca operatia va decurge normal si totul va fi bine.
Cristina pentru linistea ta, trimite-l pe sotul tau la farmacie si du o proba de urina la laborator. Sa iti faca o urocultura. Si eu am avut dureri din astea, si bebe era cu capul in jos, asa se vedea la eco. Eu am concluzionat ca ma doare din cauza asta, dar dr a zis ca bebe e prea mic, ca sa tragem astfel de concluzii. Eu nu cred. Pentru ca de ex inainte de a fi insarcinata, daca eram balonata, ma intepa groaznic burta, nu puteam sta nici jos. Acum pe mine ma mai doare in functie de el, de cum isi schimba pozitia. Poate fi si infectie, dar poate fi si bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Missy si Dandana multumesc pentru informatii legate de concediu. Nu eram chiar foarte pusa la punct. Spicuiesc si eu de pe unde citesc. Orice informatie ma ajuta. Poate ma mai puteti ajuta cu un lucru. Tot undeva pe forum la legislativ am citit ca gravidele, dupa nastere sau inainte mai au dreptul la un salariu brut. Stiti cumva legea care stipuleaza asta?
She_wolf ai curaj sa vii atatea ore pe avion cu bebe, cand o sa fii cu burta mare? Stiu ca pe avion te lasa doar pana la 6 luni, apoi nu stiu cum e.
A.cicel bafta la examene. Stiu ca e un pic cam stresant sa ai examen in aceeasi zi, dar noi suntem aici si iti tinem pumnii. Bafta la invatat. Ce studiezi?
Bun venit noii mamici. Sorry ca nu am retinut numele. Promit ca data viitoare vin cu lectia invatata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Chiar ma gindeam aseara cind il simteam oare ce o fi in capul bebelului? Wow ce de loc aici ia sa ma dau eu un pic de-a dura! AAAA si rotunjimea asta ce-i ia sa vad daca pot sari de pe ea! Da sa inot se poate? Da niste muzica? Aloooooo mama niste muzica punem? Mamamaamammaaaaaaaaaaaa si incepe sa sa agite mai tare, binenteles cind tu stai linistita in pat ...
Si cu hainele astea, aseara nu am mai vrut sa ies din casa, singura bluza care imi vine bine este o camasa de corp a sotului azi iau magazinele la inventar sa vad daca gasesc haine de graviduta si sexi si faine si pe marimea mea.Glumesc.haine la raionul de gravi sunt doar de la marimea 50 adica XXXXXXXXXXXXXXXXXXL adaptate spune ei, pentru sarcina.Trebuie neaparat sa arat ca un gogosar?Bebelul meu zice ca nu!
Cristina Ioana daca mai postezi retete din alea crete te bat! Aseara am cautat muschi de vitel nu am gasit pe la noi sunt numai vaci.Nu scria vitel sau vaca(bou).

http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristina_Ioana, si pe mine ma mai intezapa burta jos, sau mai am dureri exact in partea dreapta sau stanga jos, dar eu am stat linistita ca eram convinsa ca sunt ligamentele care se intind. Parca pe site-ul dr. Tutunaru am citit ca sunt normale astfel de dureri prin luna a patra- a cincea(dar nu mai sunt f,. sigura ca acolo am citit).
Pika-pika, multa sanatatae tatalui tau, ai sa vezi ca o sa fie bine. Tu incearca sa nu te stresezi prea tare, ca sigur nu ii face bine lui bebe.
A, si sa nu uit. Cristina_Ioana, m-ai omorat cu retetele pe care le-ai scris la Sarcina si alimentatia. M-am hotarat sa incep sa le notez pe un carnetel si sa le gatesc si eu. Cred ca esti o bucatareasa excelenta. Si mie imi place la nebunie sa gatesc, si mai ales sa incerc retete noi, dar recunosc ca o fac destul de rar, din lipsa de timp. Doar in week-end-uri ma mai apuca harnicia.
Cristina, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pika-pika- multa sanatate tatalui tau
Cosmina si Galushca, cred si eu ca au fost ligamentele ca am simtit asa cum descrieti voi, in plus ciudat este ca dupa ce am fost la toaleta mi-a trecut brusc...deci clar cineva ma apasa acolo, ca era bebe, ca erau intestinele pline sau vezica, nu stiu dar tare m-am speriat, ca era o durere asa ascutita si exact cum ziceati voi, cum stateam in picioare era ok, dar cand ma asezam parca aveam rana acolo...

Cristina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristina_Ana- daca vrei putem face si meditatii si lectii practice
Adevarul e ca mie imi place tare mult sa gatesc si o fac asa de placere mai mult decat ca pe ceva necesar...si sotul e topit dupa ce ii fac...

Cristina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Fetelor va multumesc mult.Ma simt tare bine sa stiu ca e cineva alaturi de mine cu ganduri bune.Si suntem destul de multe...si cu bebeii...
Angelli m-ai facut sa rad.Ai un bebelus foarte jucausAcum imagineaza-ti cand va fi prin casa

19+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput