Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
ioanailincam spune:
Sariti, incepe soacra-mea povestile despre barbatul meu can era mic! Astea sunt povestile ei preferate si le-am auzit de 100 de ori
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Ioana esti o happy ca soacra-mea povesteste despre tac-su care a murit la 27 de ani,ea avand 66, si pe care ea nu l-a cunoscut cine stie ce ca era f.mica,apoi de niste personaje desprinse din operele lu' Caragiale...si toate amestecate cu altele si altele care nu au nici o legatura intre ele ca sare de la una la alta...
Beatrice am notat si eu reteta dar nu garantez ca o voi face curand ca nu-mi prea place senzatia cand framant aluatul...dar de mancat oricand...chiar nu ai putea pune cateva la pachet?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
ioana imi pare rau ca te chinuie soacra. nu poti devia subiectul???? stiu ca e greu dar..... ???? cum se fac torturi sau a.... altceva?!!!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
Danelutza spune:
Iar fac urarile la miezul noptii, mereu sint ultima.
La multzi ani ANA, DAVID-MIHAI, SARA, SA CRESTETZI MARI, VOINICI SI SANATOSHI
Multa sanatate Simona, doamne cite ai mai patimit, important e ca acum sintetzi bine amindoi.
Loreen ulala, ce mare e bebitza, reushita poza.
Haidetzi sa va povestesc ce mama denaturata sint, a dormit Isabella la prinz vreo jumate de ora, ca mai mult n-a vrut, am pus-o la olitza si daca tot am vazut ca-i place sa se rastoarne si nu face kk, am pus-o cu tot cu olitza in carucior, i-am pus centura de sigurantza ca sa n-o pierd pe jos si dupa doua minute... am avut rezultate. Vedetzi ce inventiva sint
, asta pentru ca stau acasa si-mi fata mintea tot felul de prostii.
Al doilea kk care l-a facut mai tirziu l-am ratat, iar ea mi-a tras din nou un zimbet satisfacut ![]()
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
andreeaatan spune:
Loreen-era vis-a-vis de faza cu umblatu', mey!![]()
Monu- acuma bun si Nurofenu', dar daca e de la dinti poti sa-i faci si descatece. Ca si Thomas a fost criminal in zilele alea. Aproape imi doresc sa-i iasa alti dinti dupa ce gata liceul, sa nu-l mai aud...
Azi m-am paradit de tot. Mi-am luat liber de la workout si am mancat cam multe calorii. Ma dor gleznele de mor. Trebe sa trec la varianta light a programului de workout pana nu dau in primire de tot. Ma credeam eu in stare, dar, vai, nu mai sunt ce-am fost si nici nu voi fi mai mult decat sunt acum...Ioi, ce le-am imbarligat.
Ioana- de cate ori o vezi pe soacra-ta intr-un an calendaristic? De 5-6 ori? Daca da, gandeste-te ca esti norocoasa: socru-meu are amintiri si din viata intrauterina si le impartaseste, si il vad in cel mai bun caz o data la 2 saptamani.
Asa ca te invidiez. Si nu-mi face de mancare.... Da' cere si mananca mult...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Ada_74 spune:
Buna seara
LA MULTI ANI ADINA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!
Ioana, mama, mi-e mila de tine. Bine macar ca nu incepe cu sfaturi despre cresterea copilului, sa-ti explice cum a facut ea ...
Simona, bine ai venit. Am ramas fara grai cand am citit povestea ta. Astept pozici cu Elian.
Loreen, cum reuseste Delia sa mearga pe gresie si parchet? Ca Sergiu merge numai in derapaje ..
Cred ca numai bebele meu aste stirb pe aici. Maraielile premergatoare sunt prezente de multa vreme, dar dintii nu vor sa apara. M-a innebunit cu trezirile noaptea, si am fost nevoita sa o chem pe mama vreo 3 zile pe la noi ca sa doarma cu el. Picasem intr-un soi de depresie din cauza lipsei de somn si a stresului de peste zi.
V-am pupat,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
loreen spune:
Andreea pricep greu si uit repede...
Ada drosofila nu are nici o greata nici pe gresie nici pe parchet...daca nu o incalt aluneca si mai ia cate-o tranta pe parchet,dar si-a dezvoltat recent o tehnica de asezare in fund de ma umfla rasul...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Loreen, m-am uitat la pozele Deliei impreuna cu tati. Mai, e bestiala dar si mamica ei cu numele pozelor
Cand a vazut prima poza cu Delia a zis tati: ia uite, seamana cu fata noastra! :)
Rodica, bine ai venit! Am vazut la profiul tau o pagina web. Acolo lucrezi tu? Sunt putin carcotasa si semnalez o greseala - mai ales cafaceti si rehnoredactare - sacanare in loc de scanare. Sa nu te superi pe mine
Pozele mele
andreeaatan spune:
O singura problema mai am pe ziua de azi. Mikka, ce probleme medicale?
Stai ca mai am una: azi a fost prima zi de lapte de vaca integral. Mai ce a baut Thomas, ca erou'! Si Aro si Mili, cu tona...
Loreen-care-i ala Parmalat de la 1-3 ani, ca n-am vazut nicaieri asa ceva.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
andutzy spune:
Buna seara fetiliiiiii!
1. La multi ani, ADINA!! Sa-ti dea D-zeu numai bucurii!!!
2. Bine ai venit printree noi, Simona, sper sa petreci un timp agreabil alaturi de noi si sa gasesti informatii cat mai utile. Daca vrei un sfat, orice, asta e locul cel mai portivit!!!
3.I-am luat rezultatul la copro lui Dragoselu: STUPOARE!!! A AVUT SARACU ENTEROCOLITA VIRALA. I-a gasit escherichia coli entropozitiv. Oricum, la antibiograma i-a gasit ca antibioticul pe care i-l dadeam e cel potrivit, deci inca o bila alba pt dr. craciun!!!
Insa de aseara de cand am vb cu doct, sunt innebunita, imi vine sa sterilizez toata casa! A zis ca acest microb apare in general vara, nu iarna si in general se ia prin mancare sau din lipsa de igiena!!!!!!M-A BAGAT IN BOALA! Asa ca am reinceput sa fierbem biberoane, dar nu pot steriliza tot, el pune manuta si pe unde venim noi cu haine de afara(cum e canapeaua, de exemplu) si apoi baga mana in gurita(si asta e un exemplu generic). Ce sa fac? Va zic, numai la masuri de igiena ma gandesc!!!
4. Olita am abandonat-o o perioada, pana ne facem bine de tot, lui mami i-a fost mila de noi sa ne chinuie (si) cu plita acum...
Va pupam cu drag,
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos