Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
loreen spune:
Andreea eu l-am vazut pe la Selgros,Metro la juma de litru si costa 38 de mii.Daca zici ca Thomas bea asa mult poate o sa-ti para costisitor,insa drosofila mea nu bea mai mult de juma de litru pe zi.
Biancai i-am dat lapte de vaca de la 8 luni,insa aveam vaca de familie buna cu acte in regula...acuma nu am asa ca voi recurge la laptariile existente pe piata...
Cloreta 

Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ioanailincam spune:
Hello! Gata cu munca, nu-mi vine sa cred ca mi-am belit seara cu asa ceva
. Nu mai fac sa stiu ca pica biroul!
Monu - si crezi ca daca imi spune de torturi imi place mai mult de ea?
Loreen - si ea e campioana la trecut de la un subiect la altul, fiecare tratat in mod exhaustiv, ca asta e durerea, incepe de undeva si ajunge unde nici nu visezi
si toate intr-un rtim alert
ANdreeatan - de cate ori zici? N-o vad nici de 5-6 ori pe an, dar chiar si asa E PREA MULT. Oricum, te deplang, cred ca ajungeam de mult la balamucul nou daca o vedeam saptamanal.
Lili - pui pariu?
Succes cu dintii!
ANdutzy - bine ca i-a trecut, dar intr-adevar e problematic cu obiectele pe care pun mana copiii astia. E adevarat ca trebuie sa-i lasam sa faca anticorpi, dar patesti o data ce-ai patit tu si sa dea naiba de nu-ti vine sa te sterilizezi si pe tine. Iar cand or lua-o la talpica in 4 labe mi-e groaza, cred ca voi da cu aspiratorul in fiecare seara.
Gata, ma duc la dusulica si apoi mai vad eu. Dar sa nu uit intai sa bag o portie de sarmale (scuze pentru fetele la cura).
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Andutzy rau diagnostic...bine ca ati scapat...
Va spun eu care am copilul toata ziua pe jos,doar cand doarme este sus,ca nu poti sa stai numai cu matura si clorul pe jos.Matur zilnic spal pe jos,sterg praful si tot mai apare una alta...ma intreb cu groaza ce bazaconii as gasii daca as vrea sa-i fac analizele.Nu putem sa-i ferim non stop...Deocamdata vad ca-i bine...si chiar nu am ce sa-i fac...este intr-o perpetua miscare,in patut nu sta,in tarc ia foc...pe jos pe patura la joaca dupa care o ia la pas...Ma intrebam uneori daca nu cumva da semne de hiperactivitate...
Vreau sa o invat sa fac pa sau bravo,ca ma lasa dr. corigenta la bilantul de 10 luni, si ea face "uraaaa..." cu manutele ridicate...
Aoleu Ioana nu ma starnii cu bestia soacra ca-mi aduc aminte de toate cate cele...ca mi-a facut creierii varza in toate momentele importante ale vietii mele...cand eram in travaliu cu Bianca am dat-o afara din sala de nasteri ca vroia ea sa-mi spuna nu stiu ce... Noroc ca dr. a fost mai diplomat decat mine si i-a aratat usa ca eu ii spargeam fata cu cracanele de la masa...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
fran spune:
Buna !
Simona bine ai venit, sa-ti aduca Elian bucurii cat sa uiti prin ce ai trecut.
Adina, LA MULTI ANI si de la noi sa fii sanatoasa si iubita.
Maysa-ai pus poza cu iepurasul, ca eu nu am gasit-o la semnatura ta? Apropo de obiceiuri vis-a-vis de nunta: la a noastra a aprut in sera restaurantului o ...pisica neagra. Pe care eu chiar am mangaiat-o, ca imi plac matele-mey si sare o tanti sa o gonim ca aduce ghinion bla, bla. Matza s-a carat singura, cand a avut chef, da' mie imi ramasese in cap povestea si ma apuc sa caut ce inseamna matza la nunta- MARE NOROC, si daca e si neagra cica te-ai scos pe viata. Eu inca mai astept...![]()
Loreen- super pozele Deliei
Monu- pe Calmababy zice ca e si pentru eruptia dentara, pe asta l-ai incercat? Da-i fara teama ca n-are nici un efect
-mi-a zis mie pedi razand.
