Endometru, ovulatie, monitorizari si gravide - 107

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

D-na Decana????
Asta-i un grad profesoral, jurrrr !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Decana...de varsta?????????

Mergi la inceput

Inteleapta clasei!!!!!

Mergi la inceput

Sper sa primesc si eu o coronita pana la pensie...fie ea si mai ciufulita, ca jur sa ma "inteleptesc" si mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

va urmaresc..doar!!!
mi-e cam lene sa mai scriu!!!

D.

Mergi la inceput

Salutare PROFA!!!!!!!!!Ce materie???????

Mergi la inceput

Toate eforturile vor fi rasplatite la momentul potrivit, cu o 'coronita' anume, pe masura stradaniilor.........
Iar daca pana la tine, fata draga, se vor termina coronitele cu bebei naturali, mai exista si alte departamente, care se ocupa cu fabricarea coronitelor.
Dar deocamdat' nu se stie exact cate mai sunt in sac ........
Mai sunt si maine numaratori si poimaine si.......

Hopa, in banca intai, chiar sub ochelarii mei, avem doua codite de fetita, cam leneseeeee ....... Se cam doarme la ore si bag de seama ca nici nu se stie exact la ce ora ne aflam........ Ce materie studiem azi??? Uite asa extemporalul se va preda in alb si cine nu a muncit, nu stiu cum va capata vreo coronita......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cod spune:

Buna fetelor! Aici e Cod, nou venita!
Suns stresi si disperata>
desi am o fetita de 5 ani, eu si sotul meu ne mai dorim un copil si nu se lipeste. Incercam de 2 ani. Am ovare polichistice (4 cm stangul, 3 cm dreptul), la ecogragie ginecoloaga mea mi-a spus ca foliculii mei sunt OK, mi-a dat utrogestan (din a 16-25 zi de ciclu), acid folic si vitamina E. Acum 3 ani am facut un chiuretaj dupa care am avut dureri groaznice si mi s-a dat atunci organometril vreo 2 luni.De aproximativ 6 luni beau ceaiurile indicate de Livia, dar... fiecare luna trece ca un buldozer peste mine, daramandu-ma psihic cu o singura liniuta roz pe testul de sarcina. In timpul asta Alexandra, fetrita mea, dragaleste toti copii mai mici intalniti in cale si-mi spune ce bine e sa ai un fratior sau o surioara. Iar eu, inevitabil, cad in butoiul cu melancolie blegoasa gandindu-ma la chiuretajul de acum 3 ani. Am din ce in ce mai multe cicluri anovulatorii (imi dau seama pentru ca iau teste de ovulatie in zilele cu pricina si, in cel mai fericit caz, apare usor pozitiv si nu 2 liniute clare si de aceeasi intensitate. La voi cum apare?
Conteaza si "usor pozitiv" sau ptrebuie pozitiv clar?
Astept un semn de la voi. Cu drag, Cod!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pe un buletin de TPC trebuie sa scrie:
Nr.ore dupa coitus 8-12H
Aprecierea motilitatii spermatozoizilor in mucusul cervical:
Rapid progresivi
Lent progresivi
Non progresivi
Imobili

Interpretarea:
Negativ 0 spermatozoizi in mucusul cervical sau sp.imobili
Pozitiv -slab <2 sp.progresivi
- mediu 2-6 sp.progresivi
-foarte bun >7 sp.progresivi

Oana spuneam ca ISA are sanse mai mici decat natural in cazul in care TPC e bun .Asta implica o spermograma buna.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Am citit cu interes discutiile despre ovulatie, dar am o nelamurire mare: cum este cu 'micsorarea' foliculului cand 'ovulatia este in toi'? Ca io stiam ca atunci cand foliculul se sparge, lichidul folicular este eliberat (ajunge undeva prin fundul de sac Douglas) iar ovulul este captat de trompa... practic la ecograf nu se mai vede nici un folicul dupa ovulatie, ci doar la o saptamana se poate vizualiza corpul galben... OANA, ai tu vreo explicatie pt asta?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput