Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Buna.
Ma bucur sa aflu ca am in acest forum un tanar care s-a nascut in aceeasi zi cu Elian . Numele lui Elian a rezultat din faptul ca , pana sa aflu sexul lui-pe la 5 luni -eram sigura ca va fi fata-eu aveam aproape 37 de ani , si eu si sotul am lucrat in mediu electroagnetic care se zice ca afecteaza fenomenul in asa fel ca faci fete . Si doream sa o cheme un derivat de pe la Elena - asa ca ma gandisem la Eliana-dupa aceea am aflat ca de fapt vine de la Ilie. Cand am aflat ca va fi baiat m-am gandit la alte nume . Dar cat am stat in spital mi-a cumparat sotul o carte cu nume in care aparea si Elian - si am hotarat ca-l voi pastra - oricum imi placea foarte-foarte mult .
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

PREZENT, TRECUT SI VIITOR!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Luna trecuta am depus si eu actele la primarie pentru stimulent , asta dupa ce o tanti de acolo m-a pus sa aduc de trei ori adeverinta de la serviciu,pentru diverse asa zise probleme . Acum cateva zile ma anunta ca sa ma duc la posta sa-mi iau banii. Acolo - surpriza - imi da 8 milioane lei pentru indemnizatie crestere copil- acum tot eu trebuie sa ma duc la directia muncii sa lamuresc problema , cu toate ca eu nu am nici o vina - imi vine sa mor - iar timp pierdut si cine stie cand remediaza situatia sa-mi dea cele 3 milioane , ca pe cele 8 , evident trebuie sa le dau inapoi .
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

PREZENT si la noi si tot fara dinti. aseara am avut acelasi program artistic. urlete si fitze seara la culcare, trezirea de dim. cei drept pe la 5 iar la 8.30 hai la impins vagoane. cand sa ii dau sa manance la 9.30 fitze si urlete again, cu gen scai de mami si scuipat papa. am dus maimutza la culcare si pe la 10.30 a adormit si ea. naspa. e in perioada de scai la gatul meu. zici ca plec si o las singura cu bau bau. sper sa nu o tina prea mult.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sa va arat ce face Mara cand o mai rog sa stea cuminte

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/album?.dir=e437&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos/

Stiu ca ati mai spus dar eu sunt dusa rau cum se face sa numai apara carnatul asta ca eu sunt cam tantalici si numai stiu.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si de la noi.

Loreen da' unde ai gasit mama aratarea aia de ciine, ca m-ai speriat rau de tot, sper sa nu fac ca Isabella pipi in pampers

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Prezenta si eu!

Si buna dimineata!

Am terminat sesiunea cu bine, insa acum nu mai reusesc sa termin lucrurile pa cera le-am lasat nefacute si uite asa trebaluiesc mai toata ziua.. De asta n-am mai apucat sa scriu, dar mai arunc un ochi peste ce scrieti, sa stiti.

Eric e bine, nu a mai luat deloc in greutate din decembrie , adica are 9 kg in continuare. Spatele meu zice "multumesc". Face caca la olita de cateva ori pe zi, mai nou mai avem si accidente ca deh, prea se invatase mama sa nu mai culeaga caca din pampersi. Dar tot sunt multumita!
In rest, toata ziua se invarte cu premergatorul, alearga pisicile (normal), deschide sertarele, usa de la cuptor (asta e un nou joc pe care l-a inventat: el deschide usa, mama o inchide, el o deschide la loc si tot asa..) si... umbla, umbla, umbla.

Eu zic ca ma apuc de slabit, dar vad ca am o vointa de.. carpa. Azi am bagat deja un Snickers. Ma duc ca s-a trezit. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andreea sa-mi stric bunatate de ochi beliti pana am citit ce-ai scris acolo...

Cloreta mai am jumate ...

Androix aoleu si a mea ce le sare din craca-n craca pana da cu de pamant si o ia de la mijloc si ajunge spre capatul inceputului dinpre partea de final...exact in tenta esentei de nuanta...

Gusta cumva Mariuca ta a atentat la oala cu ciucalata a mea? E mortala scumpa de ea...

Danelutza mi-a trimis-o cumnatica din Hawaii poza...probabil ca barbatii da pe-acolo arata in halul asta...

Mai tipati cu PREZENTA...asteptam prezente noi...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, mai ce prajiturica dulce si buna facusi... Baga o portie la noi!

Eu maine o sa fac un cremsnit si strudel cu mere ca avem un chef si o sa ducem ceva dulce... Mergem la Alina, prietena mea...

Gusta, bravo pentru examene. Esti tare mai!

Loreen, mistocuta aratare... Brrrr!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Curs de formare pentru barbati

Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau.

Program: 4 module dintre care unul obligatoriu:

Modulul 1: (curs obligatoriu)

1. Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore)
2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore)
3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport

Modulul 2: Viata in doi
1. Sa am copii fara sa devin gelos (pe ei) (50 ore)
2. Sa nu mai zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele (500 ore)

3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550 ore)
4. Sa inteleg ca pantal onii nu se duc nici o data singuri pana la dulap (800 ore)
5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore)
6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez

Modulul 3: Timpul liber
1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de doua ore (exercitiu practic)

Modulul 4 : Curs de bucatarie
1. nivelul 1 (incepatori) : Electrocasnicele : ON deschis ; OFF inchis
2. nivelul 2 (avansati): prima mea supa instant fara sa ard cratita

Exercitiu practic: fierbe apa inainte de a adauga pastele

CURS INTENSIV
Din ratiuni de dificultate si de intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi.

Tema 1: Calcatul: de la masina de spalat pana la dulap, acest proces misterios

Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru gheata (demonstratie sustituta de diapozitive)

Tema 3: Tu si electricitatea. Avantajele economice de a angaja personal calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare)

Tema 4: Ultima descoperire stiintifica. A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie. (Practica in laborator).

Tema 5: De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea

Tema 6: Sulul de hartie igienica. Hartia igienica creste langa veceu? ( Expozitii cu tema "generatia spontana")

Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (Teleconferinta cu Universitatea Harvard)

Tema 8: Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti? (Marturisiri)

Tema 9: Masina de spalat, acest mare mister din casa.

Tema 10: Diferente fundamentale: cosul pentru rufe murdare si podeaua (exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala)

Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului. Este posibil sa nu vorbeasca sau sa se agite compulsiv in timp ce ea parcheaza?

Tema 12: Ceasca de la micul dejun. Leviteaza singura pana la chiuveta

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput