Mamici de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by lariana

Sint o viitoare mamica de luna iulie.DPN 24.07.2006

Bine ai venit. Te trec maine pe listuta. Sa ai o sarcina usoara.
Tu fiind noua, primele mesaje iti sunt moderate sdi de aceea ti-a intrat mai tarziu pe forum.

13+
Mai am 16 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Salutare fetele!
Nimic nou in ultimul timp, abia am apucat sa citesc ce ati mai scris si voiam sa va salut.
Fetelor va intreb si pe voi , poate stiti, poate ati auzit cumva: un sampon pe baza de chinina poate afecta bebele?
Abia azi am aflat ca e nociva chinina, dar ca si compus in medicamente.Eu, ca o desteapta am folosit acel sampon cam 2 luni si ceva, dar fara a avea julituri/zgarieturi pe pielea capului....ei acum mor sa aflu daca poate afecta ceva...Va rog, poate stiti voi ceva....orice
merci mult
simt ca innebunesc...si nici n-am pe cine sa intreb....si cand ma gandesc ca am citit pe flacon asa intr-o doara

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

assa in principiu, chinina este toxica; in realitate, cantitatea din sampon este neglijabila, nu are efect sistemic, ci doar la nivelul pielii; poti sta linistita, bebe e bine, totusi nu-l mai folosi, pentru siguranta si linistea ta. Ideea este nu care cumva sa iei medicamente care au in compozitie asa ceva, atunci ai o problema.

lariana bine ai venit!

Valentina 15+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai fetelor am fost la cumparaturi si mi-am luat o pereche de pantaloni de trening negri si la burta au o banda elastica roz dubla.
Sunt f comozi, i-am luat pt ca deja blugii au inceput sa ma stranga si ma enerveaza sa merg cu nasturul descheiat...
Sper sa ma tina destul de mult, pt ca la talie sunt chiar f elastici si nu strang deloc, pt ca sincer nu am chef sa-mi iau o gramada de haine cu burtica...sunt convinsa ca va trebui sa-mi mai iau si altele, mai ales de prin luna mai in colo cand incepe si aici sa se mai incalzeasca si atunci o sa avem toate burtoaie in toata regula .

am intrat si pe la raionul bebelusi insa nu aveau cine stie ce la din astia mici-mici de tot, eram curioasa de preturi in general...Idee tot nu mi-am facut pt ca sunt cam varza la capitolul bebelusi si habar nu am ce trebuie luat ( ma rog, hainute, patut, carut, si samponele de baie, dar asta stiu doar in general ).

m-am uitat si la carucioare, cam scumpe, plus ca aici am inteles ca te obliga sa ai un cosulet de adus acasa bebele de la spital, adica trebuie folosit in masina...am vazut eu ceva de genul asta dar treb sa mai ma uit.

inca nu iau nimic, dar o sa iau din timp, mai ales dupa ce o sa stiu daca e fetita sau baietel...ca nu am superstitii ca sa nu iei nimic inainte, pai pe urma ce ne facem, sa-l trimit doar pe sot si eu sa nu-mi dau cu parerea...nu se poate ca mor de curiozitate ...

am mai luat si de mancare ca vine sotul sambata acasa ( a fost in tara ) si am carat de pungile alea de m-am tuflit toata...maine dupa servici o sa gatesc ceva, ca azi nu mai pot sa fac nimic...

pupi,
miti 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Fetelor, sunt amarata si ingrijorata : de 2 zile, seara mai exact, ma inteapa burta jos usor la inceput, apoi mai rau...nu stiu daca sunt ligamentele de vina, daca am racit sau o fi infectie urinara...sunt tare speriata ca nu am reusit sa vb cu dr inca...am luat No-spa si am pus si un Scopantil...
Aveti idee ce poate fi? Nu se intareste burta, nu se contracta, bebe misca normal si des, nu am nici o scurgere, doar ca ma inteapa acolo la orice miscare...si de ce numai seara?....nu este vorba de efort,azi am stat mai mult in pat...saru'mana anticipat pt raspunsuri...

Cristina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Eu de o sapt am contractii usoare care dupa no-spa imi trec.In seara asta am avut niste dureri foarte mari de burta .Nu puteam sa stau jos pt ca simteam ca mor de durere(daca stateam in picioare era f bine).Mi-a trecut destul de repede.Sambata ma duc si eu la control sa vad ce zice d-na dr pt ca incep sa intru in panica.

COSMINA 17 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Cristina-Ioana, am vazut ca ai Dnp pe 15.07,iar eu pe 14.07,iar nasterea va fi la spitalul Polizu.Cred ca o sa ne intalnim pt ca si eu tot acolo voi naste.
Pupici

COSMINA 18 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Cristina_Ioana, si eu am patit acelasi lucru acum cateva zile. O durere in partea de jos a burticii, cam pe unde e vezica. Am fost la pipi de cinci ori intr-o ora si am presupus ca stimabilul bebe (foarte miscator si vioi de altfel) s-a gandit sa se aseze fix pe vezica. Credeam ca e uterul sau colul, dar usturimea era mai in fata, nu prea stiu cum sa explic. Oricum, a durat cam 5-6 ore. Mi-am pus sticla cu apa calda, am vrut sa iau no-spa (n-am luat niciodata, nici nu am in casa). Pana la urma am papat ciocolata si am adormit pe la 3, iar dimineata eram ok. De atunci nu s-a mai intamplat decat accidental si putin timp. Cred ca a fost bebe pe vezica (poate exersa la trambulina pe ea ), dupa cum ziceam. Incearca sa vezi daca mergi mai des la baie atunci.

Galushca 15 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

SI pe mine ma inteapa destul de des in partea dreapta jos,mai ales cand obosesc.Cand am fost data trecuta la ecografie,in timp ce-l vedea pe bebe a apasat un pic in partea dreapta si m-a intepat din nou.I-am spus dar a zis ca nu are legatura cu bebe asa ca m-am linitit.Dupa,m-am gandit eu sa nu fi facut apendicita,sau sa imi apese pe apendice(zic si eu),dar poate apasa pe ovar...cine stie?Important e ca bebe e bine si nu il afecteaza pe el.Acum nu prea mai dau importanta,daca ma inteapa stau un pic intinsa sau pe scaun si trece.
Eu sunt cam trista.Tatal meu este in spital,asteapta sa fie operat,dar nu vreau sa va intristez pe voi cu problemele mele.Cred ca tocmai ca sa uit,sa nu ma gandesc ma refugiez in munca...Sper sa treaca totul repede.De asta nu prea am mai intrat sa scriu.
Pupici pentru burtici si bebei!

19+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Pika_pika ii doresc multa sanatate tatalui tau si tie sa fii linistita !

miti 14+

Mergi la inceput