Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
ChrisDun spune:
Si eu, si eu! Prezent!
Apropo de catalog, Stefania, ai terminat sesiunea? Vad ca Andreeea mama lui Eric a raspuns deja la apel! Eu am vazut-o pe carolinah zilele trecute pe un topic... nu mai stiu care 
Gusta si Andreea, felicitari pentru examenele luate!
Gusta, dragalasa Mara cu gurita moscolita
Mi se pare mie sau cu tine nu prea seamana? ![]()
Simona, multa sanatate puiutului tau! Totul e bine cand se termina cu bine!
Mai cunosc un caz asemanator cu al tau: doamna la care mergem noi in gazda la Moeciu a avut o extrauterina dusa la termen (de fapt, a depasit termenul
) - pe vremea aceea ecografele erau rare si nu se pricepea multa lume. Placenta i se prinsese de intestine, si daca nu se decidea medicul ei la cezariana, nici ea nici fata ei n-ar mai fi trait. La ecograf totul era ok, numai ca nu reuseau sa vada capul copilului. Dupa ce s-a nascut micuta, si-au pus problema ca s-ar putea sa aiba ceva probleme de dezvoltare, din cauza ca placenta se prinsese pe intestine, etc. Acum fata ei e bine-mersi, studenta la Brasov ![]()
In ce priveste stimulentul - nu ti-ai pastrat o copie dupa Anexa 1 pe care ai depus-o la Primarie - ca acolo mi se pare ca trebuia bifat ce anume ceri. Sa le dai cu ea in cap! ... sau cere celor de la Primarie sa iti faca o fotocopie dupa declaratia ta.
Andra_bb - bine ai revenit! Nu ne pui poze cu roshkovanul tau? Pliiiizzz!
galinarodica, bine ai venit pe la noi! Poze cu minunea blonda nu ne pui?
Maysa, pai de ce sa lasi stick-ul la laboratorul foto?! Eu merg cu un stick sau cu un flash card si isi copiaza ei pozele pe PC-ul lor. Nu le las nimica! ![]()
ioana, zi mersi ca socrella ta vine rar si iti gateste fara comentarii. A mea, pe langa ca are pretentia ca ea e cea mai in masura sa imi creasca copilul (si nu ai mei, vezi-Doamne!), imi gateste (mai rar acum, ca n-o mai las!) si se plange la cumnatzelu' meu cate face ea pentru noi. Shulfa!
Androix, idem, si eu tot asa zic - ceva sa creada ca o ascult - dar nu o aud
Na' ca iar m-am enervat! 
Loreeen, ramolita, zici tu?! Pai esti sarea si piperul grupului nostru! 
Androix, pai daca iei Pampersii din Carrefour, normal ca-s scumpi! Du-te in Cora si iei Jumbo Pack-ul cu 54 RON ![]()
Auziti ce banc am primit pe mail (printre altele):
Q:Ce e mic si zgarie geamul?
A:Un bebe in cuptorul cu microunde.

Sa aveti o zi frumoasa!
andreeaatan spune:
Loreen-m-ai ucis...
Barbatu-meu le stie face pe toate, gateste accidental, dar oricum nu-mi place mie sa mi se trambalaiasca prin bucatarie. Singurul curs intensiv la care il inscriu este Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului. Este posibil sa nu vorbeasca sau sa se agite compulsiv in timp ce ea parcheaza?
A avut nevoie de mult mai multe ore-vreo 2000 ca sa treaba de examenul la cursul Sa am copii fara sa devin gelos (pe ei) (50 ore) .
Dar acum e aproape perfect.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
simona_filipas spune:
Buna dimineata si daca tot se poarta...PREZENT
In sfarsit aparem si noi
Am citit tot din urma ...ca sa fim cu lectiile la zi ca orice elev silitor
....
Din cate imi mai amintesc eu si imi cer scuze daca omit ceva:
Daniela, multumim ca ne-ati trecut la pretendenti.Dragos abia astepta s-o cunoasca pe Isabella
Loreen , bine ai revenit (iti spunem cu intarziere ca noi abia acum am apucat sa scriem)
Elisor , mama tu ce faci? Te asteptam cu nerabdare.
