Miresele anului 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

aha. imi calci pe urme. da accentele verzulii? da unde?

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by ralu_trancu

alt color? nu mai esti blonda?

nope am trecut la saten inchis cu nuante verzulii...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

buna!
care era standul cu filmuletele ca eu nu am vazut nimik de genul asta? poate nu am fost eu atenta. ai luat vreo oferta ceva? ca eu am tot incercat sa fac rost de nr de telefon al acelui RADU dar nu am reusit.

in alta ordine de idei.....impresii despre targ. mi-a placut in general, mai mult decat romexpo poate si pentru ca nu am mai vazut unele firme pline de chitzosenii ca la romexpo.
cochet group si casa cochet ca de obicei au fost la inaltime dar si preturi.........................nenicaaaaaaaaaaaaaa........
agnes toma cu rochii f dragute dar nu am apucat sa probez nimic ca era aglomerat tot timpul in ora pe care am petrecut-o eu acolo.
bon mariage mi-a placut dar de asemenea niste preturi catastrofale.

dintre firmele mai mici de prezentare mi-au placut doua standuri...banner (erau chiar la inceput) si aveau niste chestii dragute foc pa masa. niste chestii rotunde din sticla cu poze ale mirilor dedesubt. o sa intru pe site sa le vad preturile. si niste aranjamente superbe.

si a mai fost o firma....events management sau ceva de genul asta (trebe sa caut oferta) care aveau invitatii misto- le-am comandat la ei si mai aveau ceva f misto: marturii o gramada de modele si o gramada de culori. sa vad ce preturi au si poate mi le comand tot de la ei. erau palariute, cutiute multe modele, saculeti f interesanti. erau si doi miri acolo si puteai sa iti bagi capul dar iubi nu a vrut- cred ca s-a rusinat-hihihihi- . voi ati vazut firma asta? si ce altceva v-a mai placut?

te rog krelia nu uita de videoclip- daca vrei normal- si multumesc mult.

pupici la fete.

quote:

ete ca se intoarse coana de la sofitel....pleca fara aparat...ca pleca in graba...si oricum, nu stiu daca puteam sa fac vreo poza la cum stateau ulii aia pe acolo...oricum, mare lucru, dupa cum probabil deja stiti...n-ati pierdut..dezamagire totala..intr-adevar parca mai slabuti decat in 2005...iar multe dintre firmele care au fsot la romexpo..aici au lipsit.....si iar n-am vazut ce vroiam...marturii...numai la saculeti, arahide din alea de care stim....guestbook..hm...am gasit ceva...da' sa ma scuze..parca era agenda imbracata in satin....(ba chiar 20 cm mai incolo era chiar un CAIET dictando pe post de guestbook...yak....)....
am probat inelush invartecush - simplu simplu...far'de piatra prea pretioasa (prob. o fi fost zirconiu), dar mumos rau si pt buzunarele de acum ale lu' iubi...am probat si verighetussa...8-10 milioane perechea....si culmea, magazinul este la cateva strazi de mine .....dar...ciocu' mic ..ca iubi m-a rugat astea 6 saptamani sa nu ii mai impui capu'..asa ca.....inca mai astept....
ah, si am "tzap-tzarap" si eu un cupon din ala de tratament masaj facial (acu' imi par erau ca n-am luat mai multe, ca erau o gramada...si nici nu se uita nimeni....imparteam la miresici )
Ah...si am gasit o firma care face albumele de poze direct pe carton....mat, lucios..anyway...dar...le face cum vrea "cleentul"..si sunt veri hepi ....aveam in plan un valentine's gift...da' intarziam la coifor...asa ca....m-am indreptat direct spre locul "de chin" si am iesit....mai frumoasa decat am fost! ..proaspat vopsita
apropos...voua vi se pare ca sunt palida la fata (alba)...in general? Ca mi-a zis si asta ca-s cam alba...si cica, sa-mi dau cu rosu in obraji..auzi...

ps. andreea_trend, mersi pt pont, ai avut dreptate, iar n-am gasit nimic sa-mi placa la cap. invitatii...cred ca tot pasajul de la lipscani ma asteapta...
ah, am uitat sa va povestesc faza tare: intru eu intr-o camera...unde erau 2 firme....una cu invitatii si aranjamente si una cu mai multe chestii, marturii etc..printre care si filmari (ca aveau un ditamai ecranu' de prezentare)...ma uit eu la standul firmei celelalte..cand la un moment dat aud (Nightwish - Sleeping Sun...sa mor...zic..haaaaooolioooooo....nu sa poate, fratie...si ce credeti ca recunosc...videoclip no 1....stiti voi cine ...si l-am cunoscut......si mi-a zis ca a mai pus 3 videoclipuri facute in toamna..asa ca...bagati download (daca vreti datele firmei, PM)

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi faina! Si o saptamana plina de realizari!
Pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
AM aparut si eu, stresata, nervoasa, disperata, fericita, iar stresata... Nu stiu daca inmtelegeti ce vreau sa spun. Mai am atat de putin pana la nunta... Nici nu imi vine sa cred. Si atatea probleme apar acum, in ultimul moment Inclusiv cu invitatii. Azi spun ca vin, maine ma suna ca a interveniot ceva si nu mai vin, poimaine ma suna si imi spun iarasi ca vin....si tot asa.Am vreo 3 d-astia. Azi merge iubi la planificare familiala cu dosarul, sa vada daca e totul in regula, daca avem toate actele, nu sa ma puna maine sa alerg dupa cine stie ce hartie. Si maine dimineata mergem impreuna, apoi la primarie.

13+
Mai am 12 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Buna dimineata la miresici.
Cine vrea o ?

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
guestbook..hm...am gasit ceva...da' sa ma scuze..parca era agenda imbracata in satin....(ba chiar 20 cm mai incolo era chiar un CAIET dictando pe post de guestbook...yak....)....

Pai dictando am gasit si la Romexpo si am si zis..
Fetelor, sunt suparata... nu ca nu s-a putut sa-si tina puiu promisiunea-pana acum-, dar... e bolnavior.
Ieri, in loc de Mall, am fost la Urgenta, la stomatologie... si l-au taiat... i-au facut anestezie dubla si ditamai incizia... si s-a umflat rau de tot . si-l doare si acum e la control, singurel... ca nu m-a lasat sa trag chiulul la munca... si stiu ca-i e teama...
sambata am fost si eu la medic, am o bronsita subacuta de toata frumusetea.. am rana pe gat de la cat am tusit... mi-e rau de la medicamente... off, cum ne bucuram si noi de ceva, vin alte si alte probleme...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor, azi nu am timp sa stau cu voi, am intrat doar sa va salut, sa va urez o saptamana buna si sa-i transmit MARIANEI I. : CASA DE PIATRA, SA FII FERICITA, si sa ne arati pozeeeeee! Si sa ne povestesti cum a fost, tot, toate detaliile!!!
A.cicel, calma, mama, calma, ca o sa ai si in ziua nuntii oameni ca dimineata iti spun ca vin si seara se razgandesc sau invers. Bine ca nu sunt multi. pupa fata pe ea! Nu te mai stresa ca-l stresezi si pe bebe!
Va pup fetelor si va citesc diseara!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata si de la mine,

mariana i. casa de piatra!!!!

SunSmile matinala esti maica....spre deosebire de d-ra cu suvite verzulii care doarmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) hihihi
pupii la toata lumea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Mariana I, sa fiti fericiti ! Cand ai timp, sa vii sa ne povestesti ! Distractie placuta in luna de miere !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetilor!
va anunt in mod oficial ca de la targul acesta pe care aproape toata lumea il huleste mi-am luat rochita!!!!!!!!!!!!!! este de la Agnes Toma! am data avans si trebuie sa ma duc in magazin cu pantofiorii de mireasa (pe care nu ii am inca) sa o modifice putin la poale ca este cam lunga, in rest totul vine ca turnat! cand voi avea pozele o sa le pun aici sa o vedeti si voi sa imi spuneti ce parere aveti!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput