Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
andreeaatan spune:
Andutzy-cu sterilizatul nu poti steriliza totul in casa, afara, hainele oamenilor. Bine macar ca nu aveti caini si pisici.
Bine ca a fost antibioticul bun si ca Dragos e bine acum.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
gabitzam spune:
Asa-i, ca Raluca intrebase de salau, Andreea intreba de lapte prima crestere de la parmalat. Deh...ma apropii de 40 rapid...
Fetele care cititi si n-aveti timp de scris, intrati si ziceti doar Prezent, ca la catalog, sa stim si noi cine mai e prin zona. Ca lista e mare pe prima pagina, dar de jumate din ele nu mai stim nimic.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
loreen spune:
PREZENT 
Gabitza io abia fac 32 si is ramolita telectual mai rau ca o mamaie de 80...las ca facem o infuzie de tinerete si ne facem de 20 ![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mygirl spune:
PREZENT SI EU
Numai ca doar la citire, de scris nu prea pot, ca abia imi adun neuronii ramasi, au fugit saracii si aia de acasa din cauza zgomotelor pe care le face vecinu de la 3 cu barosu si bormasina
. Noroc ca ieri a fost frumos si am bantuit pe afara cateva ore, ca alfel o luam razna!!! Si acum sunt pe picior de plecare ca nu mai rezist, ma mai intorc la noapte. Va pup
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
fran spune:
Buna si PREZENT si de la noi !
Suntem rupte de somn, de la 1,30 am avut treziri din juma' in juma' de ora. Pana am cedat si am luat-o in pat-la ea in camera avem unul de o persona, din care ea ocupa 3 sfeturi evident. Nu's cum da' dupa asta nu au mai durut-o dintii...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:

Fran si io patesc asemenea...urla si se tavaleste de durere si cand da de mine sa mor daca pricep ce efect analgezic au bratele...ca pe mine cand ma dor maselele nici dupa o sticla de visichi nu-s mai breaza...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Ioana, multumesc de info. Da intr-adevar atestatul acela de la itm este ca sa ai voie sa tii cartile de munca la firma. Dar din cate am remarcat eu sunt putine firmele care vor asta...
sau poate ma insel... Ma rog, macar sa-l fac si oi mai vedea la anul. Ca si daca ma angajez eu pe domeniul asta, n-o sa stea angajatorul ala in baza mea sa tina cartile de munca la firma, probabil la inceput o sa-mi gasesc un job in care sa fiu "vioara a doua" la personal. Oi mai vedea. Oricum sunt pusa pe fapte mari si asta nu este singurul curs pe care vreau sa-l fac. M-as baga si la o corespondenta de afaceri in engleza, mai mult ca sa-mi improspatez cunostintele pe care le am deja. CA CArtea am dat-o eu jos din pod da ce credeti ca am si desckis-o??? Noooo, sa nu-mi caza fro mana ![]()
Despre socrella ce sa-ti zic... a mea e cu acte in regula si face exact cum ziceti voi. Incepe un subiect, imi face arborele genealogic super complet, apoi sare din pom in pom si ajunge unde cu gandul nu gandesti. Ei bine eu am invatat ca in momentul in care ajunge la radacina pomului sa nu o mai aud pur si simplu pana aterizeaza de tot. Adik pana incepe s-o doara gura. Mai repet asa cate un da...asta e...ce sa faci...asa e..., mecanic, si in rest pe o ureke imi intra pe alta imi iese.
Loreen, cand zici ca o inveti pe Delia PA, parca il vad pe Filip. Incerc sa-l invat si el in loc sa faca cu mana face ca indienii ca mana la gura. 
Brrrr, si mie mi-a stat inima cu aratarea aia de caine!
Andutzy, naspa, bine ca ati scapat si ca antibioticul a fost tocmai bun. Sanatate multa si aveti grija de voi.
Eu nu mai sterilizez de cand avea Filip 2 luni. Biberoanele pe care am inceput sa le folosim mai cu sarg de pe la 5 luni jumate nu le-am sterilizat niciodata. Iar pana la varsta aia aveam de sterilizat silicoanele pe care le foloseamn pentru alaptat dar avand numai 2 bucati m-am lipsit repede de sportul asta ca incepusem sa inebunesc. Asa ca am inceput prin a le steriliza o data pe zi iar pe urma o data la cateva zile pana am terminat de tot. Ei, si uite asa am prins curaj si nu stau cu clorul dupa el deloc, cand nu sta in premergator sta pe jos. Am renuntat si la pturica pentru ca de cand a invatat sa se taraie nu a mai stat pe ea. Tot ce fac este sa aspir bine de tot la cateva zile, o data la 2-3 aspiratoare periez covorul cu solutie de covoare, nu intra nimeni sub nici o forma incaltzat pe unde umbla el pe jos, spal parchetul, sterg praful si cam atat. Nu am luat cine stie ce masuri extraordinare si sper sa nu avem parte de probleme. Cred ca as inebuni sa aiba vreo boala cu febra si diaree fi-miu. Oricum tac-su a "lacramat"
de dimineata cand i-a vazut curul de maimutza. Cred ca ni se trage de la scutec. Am schimbat pampersii pe happy. Dobitocii aia de la pampers i-au scumpit cu 70.000 jumbo box-ul, asa dintr-o data si mi s-a pus pata si m-am pus pe calculat in mijlocul magazinului. Si am constatat ca pampers e mai scump decat bella cu fro 6.000 de lei la bucata. Si ne-am sucit, ca mai folosisem cand inca eram la masua new born si fusesem multumita. Acum nu stiu ce sa zic, abia am inceput pachetul de 2 zile si merg in continuare cu el, dar daca se mai opareste in halul asta pana il termin nu mai cumpar. Stiu ca mai sunteti care folositi happy, voi ce parere aveti?
ca tot ziceam de socrella ca zboara din pom in pom, da io...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
gusta spune:
Prezent si eu.
De citit v-am citit in fiecare zi ,dar cu scrisul am stat prost.
Pot sa va anunt ca cu examenele stau super a, atins aproape nivelul 2 ceea ce e super.Dar tot nu sunt multumita de mine.
De Mara ce sa va zic ca nu face nici un progres.Dinti nu avem de tarait pe burta nu.Dar batem din palme de cum face ochi de iti vine sa iti iei campi ca saracele manutele ale ei sunt rosi de cum bate din palme.Pe mine ma striga baba si usa de la intrare e mama .Asa o fi la ea.
Eu am fost mereu ocupa cu niste acte aici deja imi vine sa imi iau campi.Ca am fost la echivalat cu facultatea din romania si imi spun asa pe un ton ca studiile mele sunt de un nivel mai jos decat ale lor si daca vreau sa mai fac ceva scoala pe aici

.Nu va zic ca am iesit de acolo cu ochi in lacrimi si ma intrebam cat mai am de pierdut in viata asta ca daca incepe din nou sa imi mearga rau plec in lumea mea.
Florentine multa sanatate lui Maya.
Andutzy multa sanatate lui Dragos.
Loreen multa sanatate cu spatele.Si vreu sa iti spun ca Delia e o scumpica rau.
Beatrice mai dat gata cu retele .Eu nu mai stiu ce e aia mancare gatita.Dar o sa recuperez.
Hai ca dau drumul la mesajul asta si revin.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Cloreta spune:
Buna dimineata,
am scris si s-a dus naibii
andutzy, bine ca ati scapat de traznaia aia! Oricum nu putem sa ne ferim chiar de toate pe lumea asta, cat sa stam cu smotru?
Loreen, mai ai din ciucalata aia sau ai mancat-o pe toata azi noapte?
Chiar ce o fi cu mamicile din gasca?
Eu am vazut ca sotul Torei97 mai scrie pe aici pe undeva, am vazut-o si pe Ruxel si pe Laura Radulescu.
Pozele mele