Tzumpiloi , parca tu ziceai de cearcane la copii. Prietenei mele i-a zis pediatrul ca cica mai nou nu mai este la moda sa-i faci copilului analize pentru giardia pentru ca trebuie repetate de foarte multe ori si ca isi dau seama dupa cercanele copilului.Si Dragos are cearcane dar tind sa cred ca sunt de la nesomn.
Loreen , frumoasa foc Delia.Iti vine s-o mananci cand o vezi...e mortala in poza aia in picioare
Gusta , tare cumintica si vad ca si ascultatoare e Mariuca ta.
Simona , bine ai venit
. Doamne prin ce a trebuit sa treci....Sanatate multa lui Elian si asteptam poze.
Rodica , bine ai venit
.Cand ai timp mai intra si tu si povesteste-ne cate ceva despre voi.
Ioana , hai ca mai ai putin si scapi si de socrosenie. Iti doresc nervi de otel.
Gabitzam , multumesc ca "m-ai tras de maneca".Nu stiu cum am facut dar imi scapase postarea Simonei.
Aseara am luat si eu banii de la posta( indemnizatia)si binenteles ca n-am mai rabdat si am tras o fuga pina in Selgros unde m-am dus dupa ceva si am venit cu altceva dar si fara bani.
Am incercat si eu cerealele de la Milupa cu musli si spre stupoarea mea vad ca le haleste.
Mai nou fiu-meu este fan inrait Humana( a se citi ceai de fructe rosii). Bea cate 3 biberoane/zi+noapte cu ceai.
La capitolul noutati in evolutie:
-kk +pipi la olita ( in cazul in care ne este gata "preparat" cand se trezeste)
-interes deosebit pentru intrerupatoare
-atentie la muzica, la batut din palme( gen bravo). Cand asculta muzica sta in fundulet si da din picioare ca si cum ar dansa.
-tacere deplina cand recitam poezii(mai mult mama, iar poeziile sunt "catelus cu parul cret; pisicuta,pis,pis,pis; avionul; si aia cu piticul care facea baie intr-un ibric )
-merge singur sprijinit de marginea patului dar numai daca in partea opusa are un obiect care-i atrage atentia ca altfel nu se misca.
Ieri se tinea de calorifer si facea pasi mici catre perdea pe care o face mototol de cate ori are ocazia.
- scoate limba, fara sa-l fi invatat cineva. Nu-mi dau seama cum dar probabil ca si-a descoperit dintisorii cu limba si asa si-a dat seama ca poate sa scoata si limba afara. I-am facut si niste poze in ipostaza asta. Ma duc sa le descarc si revin
Simona
de
Dragos Octavian
sufletzica spune:
prezent si noi.
nu mai apuc sa scriu si eu doua randuri dar va citesc sa stitzi.
am vesti proaste si bune totodata.sa incepem, cu alea proaste intai: sarei i-a iesit un dintzos dar ca sa nu ma bucur prea mult a iesit stramb.offfff...imi venea sa plang cand l-am vazut azi dimineatza.este cel din dreapta jos.se vede si cel din stg dar inca nu a iesit.avetzi idee daca astia
de lapte ies strambi tot strambi ies si aia definitivi? ca eu deja o iau pe campii daca o sa aiba dintzii strambi din fatza..A doua veste proasta este ca pasarica fi-mii miroase destul de urat .Fetele care au bebelushe, avetzi problema asta? aveti idee care este explicatzia? curata la pasa este, adica nu are nici secretzii ciudate, nici branzica din aia albicioasa...nu stiu de ce are mirosul ala...nici nu am mai lasat-o cu curul gol, ca este cam frig.poate de-aia?
Si alta veste proasta este ca sternul ei este in continuare iesit in afara ...de-abia astept sa ma duc cu ea la ctrl de 8 luni sa o intreb pe doctortitza ce si cum.Ma bate gandul sa chem si un alt doctor acasa sa o vada.Puteti sa imi recomandatzi pe vreunul bun? Si cam cat costa operatziunea va rog ca suntem pe sponci cu banii.Apropos de bani, Androix, tu ziceai ca ai luat banii.Ai idee cand a depus angajatorul tau dosraul ?Ca al meu a depus fix in ultima zi desi eu am depus la inc lunoii.
Acum si vestile bune: stau f bine cu examenele, am doi de 10 si un 9
...dar mai am vreo 4 ...
iar de la 1 martie incep serviciul.Adica mi-am gasit servici si d ela 1 martie il incep.
Ma bate gandul sa iau si o bona macar 4 ore pe zi pt ca maica-mea nu se arata dispusa sa stea cu fata full-time si oricum in 2-3 luni vrea sa plece la tzara.Asa ca ama gandeam la inceput sa o iau 4 ore pe zi sa stea mama cu ochii pe ea sa vada cum se descurca ca apoi sa ii maresc la 8 ore.Fetele care au bona, spuneti-mi si mie please cum ati procedat la gasirea ei...
Aaaa...si mai o veste pt fetele cu ccm: ieri am depus reclamatia la inspectia muncii si am inteles ca in 30 zile primesc raspuns.Cica va merge inspectia muncii peste ei si le va face o inspectie
.Salta pipota in mine ca sa zic asa...desi nu este prea frumos dar nici ce mi-au facut ei nu este deloc frumos:"
Cam atat...am bagat la cuptor pt sara niste carnitza de vita cu sos de rosii, usturoi si oregano si i-am pus la fiert niste spaghete.Sa vad daca ii plac ca nu mancat pana acum asa ceva.aaaa...mai este ceva.Am o adevarata problema cu sara la masa de fructe.Nu mai vrea sa pape banana ei si marul cu portocala si biscuite.Cred ca s-a saturat de lee.
Dati-mi si mie niste idei ce combinatzii mai facetzi voi la masa de fructe: cereale, ce cereale etc (eu nu i-am dat pana acum cereale dar as vrea sa incerc acum ca vadc ca nu mai papa fructele disponibile acum pe piatza)
Era sa uit...Multumesc mult pentru urari...Nici nu imi vine sa cred ca am un copil asa mare, de 8 luni..este dja un omuletz.
Va pup pe toate si sa stitzi ca suntem si noi pe reduta chiar daca scriem mai rar
pupam toti bebeii si le uram multa-multa sanatate
Sara, comoara lu'mama
gabitzam spune:
Apropo de poezii pentru pitici, am un fisier text cu poezioare, cules tot de aici de pe forum, daca e interesat cineva il trimit. Le-am pus la gramada si unele chiar s-ar putea sa se repete in fisier, ca n-am apucat sa-l pun in ordine pina acum.
Later edit: Hia ca l-am pus pe net, il ia cine vrea de aici: http://www.filehost.ro/93025/Poezii_pt_copii_txt/
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
monu spune:

45 de minute a dormit maimutza. dobitocul de cumnatl ce mi l-a dat d-zeu mi-a trezit fata pt ca nu e in stare sa ia o furculitza fara sa rastoarne toata bucataria. de la 11.15 urla fata in continuu..de oboseala si de dinti.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
Androix spune:
ChrisDun, cre ca o sa ai o supriza cu pampersii data viitoare. Neplacuta adik, ca si in "care-fura" erau tot 54 de ron jumbo box-ul si acum sunt 61.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
andreeaatan spune:
S-au scumpit, mey, Pampasii. Si la noi la Cluj au venit cu d-aia scumpi, ca doar nu au facut promotie cu servetele moca 2 luni ca sa nu-i scumpeasca.
Felicitari pentru examene-Sufletica, Gusta si Andreea.a, bravo. Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Mi-o mancat acuma Thomas un polonic de ciorba cu o lg. de iaurt in dansa plus 3/4 castron cu orez si legume si pui. Mi-a mai mancat si nervii, ca are o pasiune de vreo 2 zile sa-mi dea peste mana. Ioi si vai.
Cu bravo si tai-tai-sunt verde de nervi ca repet cu el si nimic. Mergem la control de 10 luni si o sa zica dr. ca nu ma intereseaza. Dar pot sa-l oblig? No way.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici