Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
andra_bb spune:
Buna ziua la pitici si mamici !
Incerc sa va arat citeva poze cu Tudor.Sper sa mearga link-ul.
Daca nu anuntati-ma si mai incerc.
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=547409398&security=SGFmLp
ChrisDun spune:
Sufletzica, pai daca as putea ti-as trimite-o pe soacra-mea sa aiba grija de Sara
... nu e femeie rea, insa cred ca are niste complexe, frustrari, ceva... Stie sa gateasca si sa spele hainute, e foarte eficienta
Eu nu inteleg cum vine treaba asta: unii au noroc de disponibilitate din partea ambelor perechi de bunici, iar altora bunicii le intorc spatele
Vezi ca "mirosul" poate fi de la pampersi. Incearca doua-trei bucati din alt tip de scutece, sa vezi daca persista.
Androix, hai sa-ti zic un secret: in Care-fura pampersii sunt 2 saptamani la 54 RON, doua saptamani la 58 (sau 61
), apoi iar 54, etc. In Cora pana acum au fost constanti. Zi-mi, ai fost in care-fura??
Gabitzam, nu se vede fisierul. Adica trebe sa ma loghez / inregistrez pe site-ul respectiv... apropo: am si eu un fisier, pun primele poezii din fisier, sa vedem daca or fi acelasi:
LICURICIUL
Cam la vreme de hotar
Intre zi si noapte,
S-a oprit un mic hoinar
Pe un crin muiat in lapte,
Si tot scapara amnarul
Sa-si aprinda felinarul.
ALBINUTA
Cand m-am dus la gradinita,
M-a muscat o albinita.
Minti, minti,
Ca albina n-are dinti.
Are un ac mititel,
Cand te-nteapa,
Mori de el.
PRIMAVARA
Astazi omul de zapada,
Are frunte-ngandurata.
Ca o raza aurie
I-a ciupit din palarie,
Si la cativa pasi de el,
S-a trezit un ghiocel.
Vreti sa va mai pun poezioare?
gabitzam spune:
Da, Christina, cred ca sint aceleasi. Si multe altele. Incerc sa-l pun in alta parte.
Poate merge de aici: http://www.savefile.com/files.php?fid=3363476
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
corni spune:
PREZENT![]()
nu prea mai am timp de mesaje lungi dar sunt prezenta, am inceput demersurile ptr. vanzarea apartamentului si trebuiesc o gramada de hartii,cadastre,intabulari,etc si timp si mai ales baniiii.
monu spune:
clar!! a mea a baut cafea. sutem treze si fresh, nu am papat si nu ne convine nimic
este una din putinele zile super super naspa cand imi vine sa fac asa

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
gabitzam spune:
Clara, noua ne-a zis popa direct citi bani vrea, adica 1 milion de la nasi. Si daca a vazut ca sintem "curatei" a zis ca si parintii dau 500.000. Poate nu or fi toti asa ciubucari ca nea popa asta din Baneasa.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
Danelutza spune:
Simona hai ca punem pina la urma de o cuscreala, tu cu Dragos, eu cu Isabella.![]()
Uau, dar ce haioase sint pozele cu limbutza scoasa.
Monu imi pare rau ca nu se simte bine Alexia, dar hai sa-tzi fac curaj si barbatu'meu darima ushile cind le inchide, cu bucataria se descurca mai ushor. De dormit si Isabella a inchis ochii azi doar juma'de ora si e treaza de la 7.
Gabitzam nu functzioneaza fisierul, nu se deschide.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
loreen spune:
Sufletica la vestile rele cu dintii si pasarica mirositoare iti dau vesti bune...prima ca dintii de lapte nu au treaba cu cei definitivi ca forma si fond,decat ca eventuale carii afecteaza dentitia finala si roicum se pot regla defectele pe parcurs cu aparat dentar,iar cu mirosul este de la eruptia dentara ca si eu la fel ca tine m-am dus la dr foarte contrariata de ce pute in halul asta...ca spalata e chilotii ni schimbam des...raspunsul a afost ca eruptia dentara provoaca anumite modificari in aciditatea urinii care provoaca asemenea duhneli si iritatii la fundulet...
Cu restul nu pot sa te ajut...felicitari pentru examene si bafta la celelalte si la servici...
Andreea las' ca ne dam corijentele cand fac copii anu' ca tauroaica mea e de-o caposenie rar intalnita...
Simona_filipas 
Corni bafta ca mi-e groaza ce te-asteapta...alergi tu dupa acte sau prin agentie?!
Monu baga mama cafele la greu...io de azi dimineata balotez ciucalata si cafea ca-s
rau dupa 2 nopti de cenacluri artistice...noaptea asta l-am amenintat pe sotu' ca-i tai beregata daca ma mai trezesc tot eu...Astia mici au niste resurse de energie nebanuite asa ca nu stii la ce sa te astepti...
Brava fetele ca v-ati luat examenele...dastepte sa va faceti...
Gusta tu-le mama lor de natie urata da de cand scoala noastra nu mai este buna...ca parca la Romanica se facea scoala nu parodie ca la ei...
Andreea.a baga si tu o poza la Ericozaur si Filip ca de mult nu ne-a-ti aratat chipurile...
Crisdun pe dinafara-i vocsit gardu...inauntru-i putred lemnu'...ii mai dau o zeama antifungica si mai functioneaza oleaca...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

de