Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 3
patriciaRO spune:
Mai am plans la povestea Simonei, nu ma mai pot opri nici acum! Vai de mine... Mai sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate multa!
de la noi!
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Binenteles ca te primim si pe tine in grup, galinarodica
Si te pun si pe lista noastra de mamici cu bebelusi de mai-iunie 2005
Te asteptam cu povesti despre feciorasul blondutz.
Andra_bb, ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viata. Pupam bebelusul dintzos si vesel Tudor ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
Cloreta spune:
Am revenit si io dupa o suta de ani. Teodora s-a trezit azi la ora 7 si a ma adormit pe la 11 vreo 40 de minute cand am fost la plimbare. Am venit acasa, apapat un iaurt si pe urma s-a jucat cu fratele meu, nai oha. Ne-am mai chinuit de vreo trei ori si eu si mama sa o adormim si in final am luat-o in sufragerie la tv. Acu' se joaca iar cu fratele meu, o tine pe umeri si ea face mbum, bum, brr si rade.
Simona, of prin ce a trebuit sa treci. Bine ca traiesti si ca puiul e bine si el, sanatate si te asteptam sa vorbesti cu noi in fiecare zi.
Voi vb de indemnizatia pe ianuarie si mie nu mi-au dat nici pe noiembrie si decembrie.
Si nu cred ca e de la job, maine mai sun la casa de pensii sa ii intreb de sanatate.
Adina, LA MULTI ANI, SANATATE SI FERICIRE
Pozele mele
monu spune:
Gabitzamultumesc pt link. Simonaacum am citit si eu prin ce ati trecut. brrrr. nu am cuvinte! ma bucur ca sunteti bine si ma bucur ca ni te-ai alaturat. multa sanatate si bucurii alaturi de puiut.
noi suntem inca super maraite dar am avut o satisfactie maaareee ca a intrat pe tura lu' tati cu schimbat, preparare papa si mancat cu fitze. acums e chinuie sa o adoarma si eu stau cu lene in mine pe dc. mama cu scaun la cap![]()
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
Androix spune:
Doamne Simona, ce ai mai patimit! Mi s-a facut pielea de gaina pe mine. Bine ca ati scapat cu bine amandoi. Sa va dea Dumnezeu sanatate si de acum inainte!
Rodica, bine ai venit!
offf, io ma simt destul de naspa. Mi-a venit ciclul si Filip mi-a fost azi de un real ajutor! A dormit ca niciodata DOAR O JUMA DE ORA! ![]()
Si acum imi escaladeaza piciorul iar eu tre sa stau dupa el ca daca se ridica e mare riscul sa cada si nu vreau sa urle ca ma doare si capul.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
corni spune:
BabyGirl, La Multi Ani, iti doresc multa sanatate si fericire.
Despre indemnizatie va tin la curent in privinta mea dar sa stii ca si eu am optat tot ptr. plata in banca dar auzind ca vor veni la inceput prin posta nici nu m-am gandit sa sun la banca ci doar m-am interesat la posta,chiar mi-ai dat o idee sa sun si la banca.Poate voi avea vreo surpriza.
Androix,daca zici ca ti-au sosit banii spune-mi te rog a fost nevoie sa dai o declaratie?
Bun venit noilor fete
lucas spune:
LA MULTI ANI ADINA!!! sa va bucurati de EMA, chiar daca e cu mucisori.cind a avut mucisori Matei,nu i-am dat nurofen sirop.
Simona, cred ca am scris bine, mamica de Elian, toate florile din lume si gindurile cele mai frumoase, pentru curaj si pentru ca esti puternica. pentru ca ai trecut prin ce ai trecut dar si pentru ca ai avut taria sa asterni pe "hirtie" si sa impartasesti cu noi povestea ta. Multa sanatate va doresc si Dumnezeu sa fie in continuare cu voi.
pentru fetele noi bine ati venit.
pentru cele mai batrine in ale DC-ului: un pupic si o imbratisare la bebei.
scuze ca nu scriu mult, dar sunt tare obosita.
am fost la doctor luni cu Matei: 8,65kile si 74,5cm. si a spus ca pot sa-i dau salau (pe care nu il gasesc) ficat de pui si USTUROI!!!!
va pupam
loreen spune:
Sunt o nemernica incurabila din cel putin 2 motive,unu ca am uitat sa urez bun venit noilor mamicute pe lista noastra si sa le doresc o activitate cat mai prodigioasa si apoi ca am zis ca nu mai mananc dulciuri...pe naiba sa ma pieptene ca mi-am facut o oala de ciocolata si astept sa se intareasca sa o pot devora ca o bestie cuochi ce sunt...
Adina LA MULTI ANI...sa-ti implinesti ce-ti doresti...
Mikka o sa le pun si pe ele pozele...
Andra_bb ca sa vezi ce ti-e cu telepatia in Romania...azi studiam lista mamicilor si chiar ma intrebam ce-o fi cu mule dintre ele care au disparut pur si simplu...
Simona este ceea ce se cheama cu adevarat un ...MIRACOL.Am ramas fara cuvinte,am incremenit ... va doresc numai fericire si sanatate.
Tu acuma cum te simti dupa o hiresectomie fortata?!Si mai spune despre Elian...numele ce inseamana ca banuiesc ca are o semnificatie dat fiind conditiile speciale in care s-a nascut...
Azi i-am dat spanac drosofilei facut ca cel pe care-l mancam eu cand eram copil,cu usturoi si cu ou,fiert nu ochi.A crapat de-am zis ca-i vine rau...banuiesc ca i-a placut de-a mancat in halul asta...Si dupa aia ne-am dus la nani,mai ea decat eu...Si cum dormea pe mine si ma uitam la ea am ajuns la concluzia ca Delia de cand am nascut-o nu a dormit pe spate deloc,numai pe burta...si imi este dor sa-i vad fata cand doarme.Am incercat sa o pun pe spate si s-a intors aproape instantaneu pe burta...
Cu cearcanele nu ma agit ca,exact cum spuneati sunt,mai mult ca sigur de la nesomn ca ziua ciuciu somn plus ca azi noapte de la 4 cenacluartistic pana pe la 10 dimineata...Ca la cat usturoi mananca va scoate oxiuri si dam la export ca toata ziua-i pe jos si patruleaza dintr-o camera in alta...Ma enerveaza dar nu am ce-i face...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Lucas salau are live la Metro cu 400 de mii kilu sau la Selgros congelat cu preturi de la 270-360 mii kilu...eu i-am dat cod ...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"