Iaurt cu cereale- Ioana, nu cred ca are ceva daca le pui direct in iaurt,eu ma gandeam ca nu se dizolva bine, iaurtul fiind mai rece de 50 de grade. Asa ca eu le-am facut dupa retea lui Monu (merci
), in apa simpla si pana sa le amestec in iaurt, zic hai sa incerc sa-i dau si asa...mey le-a ras instant, cam 8 cupe(masura de la lapte) de 7Korn, iar in lapte detecta si daca ii puneam una, si il refuza...
Spanac-haleste si Iepu' , tot din ala congelat si chiar ii place. Eu il fierb la abur (am o chestie electrica) si il amestec cu o bucatica de cartof si un pic de branzica. Si cu iaurt.
Ioana-mey am citit cam in graba, da' nu ma prind, de ce nu-i spala bona Anei husa de la scaun dupa ce haleste? Nu are timp nici de atata lucru, ca mancarea inteleg ca o lasi facuta...?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:
Ei ce zice-ti?...?!
si Delia 26.04.05
gabitzam spune:
Haide mai Loreen, ca ma si speriasi cu aratarea aia de caine asa de dimineata ![]()
Pe unde umblati ca s-a dus topicul nostru in pagina a doua?
Andreea, mamica de Thomas, salau noi luam proaspat de la Metro.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
tzumpiloi spune:
Neatza fetele,
Rodica , bine ai venit!
Simona, saraca de tine , cat de greu trebuie sa fi fost! Dar ooricum a trecut si sa dea Dumnezeu sa ai parte numai de bucurii impreuna cu Elian de acum incolo!
La multi sarbatoritzilor zilei!
Si Mariuca isi petrece timpul in patru labe si numai cand doarme e in pat! Si mie mi-e teama sa nu faca ceva desi curatz in draci. De asta radea si dr de noi ca sterilizam bibe dar lasam copilul pe covor in patru labe si apoi baga manutele in gura !
Andutzy, bine ca i-a trecut. O fi fost Dragoselu mai sensibil dar acum s-a imunizat!
Va las ca tocmai mi-a jumulit ficusul...cred ca ii e foame
O zi buna
loreen spune:
Neatza...
Aici suntem Gabitza cu ochii carpiti de somn ca ma autodeclar zombi mergator.Azi noapte pe la 3 jumate ma suna vecinu' de sub apartamentul alor mei ca s-a spart o teava si curge apa siroaie.Va dati seama disperare pe capu' meu.Dai cu masina fuga repede.Era teava altui vecin si la ai mei nu era nimic decat niste apa pe la usa...dar s-a dus somnul meu pe vecie...si uite asa s-au facut 2 zile de nopti pierdute...
Hai sa va dau ceva dulce in compensare...
si Delia 26.04.05
andreeaatan spune:
Gabi- eu n-am nici o problema cu salaul. Noi luam peste de la metro des. Oricum numai acolo gasesti alive.
Parmalat Prima Crescita-Thomas baga acum 320 dimineata si 350 seara... asa ca socotiti si voi cat as da pe Parmalat pe luna si nici cu laptele Aro nu am nu stiu ce profit la cantitatile astea. I-am dat azi si Mili si tot atata bea. Ceea ce e bine. Sa nu se lipeasca prea tare de o singura marca, sa-i dau ce gasesc ...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
loreen spune:
Pai Andreea ti-am zis ca pentru tine nu-i nici o sfaraiala...dar noi care bem abia cu chiu cu vai 500 pe zi merge...insa la un calcul elementar cred ca pot sa raman linistita pe formula ca-i mai ieftin...Nu stiu mai astept pana la un an si vad atunci cat lapte mai bea drosofila...
Lucas era cu salaul...
Ce-ar fi sa strigam catalogul mamicilor ca prea se da cu absente cam "nemotivate" pe-aici...Ia hai gata mamici lasa-ti deoparte suparari,treburi,probleme,nesoamne sibaga-ti capu' cinci secunde si da-ti de stire daca-i bine au ba...
si Delia 26.04.05