Bebelusi de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cloreta, scuze am uitat sa-ti rapsund. Vreau sa incep un curs de inspectori de resurse umane. Vroiam de mai demult, eu lucrand secretara si avand destula tangenta cu partea asta cu cartile de munca, pontaje, camera de munca, contracte, etc. Si ma gandeam de multisor ca ar fi bine sa aprofundez domeniul si sa am si atestatul ca nu cred c-o sa-mi fie inutil. M-am hotarat brusc acum vreo cateva zile cand am auzit la radio ca tocmai a intrat nush ce lege in vigoare care obliga angajatorul sa faca noi dosare pentru angajati incepand cu luna septembrie. Probabil alta hartogaraie, dar mie o sa-mi foloseasca cursul asta, mai ales ca in perioada aceea cam intentionez sa incep sa-mi caut de lucru.
Intrasem sa va zic ca mi-a venit indemnizatia.
Adina, La multi ani! Multa sanatate si fericire!
Banii vor venit toti prin mandat postal pentru inceput, pana se hotarasc ei cu ce banca vor sa lucreze, iar dupa aia banuiesc ca numai la banca aia poti sa ai cont. Adik ca dreq

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Babygirl, sa traiesti si sa fii iubita! Multa sanatate si impliniri pe toate planurile! Uite ca mi-am zis ca tin minte ca e pe 9, si n-am tinut :(
Multa sanatate Emei! Nazomer sau Marimer pentru nasuc, dar nu stiu daca pot opri izvorul.
tzumpiloi, multam' mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare, matza mea doarme dar tot nu vrea sa pape. nu avem nici un dinte

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI, BABYGIRL!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Multi Ani Adina! Sanatate maxima, si sa ramineti mereu asa dulcele!

Am intrat si eu pe fuga sa va mai povestesc ce am reusit. A venit mama si acuma recuperez la greu cu treburi: mi-am depus si eu in final acele acte pt CIC. Am completat noul formular (il am si soft, daca il vrea cineva) si au spus ca pt cele care au completat vechiul formular, Camera de Munca va trimite noul formular prin posta acasa la fiecare, va trebui completat si retrimis la ei. Deci poate pe la vara... Am fost la medic (vesti nashpa), la stomatolog, la coafor, diseara mergem intr-o vizita si ar trebui sa am parte si de o da' poate uita barbata-miu ca ramine fara alti urmasi. Miine merg la masaj si trec pe la munca, deci am ceva activitate.

Vad ca s-au mai rezolvat din problemele de sanatate, mai putin la Ema. Sanatate multa!

Nu am succes cu olitza, ca nu sta pe ea mai mult de 10 secunde si nu cred ca va face kk in timpul asta

Loreen, si a mea face cearcane rosiatice dar doar de la efort, cind face kk sau se ineaca. Nu-ti face probleme, ca au si ei faze.

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Astazi am facut SCOVERGI, reteta de la bunica... Au iesit asa de fragede incat iti vine sa bagi cate 20 odata!

Pentru cine vrea sa faca: uitati!

700g faina, 4 linguri ulei, 1 lingurita sare, 3,4 linguri zahar, drojdie cat o nuca... (Evident eu am pus dupa ochi si am pus si zahar mai mult ca sa fie un pic mai dulci)...

Dizolvati drojdia in apa calduta se amesteca cu 3 ling. faina si putin zahar. Se lasa la crescut!

Dupa ce a crescut se amesteca cu faina, uleiul impreuna cu zaharul dizolvat in apa calduta cam (300-350 ml), sare si se framanta un aluat potrivit. Se bate de masa de vre-o 20-30 ori... Se lasa la odihan vre-o 20 minute...
Apoi se intinde si se taie cum vreti... Se pun la prajit in ulei incins...

io-te cum iesira!

SCOVERGI PIFOASE

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, sa va duceti inapoi pe ultima pagina a capitolului nostru precedent (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68341&whichpage=10" target="_blank">aici) sa cititi povestea Simonei, ca poate ati ratat-o.

