Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
andreeaatan spune:
Simona-am citit povestea ta acum o ora si inca nu am cuvinte sa-mi exprim ... nici nu pot exprima nimic. Sa stii ca viata tine cu cei puternici: tu si baietelul tau sunteti niste invingatori, eroi in adevaratul sens al cuvantului.
Rodica-bine ai venit.
DELIA (a lui LOREEN) RULES!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
monu spune:
loreen, cum ai preparat spanacul si de care spanac i-ai dat? adica -congelat, proaspat, la borcan? ca poate incerc sa ii dau si eu la maimutza mea care face figuri la mancare. figuranta lu' mama!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
loreen spune:
Andreeaatan m-ai bagat in ceata,adica pe neuronul meu imbibat de plafoneala bebeluseasca...despre ce-i vorba
?!
Monu am luat spanac congelat sub forma de cuburi si am folosit vreo 10.Am pisat 3-4 catei de usturoi si i-am calit un pic cu putin ulei de maline peste care am pus o lingura de faina dizolvata cu lapte.Apoi spanacul decongelat in prealabil si am amestecat,daca vrei mai subtire mai adaugi lapte,daca vrei mai gros nu...si evidamo' un praf de sare si le-am lasat la fiet vreo 10 minute amestecand sa nu se prinda.Intre timp am fiert un ou pe care l-am pisat,ca eu ii dau intreg.L-am pus frumos peste spanac si gata...n-am vazut asemenea apetit la ea nici cand drogata cu peritol...
Adina cand a fost drosofila cobza i-am dat paracetamol nurofen bai mai calde insotite de frectii si ungeri pe piept si spate cu Pulmex baby si deja nelipsitul KArvol...si multa foarte multa vidanjare cu apa de apa de mare...
Nu pot sa pun pozele nu stiu ce naiba are yahoo...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
loreen, merci pt reteta
o sa incerc zilele astea sa ii fac si la maimutza sa vedem daca papa. acum maraie si nici nu a vrut sa doarma dupa ora 16.00 si e nervoasa. sa speram ca papa si trece direct la pat.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
galinarodica spune:
Buna fetelor. Ce sa va zic bebe Serbanel e un smecher si ju,atate si vorbasret nevoie mare...spune maam(doar cand are nevoie de ceva, in rest baga tata din plin decand face ochi pana seara la nani. Striga catelul Buzu (a fost unul din primele cuvinte), aiiide cand nu mai are rabdare cu imbracatul, appa (care inseamna si papa..)babo (bravo), bebe, aata (asta) aita (alta), bua (bunica), pii (pisica), daa, ee. Dam si noroc. Cand mami nu e atenta dam biscuitele lui Buzu...Despre mancare ce sa zic suntem ca termita orice in afara de carne...pe asta o scuipam. Doar ficatei de pui ne place.
loreen spune:
Mikka uite poza...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
nu mai pot

si in seara asta la fel a facut. urlete si refuz papa. e si subfebrila si agitata. nici nustiu ce sa mai fac cu ea. i-am dat nurofen. sa fie tot dintii??? e prea de tot. e ciufi rau de tot!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
ioanailincam spune:
Salutare, logoritele lu' mama! Azi nu am avut timp sa intru de la birou si cand am intrat seara era sa dau in apoplexie - exact ca in vremurile bune
.
Simona - mama, ce de aventuri horror! Important e ca sunteti bine acum, este incredibil ce bine v-ati recuperat, cred ca pe mine ma duceau de mult la balamuc. Si cu deviatia de sept cum ramane, operatie mai incolo?
Monu - of, of deloc nu te lasa plodalina in pace
Chris - chiara asa, stimulentele vin? Ca tare bine ar pica...
Rodica - bine ai venit si te asteptam cu povesti despre flacau!
Babygirl - La Multi Ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Tzumpiloi - cu cine s-o las pe Anaaaaaaaaaaaaaaaa? Nu o las nici cu mama, dat fiind ca e vorba de persoane care vin atat de rar. Nu am incredere in cineva care nu sta zi de zi cu ea, nu-i stie programul si felul de-a fi. Asa ca vedem doar partea buna cu mancarea, deja am gasit oala cu sarmale pe foc
, ca de tocat la cap ne toaca deja: a inceput cu povestiri de cand s-a intors acasa de la botez, adica suntem abia in luna august 2005
. Va dati seama cat mai am de indurat?
Andoix - am mai fost azi la ITM si era vorba despre cursuri pentru cei ce vor sa tina cartile de munca, asa scria acolo - data limita pentru examene martie 2006. Angajatorii ai caror salariati nu obtin atestatul trebuie sa aduca inapoi cartile de munca la ITM.
Mikka - ce vesti naspa de la dr?
Beatrice - sa vezi ce o pun pe soacra-mea sa faca in week-end: cel putin tort de mere si tarta cu visine (sau poate ii dau reteta ta de coltunasi).
ANdra - intra mai des, uite, si eu m-am intors la munca, dar asta nu ma impiedica sa scriu mesaje kilometrice
Ei, cam asta ar fi fetele mosului, va las acum ca vreau sa lucrez ceva, da, am ajuns s-o fac si pe-asta, mi-am luat de lucru acasa
. Noapte buna si bebelusi cuminti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Monu saru'mana ... cresc asa de repede...
S-ar putea sa fie dintii...saptamana trecuta cand eram mucilaginosi si maraiti pe de-asupra dr. ne-a dat peritol sa o ajute sa doarma pentru a se odihnii ca o epuizase boala si dintii.Acuma vad ca daca i-au iesit si aia de sus este in parametrii normali dar cu crizele de draci pe piele cand nu-i fac pe plac...sa plece cu floarea, unica, prin casa sau sa altele care nu-s de nasul ei...
si Delia 26.04.05