Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
Simona_filipas, vad ca si lui Dragos i-a crescut parul. Si lui Andrei ii cam intra o suvita in ochi, cred ca o sa-i pun o clama pina la taiatul motului
Iar cu baita vad ca sinteti in camera cu el. La Andrei n-ar fi posibil, pentru ca da din picioare de e apa si pe tavan, ca sa nu zic ca noi trebuie sa fim in chiloti, altfel ne face fleasca.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
babygirl spune:
Prezenta! Da' ce v-a apucat cu prezenta? Io-s in fuga. La noi e concert de 2 zile. stau sa iasa iepurasii de sus. Amandoi, saracuta. Si e asa de nervoasa si de sacaita..!
Adina&Ema
tzumpiloi spune:
Buna si de la noi,
Am fost prin oras cu treaba, am facut mancare iar acum sunt si io prezenta !
A mea nu mai mananca, maraie de zor si nici eu nu cred ca mai rezist...are bale in productie industriala si s-a iritat la funduletz iar dintzii nu se vad! A, si tot kk moale face!
Poate fi altceva, ca dintzoshii nu se vad!
Sufletzica, felicitari pt examene si job...eu inca sunt in cautari !
Cu bona, eu am agatzat-o in parc dar daca vrei o pot intreba pe ea daca cunoaste pe cineva?
Monu, ce ne facem cu copii nostri fara dinti? oare cat mai dureaza ca eu m-am saturat sa astept sa am iepurash?
monu spune:
multumesc pt incurajari. mi-au venit nervii si l-am sunat pe sot si am declarat urmatoarele - frate nu ma mai intereseaza. de astazi de la ora 17.00 pana luni la ora 08.00 nu ma mai intereseaza ce faceti. te descurci cu fiica-ta ca si cand nu as fi acasa. inchei citatul. prin urmare SUNT IN GREVA DE PROTEST!!! nu mai fac nimik in afara de a ingriji propria mea persoana. ce fir-ar sa fie!!!! din ianuarie anul trecut ma chinui de una singura. ba sarcina dupa aia bb plus casa, masa, curatenie si alte cele! ma mai ajuta si el dar cam anemic. asa ca SUNT IN GREVAAAAAAA!!!!!pana luni dimineata! credeti ca rezist pana atunci?
sa stau deoparte?![]()
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
Androix spune:
Gabitza, mie imi cere parola. Cica sa ma loghez daca vreau ceva, daca nu sa circul...
Chris, hai mei ca io merg in fiecare saptamana ca care-fura si mereu ma pierde Mihai pe la raionul de copii uitandu-ma si la ce nu-mi trebe si faza aia cu doua saptamani asa si doua asa nu am prins-o. Eu nu cred, ca sa fiu sincera. Ba sa stii ca am prins o data cand in cora erau mai scumpi. Ma rog probabil ca sunt promotii dar acum chiar cred ca e diferenta mare si sunt convinsa ca i-au scumpit producatorii. sau importatorii uatever
A si alta faza, am calculat o data mai de mult si mi-a rezultat ca jumbo pack-ul (ce al sarcu nu e box
) era mai scump decat pachetul normal. Acu ziceti si voi
sunt hoti sau nu? Omu cumpara pachetul mare ca zice ca iese mai ieftin si can colo catamai tzeapa 
Loreen, ce poze sa puna ca abia de ne-am vazut si noi de cateva ori in toata sesiunea asta. Stai ca acus a terminat, ma pun si eu pe picioare cu rusii mei si o punem de-o intalneala in toata regula cu poze si pozne.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
loreen spune:
Monu mai bine faci altceva ...inchiriaza o camera la un hotel pana luni si zaci efectiv ca daca stai in casa cu ei tot degeaba... barbate-miu mi-o baga p-aia cu "la mine nu sta ca la tine" de ma nerveaza la nervii deja nervosi si stresati de vicisitudinile vremii...asa ca prefer sa plec de-acasa ...nu prea am unde insa tot o tai vreo ora creanga prin oras exact in plina criza de-a Deliei...Cand ajung copilul e disperat,barbate-miu varza si io razbunata...
Androix ce treaba au rusii...ca doar nu le faci si lor poza...
Fetele cu copii maraiti compatimirile mele sincere...io ma mai scos cu Bianca ca o pun sa o distreze pe sor-sa disperata ca altfel as bolunzii definitiv si pe viata...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Deci am pus poezelele la doua adrese, nu stiu la care va cere parola, ca in mod normal n-ar trebui la nici una din ele (zic si io...)
1: http://www.filehost.ro/93025/Poezii_pt_copii_txt/
2: http://www.savefile.com/files.php?fid=3363476
Recomand a doua adresa, ca vad ca s-au facut deja citeva download-uri, deci se pare ca merge.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
andra_bb spune:
Buna ziua la pitici si mamici !
De azi dimineata ma chinui sa postez o adresa de net cu pozele lui Tudor. Imi apare mesajul ca fiind trimis, dar daca refresez nu apare mesajul meu.
Stiti care ar putea fi cauza ?