Simona, sa va dea Dumnezeu sanatate tie si puiului tau Elian, ca tare mult ati mai suferit

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_bb spune:

Iata ca revin dupa o lunga perioada de timp.Desi nu am avut timp sa va scriu, v-am citit zilnic, m-am bucurat si m-am intristat alaturi de voi atunci cind bebei erau bolnavi.
Astazi insa m-am hotarit sa va scriu pentru ca am citit povestea Simienei. In primul rind vreau sa o felicit si sa ii urez multa sanatate atit ei cit si bebelusului.Tare mult m-am bucurat cind am aflat ca sunt bine amindoi.Eu am nascut in aceeasi zi cu ea si stiu problemele prin care a trecut.Poate ca intr-o zi o sa va povestesc si eu cum l-am nascut pe Tudor.
Stiu doar ca in ziua respectiva toata atentia medicilor era indreptata catre cazul ei.Eu eram in travaliu si asistenta venea din cind in cind si imi povestea evolutia ei.Eu trebuia sa astept pina nastea ea ca sa pot intra in sala de operatii.
Imi amintesc ca toata lumea era tare speriata, de aceea ma bucur mult ca sunt bine amindoi.A meritat asteptarea mea.
Simiana tare mult as vrea sa mai vorbim, pentru ca intr-un fel am fost linga tine in momentele acelea.
Dupa ce ai iesit tu din operatie am intrat eu.
Despre noi ce sa va zic, suntem bine amindoi.Eu am inceput serviciul si nu prea am timp nici sa respir, dar atunci cind ajung acasa la Tudor uit de toate. El e foarte bine, multumesc lui Dumnezeu, are patru dintisori, danseaza, ride , chiuie, sare in pat de mai are putin si-l rupe .
E o minune de copil si ii multumesc in fiecare lui Dumnezeu pentru darul pe care mi l-a facut.
Ma bucur ca si voi sunteti bine si va doresc multa sanatate atit voua cit si comorilor voastre.
Daca nu apuc sa va mai scriu sa stiti sigur ca va citesc zilnic, as ca puteti sa va ginditi la mine ca fiind alaturi de voi.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Babygirl, La Multi Ani cu sanatate si tot ce-ti doresti tu!

Nu stiu voi cum mai procedati, dar la noi devine din ce in ce mai obositoare baia. Din punctul meu de vedere zic, caci in ceea ce-l priveste pe Rares chiar ma bucur cind reusesc sa-l storc de vlaga la baitza. Vrem idei, dar nu in cada mare ca momentan nu-i disponibila.
Am ramas datoare cu cadoul pentru dintzuc. Dar azi miine sper sa reusesc sa-i iau ce mi-am propus. Aseara am luat si dovada digitala a dintucului.

Simona, am citit pe narasuflate povestea ta si a lui Elian. Prin cite v-a fost dat sa treceti. Dar totul e bine cind se termina cu bine, si de acum inainte sa dea Dumnezeu sa nu mai fiti loviti de astfel de incercari.
Loreen cum zisesi? cu inima deh, cind o vazusi pe Delia pe picioruse. Vrem poze.
ChrisDun, multam si eu pentru adresa. Asa mai afla omul cite una folositoare. Eu nu puteam sa scot poze ca nu voia sotul sa lasam stick-ul citeva zile..pina ce catadicseam si eu sa merg dupa poze.
Mikka, cina romantica zici? Atunci tinem pumnii strinsi sotului sa-i iese isprava peste asteptari. Dar pe-al meu sot de ce nu-l lovesc idei din astea?! Ca drept sa spun nici nu mai stiu ce-i aia.
Andreeaatan, iti tinem si tie pumnii. Sa te loveasca o marire substantiala de salariu, ca se intrevad cheltuieli pe masura cu bebelacii nostri.
Fran, deci ai respectat ceva obiceiuri la botez? Iar faza cu luminarile e valabila si la nunta
Beatrice, ce bine prind retetele tale cind imi vine foame si sunt la servici, si se termina pachetul..
Elisor, spune-ne ca sinteti bine si ne linistim. Hai ca noua ne e dor de voi..
O seara buna!

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna fetelor, sper sa ne primiti si pe noi in clubul vostru. Bebe se numeste Serban Ioan si s-a nascut pe 28 mai, are 69 de cm si 8,380 kg. E blondut si are ochii albastri cu gene lungi si intoarse, ce mai, o minune de fecior.

Mergi la inceput